LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Birmingham

  Fly til Birmingham

  Inkluderet i din flybillet til Birmingham: 23 kg bagage på SAS Go, sædevalg og meget mere…

  Det tager ca. 2 timer at flyve til Birmingham fra København, og selvom det ikke er alverden, synes vi, at du skal have det ekstra godt i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord og giver dig muligheden for at downloade dagens avis i vores App – uden merbetaling, naturligvis.

  Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Birmingham. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele: 

  •    23 kg bagage inkluderet på SAS Go
  •    Sædevalg er med i prisen
  •    Online check-in
  •    Kaffe og te
  •    Op til 90 % børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Birmingham direkte på mobilen.

  Flyv til Birmingham med SAS

  SAS har 2 daglige afgange fra København–Birmingham og flyveturen tager ca. 2 timer. Du lander i Birmingham International Airport, som ligger 13 km fra Birmingham centrum.

   

  Birmingham - industriby med charme

  Birmingham er Englands næststørste by, og er beliggende i Vestengland i området West Midlands. Byen kombinerer ældre engelsk charme med en ungdommelig pulserende stemning, der i høj grad stammer fra byens mange studerende. Birmingham begyndte at spire som by, da kongen i 1100-tallet gav ret til at afholde marked i centrum af byen, hvilket blev kendt som ”the Bull Ring”. ”The Bull Ring” danner i dag stadig rammen for indkøb – her ligger i dag et af byens primære indkøbscentre.

  I løbet af det 16. og 17.århundrede blev Birmingham en industriby, men de senere år har Birmingham forandret sig, idet der er blevet bygget nye torve, og ældre gader og bygninger er blevet restaureret. Birmingham kan i dag tilbyde en vifte af shoppingmuligheder og spændende kulturtilbud, og om aftenen bliver byen rigtig levende. Gas Street Basin, hvor adskillige kanaler mødes, er et knudepunkt for barer, caféer og restauranter. Birminghams klubscene er stor og levende og varierer fra mindre indie-rock barer til store klubber, der snildt kan måle sig med dem i London.

   

  Sutton Park - Birminghams grønne oase

  I Birmingham ligger en af Europas største byparker, Sutton Park. Ca. 2 mio. mennesker besøger parken årligt, og parken fremstår som en grøn oase i den ellers travle storby. Parken er smuk året rundt – om sommeren bliver den flittigt brugt til picnic, og der er masser af aktiviteter blandt andet hesteridning, fiskeri, drageflyvning og vandsport. Om efteråret viser parken sig fra sin måske smukkeste side, når træerne står badet i gule og røde nuancer. I de kolde hvide vintre står urt og busk i skjul, mens foråret betyder, at parkens mange træer og blomsterbuske springer ud i fuldt flor. Ligegyldig hvilken årstid man besøger Birmingham, er Sutton Park et besøg værd.

   

  Udflugt til Det Gamle England

  Et ophold i Birmingham kan let kombineres med en udflugt til den engelske countryside, der i tidernes løb har inspireret utallige forfattere og malere. De nærliggende byer Shropshire, Warwick og Stratford-Upon-Avon oser af stemningen af det charmerende ”Olde England”. Stratford-upon-Avon er en historisk by ved floden Avon. Byen er stolt af sin kulturelle status som William Shakespeares fødeby, og er i dag et teater-centrum og hjem for Royal Shakespeare Company.

  Rejsetips om Birmingham

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

   

  Seværdigheder

  Birmingham har det bedste akvarium jeg har oplevet, det er kæmpestort, utroligt velindrettet og virkeligt spændende at besøge. Der er alle slags vandmiljøer, med rigtigt mange fisk, skaldyr, vandlevende pattedyr, der er endda nogle af fiskene, der er kælne.
  Derudover har jeg boet på Hotel Briar Rose. Det er ikke særligt rent, maden er dårlig, men hvis man er sportsfreak, er det måske alligevel det helt rigtige sted at bo. Når der er sportsevents i Birmingham er Hotel Briar Rose fyldt med sportsfans, som har det vældigt sjovt. I baren, som er meget velassoteret, er der kæmpe store tv-skærme, som altid er tændt på sportskanaler.
  Der er desuden mange dejlige restauranter, og 2 store afdelinger af "Waterstones" (Stor boghandel), bøger er en del billigere end i Danmark.

