søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Hannover

Fly til Hannover

Altid inkluderet i din flybillet fra København til Hannover

Din rejse med fly fra Københavns lufthavn til Hannover tager kun 1 time. For vi flyver dig naturligvis direkte til den nordtyske storby.

Inkluderet i din flybillet:

  • 1 x 23 kg bagage (SAS Go)
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe og te. Dagens avis i SAS App
  • Optil 90% børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret

 

Flyv til Hannover med SAS

Vi tilbyder mange direkte flyvninger fra København til Hannover hver uge. Vi har som regel flere afgange at vælge imellem hver dag, så du kan tilpasse dine rejseplaner dine andre planer.

Når du køber flybilletter til Hannover hos os, har du 24 timers fortrydelsesret. Hvis du falder over et godt tilbud, kan du derfor nemt sikre dig den gode pris ved at købe billetterne med det samme. Hvis datoen eller tidspunktet alligevel ikke passer ind i planerne, kan du nemt afbestille og finde nogle nye billetter.

Se billige flybilletter i vores lavpriskalender

Med SAS Plus er det hele inkluderet

Din rejse begynder langt før, du når din udvalgte destination. Derfor har vi inkluderet en masse i din SAS Plus-flybillet, så du kan læne dig tilbage og nyde turen helt fra start. Du får eksempelvis 2 x 23 kg indchecket bagage, 1 x 8 kg håndbagage, mad og drikke ombord uden at skulle betale ekstra.

Mere om vores rejseklasser

Få op til 90% rabat på flybilletter til børn

Vis din børn hele verden, og bliv rig på gode oplevelser med børnerabatter på helt op til 90%. Hos SAS giver vi vores mindste passagerer på under 2 år helt op til 90% rabat på flybilletter, når de sidder på skødet af deres voksne rejsemakker.

Børn mellem 2 og 11 år får op til 25% i rabat på flybilletter. Hvis du gerne vil have, at dit barn på under 2 år har sit eget sæde, gælder samme rabat som til børn mellem 2 og 11 år.

Bliv klogere på børnerabat på flybilletter

Book en weekendtur til Hanover nu

Det tager kun en time og et kvarter at flyve direkte fra Danmark til Hannover, hvilket gør Hannover til den perfekte destination til en utraditionel weekendtur.

I vores lavpriskalender får du nemt og hurtigt overblik over, hvornår du kan få billige flybilletter til Hannover, og med vores mange afgange, er der sikkert også en, der passer ind i dine planer.

Book din næste ferie i vores lavpriskalender

Hannover Airport 

Lufthavnen i Hannover åbnede i 1952 og er siden blevet udbygget adskillelige gange. Den internationale lufthavn er Tysklands niendestørste, og mere end 5.000.000 passagerer passerer årligt lufthavnen. Du finder et lille, men bredt udvalg af spisesteder og shoppingmuligheder i Hannover lufthavn. 

Kontakt:

Petzelstraße 84 

30855 Langenhagen 

Tlf.: +49 (0)511 977-0

Hjemmeside

Transport til og fra lufthavnen

Når du ankommer til Hannover Lufthavn, er der flere forskellige transportmuligheder. S-Bahn-toget er den hurtigste måde at komme til byen. Det tager kun 17 minutter fra lufthavnen til Hannover Hauptbahnhof. Toget kører hver halve time mellem 04.00 og 01.30, og du kan trække en billet i en automat.

Du kan også tage en taxa fra lufthavnen til byen. Det tager omkring 20 minutter at køre fra Hannover Lufthavn til centrum af Hannover.
 

Biludlejning i Hannover Lufthavn

Du finder alle de kendte biludlejningsfirmaer på samme niveau som ankomsthallen mellem terminal A og terminal B. Hannover Lufthavn ligger 12 km fra centrum, og i normal trafik tager det ca. 20 minutter at køre fra lufthavnen til centrum via Vehrenwalder Strasse.

Lej en bil i Hannover
 

Transport i Hannover

Der er gode muligheder for offentlig transport i Hannover, hvor busser, S-Bahn-tog og sporvogne tager dig til alle de steder, du gerne vil se. 

Hvis du har tænkt dig at gøre meget brug af det den offentlige transport, kan du overveje at købe et HannoverCard, som giver dig fri offentlig transport i Hannover og omegn i 1–3 dage. Ud over at betale for din offentlige transport, får du også billigere entre til mange af byens kulturelle oplevelser. 
 

Oplev Hannover

Med smukke parker, et verdensberømt operahus, interessant kunst og hyggelige og moderne caféer og spisesteder er Hannover en overset tysk perle.

Hannover er en by med meget få turister. Derfor kan du nemt få en autentisk oplevelse, når de færdes i de gamle gader. Byen byder både på ruiner fra middelalderbygninger, slotte og mange moderne bygninger. Gå på eventyr og oplev blandet andet den franske kunster Niki de Saint Phalles store og farvestrålende skulpturer, de såkaldte ”Nana’er”, dukke op i gadebilledet, eller se en velinstrueret opera i det gamle og berømte operahus.

Byen byder desuden på et charmerende lokalt marked tirsdage og søndage, hvor du blandt andet kan købe frugt og grønt, Tysklands ældste loppemarked om søndagen, markedshaller med tyske specialiteter samt mange hyggelige caféer.

Bestil fly til Hannover nu

Optjen point med EuroBonus

Når du rejser med SAS, har du mulighed for at blive medlem af EuroBonus. Som EuroBonus-medlem kan du blandt andet optjene point, når du køber flybilletter – point, du kan bruge til at købe nye flybilletter.

Der er fire forskellige medlemsniveauer i EuroBonus – Medlem, Sølv, Guld og Diamant. Jo mere du rejser med os, jo flere fordele får du, når du rejser.

Bliv medlem af EuroBonus nu


Fakta om Hannover

Valuta: Euro

Tidsforskel: +0

Sprog: Tysk   

 

Ambassade: Tysklands Ambassade, Stockholmsgade 57, 2100 København Ø, Danmark

Tlf.: + 45 35 45 99 00

Email: info@kopenhagen.diplo.de

Det danske konsulat: Schiffgraben 36, D-30175 Hannover, Tyskland

Tlf.: +49 0511 85 05 306


 

Øvrigt

Fly til Tyskland
RejseforsikringFlere SAS-destinationer