Fly til Agadir

Der er mere i Agadir end bare fantastiske strande. Nyd nogle af de kulturelle aktiviteter, som den marokkanske kystby har at byde på. Besøg Agadir Oufella Kasbah, en fæstning fra det 16. århundrede, der ligger på en bakke med udsigt over byen. Gå ikke glip af Souk El Had, et stort marked, der sælger alt fra håndværk og krydderier til traditionelt tøj.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS tilbyder direkte fly til Agadir i Marokko fra både København og Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Agadir

Hvis du booker din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Få et fuldt overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud – så book straks, planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Lad dine børn opleve Agadir. SAS tilbyder op til 90 % rabat på børnebilletter, så det bliver mere overkommeligt at tage hele familien med på ferie i Marokko. En by med masser af familievenlige aktiviteter.

Fly til Agadir, og nyd en afslappende strandferie

Agadir, der ligger ved Atlanterhavets kyst, er en by med en unik blanding af kultur og historie. Agadir er kendt for sine fantastiske strande med lange strækninger af gyldent sand. Byen har også en rig historie, der kan ses i dens arkitektur og køkken. Besøgende kan udforske gamle ruiner, men også deltage i en bred vifte af udendørs aktiviteter, såsom vandreture i Atlasbjergene eller safari, som giver mulighed for at opleve det lokale dyreliv.

Fly til <em>Agadir</em>

Flyv med SAS til Agadir Al Massia lufthavn, og ankom udhvilet og klar til ferien.

Agadir Al Massia lufthavn

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Agadir

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse kundefordele med SAS. Nem online check-in, kaffe og te ombord samt brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Agadir.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du opgradere din billet til næste SAS-rejseklasse og få flere fordele. Få adgang til SAS Lounges, Fast Track, prioriteret boarding samt måltider og snacks på din rejse.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.