Flyvninger til Birmingham

We are travelers.

SAS flyver til Birmingham i England fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Birmingham – book nu

Du får de bedste priser, når du booker din flybillet hos SAS i god tid. Hvis du vil se andre af de destinationer, vi flyver til, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det i dag og beslutte dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Flyv med SAS til Birmingham, og få børnebilletter med rabat. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Birmingham.

fly til Birmingham, og udforsk England

Birmingham, der ligger i regionen West Midlands, er en Englands største byer og førte an i den industrielle revolution. Her er et netværk af kanaler, masser af trendy caféer og barer en række imponerende museer og kunstgallerier, så Birmingham har noget for alle.

Når du ikke lærer mere om den lokale kultur på Birminghams kunstmuseum eller hører om chokoladefremstillingens historie hos Cadbury Factory, befinder du dig måske i den botaniske have eller Dudley Zoological Gardens.

Birmingham

Med en spændende historie, der går langt tilbage, er Birmingham et sted, man ikke glemmer. Når du er færdig med at besøge de bedste museer, haver og barer i byen, kan du tilbringe en dag i de omkringliggende landlige omgivelser, for eksempel Cotswolds og Peak District.

Flyv med SAS til Birmingham, og glæd dig til en afslappende ferie i Storbritannien.

Birmingham lufthavn (BHX)

Birmingham har det hele. Nyd den moderne arkitektur, og udforsk de fantastiske vandveje fyldt med kultur og historie. Der sker altid noget i Birmingham, uanset om det er sommer, efterår, vinter eller forår. Nyd en dejlig ferie med familien eller vennerne i den varme og indbydende by.

Ønsker du endnu mere komfort på din rejse med SAS? Opgrader nemt din flybillet til den næste rejseklasse, og få adgang til Fast Track (hvis tilgængeligt), SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi samt måltider og snacks ombord.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Birmingham

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Birmingham.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud