søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Hannover i Tyskland fra/via OsloCopenhagen eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Hannover – book nu

Hvis du vil finde billigere flybilletter, skal du booke din rejse i god tid. Se vores lavpriskalender med alle vores destinationer og aktuelle priser. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.    

  • cl--plane-right Lufthavn: Hannover lufthavn (HAJ)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Tysk

Rabatbilletter for børn

Oplev Hannover med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Hannover.

fly til Hannover, og nyd en historisk storbyferie

Hannover er en gammel kongeby i det centrale Tyskland, som tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Hannover, der er berømt for sit universitet, den årlige Oktoberfest og kongeslottene, er en by fuld af historie og flair.  

Når du ikke beundrer de blomstrende Herrenhäuser Gärten fra det 17. århundrede eller byens udsmykkede rådhus, besøger du måske dyrene i Hannover Zoo eller ser på moderne kunst på Sprengel Museum.   

Listen over ting at lave i Hannover er lang, og der er noget for enhver. 

Udforsk Hannover

Altid inkluderet på din rejse til Hannover

Vi tilbyder alle vores kunder visse fordele, så din rejse til Hannover bliver så behagelig som muligt. Uanset hvilken billettype du har, får du altid nem online check-in, kaffe og te ombord og adgang til SAS App.  

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Bliv medlem af EuroBonus, et af Skandinaviens mest populære rejseprogrammer, og optjen point, hver gang du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly.  Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Hannover

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Hannover bliver så nem og behagelig som muligt. 

Andre populære SAS-destinationer