LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Hannover

  Fly til Hannover

  Altid inkluderet i din flybillet fra København til Hannover

  Din rejse med fly fra Københavns lufthavn til Hannover tager kun 1 time. For vi flyver dig naturligvis direkte til den nordtyske storby.

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (SAS Go)
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis
  • Optil 90 % børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Hannover direkte på mobilen.

   

  Flyv til Hannover med SAS

  Book flybilletter til Hannover på sas.dk - fly-turen tager omkring en time. På sas.dk kan du også bestille lufthavnsparkering i Københavns Lufthavn, nemt og bekvemt.
   

  Shopping i Hannover

  Hannover centrum med det særdeles store net af gågader rummer noget for enhver smag hvad angår indkøbsmuligheder. Vil du suge stemning, mens du shopper, kan du tage en udflugt til den gamle bydel med de mange små spændende butikker.
   

  Maschsee

  Søen Maschsee er Hannovers store åndehul. Foruden en smagsfuldt anlagt badestrand er der her mulighed for at surfe.
   

  Messebyen Hannover

  Hannover er en by, der både rummer et dynamisk byliv og skønne rekreative arealer. Du kan tage på udflugt i området omkring byen, og fx besøge den (garanteret rottefri) by Hameln ved Weser-floden. Teknologi og innovation er også på dagordenen i Hannover, der med ca. 50 årlige fagmesser tiltrækker mange besøgende fra hele verden.
   

  Skov og by

  Tysklands ældste Zoologiske Have er fint restaureret og meget stemningsfuld. Den ligger i udkanten af Hannovers skov Eilenriede.
   

  For haveentusiasterne

  Byen tiltrækker haveentusiaster fra hele Europa på grund af de kongelige haver. De blev anlagt i 1700-tallet og er ofte rammer for koncerter.  Leder du efter billige flybilletter til Hannover fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

   

  Op til 3 daglige flyafgange fra København til Hannover

  Vi flyver fra København til Hannover Lufthavn (HAJ) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Hannover.

  Vælg mellem op til 3 daglige afgange til Hannover Lufthavn. Fra lufthavnen er det nemt at komme til centrum af Hannover. S-Bahn går lige hertil, og du kan også benytte bus, taxi eller transferservice

  Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Hannover.

  transport

  S-Bahn

  S5 Hannover lufthavnslinie kører mellem kl. 04:30 – 24:00 hver halve time, og tager dig direkte til terminal C i lufthavnen. Turen tager ca. 15 minutter og koster I omegnen af 2.80 EUR pr. person. Elevator og trapper leder dig direkte fra S-Bahnhof til afgangsterminalen.

   

  Taxa

  Taxaerne holder parkeret lige udenfor ankomsthallen. En tur til indre by tager ca. 20 minutter og koster omkring 25 euro.

   

  Transferservice

  Du kan sikkert, og billigt bestille en bus der tager dig til eller fra lufthavnen til dit hotel, alle 365 dage om året, døgnet rundt. Du kan booke denne service hos alle gode rejsebureauer eller direkte hos:

  Flughafentransfer-Hannover
  Telefon: 0511-977-2240
  www.fthaj.de

  Night Liner Plus
  Telefon: 0511-977-4880
  www.buszumflug.de

  Welcome Taxi
  Telefon: 0511-977-4370
  www.taxi-airport-hannover.eu

  Billige flybilletter til Hannover

  Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.   Øvrigt

  Fly til Tyskland
  Rejseforsikring  Flere SAS-destinationer

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik