Fly til Marokko

Flyv med SAS til Marokko, og udforsk det fascinerende nordafrikanske land. Marokko er kendt for sin rige historie og de fantastiske landskaber. Nogle af de mest populære destinationer omfatter Marrakech, der er kendt for sine livlige markeder og atmosfære. En anden populær destination er kystbyen Agadir, som er perfekt til alle, der ønsker at nyde smukke strande og afslapning.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Marokko fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Agadir. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Marokko – nyd det marokkanske køkken

Det marokkanske køkken er unikt med en blandet indflydelse fra det arabiske og berbiske køkken samt middelhavskøkkenet. En af de mest populære og berømte retter er tagine, en lækker langsomt kogt gryderet, der er lavet af forskellige typer kød såsom oksekød, lam eller kylling, og den serveres normalt med couscous.

Det marokkanske køkken er kort sagt en unik kulinarisk oplevelse, som alle madelskere bør prøve.

Tusind og en nat

Oplev magien i Sahara-ørkenen, der tilbyder alle besøgende en ægte uforglemmelig oplevelse af ørkenlandskabet. Tag på kamelvandring, og tilbring natten under stjernerne i et traditionelt Berber-telt.

Fly til <em>Marokko</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Marokko med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur.

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.