  Annette B.


  Kultur og museer

  Hvis man er lidt tidligt på den når man skal flyve hjem fra Birmingham, ligger der et fantastisk Mortorcykel museum ved den sidste rundkørsel inden lufthavnen. Der kan man nemt tilbringe en time eller to hvis man er lidt motor interesseret og man behøver ikke at være bange for ikke at nå flyet da man kan bruge check-ind automaten i terminalen. Se www.nationalmotorcyclemuseum.co.uk

  Torben A.

  A Fine Institute of Fine Arts!

  The Barber Institute of Fine Arts is connected to the University of Birmingham and is described by the Observer newspaper as "one of the finest small art galleries in Europe"- Monet,Manet,Magritte, Renoir,Rubens...a magnificent coin gallery, concerts (the Music Dept. is also housed in this building)lectures, workshops and family activities. Situated in leafy Edgbaston (home of the famous cricket ground) it´s well worth leaving the bustle of the city centre to experience these surroundings.

  Helen M.  Shopping

  I midten af Birmingham finder du europas største shoppingcenter Bullring. Der kan du finde stort set alt hvad du nu skulle ha brug for! De har et væld af butikker, og man skal nok få en dejlig dag i Bullring om man så er alene, med kæresten, veninderne eller med hele familien! Der er noget for alle! Og bliver du i løbet af dagen små-sulten er der mange lækre cafeer hvor man hurtigt kan nappe noget med på vejen. Ud over det er der også mange lækre restauranter hvor du kan finde god mad til en rimelig pris, nu hvor du garanteret har brugt en stor sum penge i nogle af de mange dejlige butikker der er at finde i centeret! God shopping!!

  Diana S.

  Spar mange penge ved køb af guld og diamanter i Birmingham''s Jewellery Quarter

  Robert C.

  transport

   

  Bil

  Birmingham International Airport ligger 13 km øst for Birmingham centrum. Lufthavnen er ved A45 (Coventry Road) kun en mil fra sammenfletning 6 med M42, hvorfra der er direkte forbindelse til M1, M5, M6, M6 told og M40. Der er skilte mod lufthavnen fra både motorvejen og alle hovedveje.

   

  Bus

  Birmingham International Airport bliver serviceret af lokale busser. Linie 900 og 966 kører fra tidlig morgen til sen aften, inklusiv weekend og ferie. Men der er ikke natkørsel. Alle busser stopper foran terminal 1.

   

  Tog

  Birmingham International Airport er en af de bedst servicerede lufthavne i Storbritannien, med over 250 afgange om dagen. I dagtimerne er der 9 afgange i timen til Birmingham New Street Station (i Birmingham City Centre) og 7 til Coventry, med diverse lokale stop undervejs. Der er også mange afgange til andre stationer. Togstationen i Birmingham International Airport, ligger kun 500 meter fra passagerterminalen. Den er nem at komme til, med det gratis lufttog fra 05:15 til 02:00. Dette kører hvert andet minut, og med en rejsetid på under to minutter, kommer du hurtigt frem og tilbage. Der er i gennemsnit 9 afgange i timen mellem Birmingham International og Birmingham New Street, med en rejsetid på mellem 10 og 20 minutter. Om aftenen og i weekenderne kører busserne ikke lige så ofte. En enkeltbillet fra lufthavnen til Birmingham New Street koster £3.10.

   

  Taxa

  Taxaer sørger for, at du har mulighed for transport døgnet rundt, lige uden for terminalen. Hver taxa kan rumme op til 5 personer (nogle endda 6) med baggage, og er i stand til at medbringe rullestol.

  Flyv med SAS til Birmingham

  Birmingham er en sprudlende engelsk by med en livlig musikscene og en kombination af typisk engelsk charme og en dynamisk, multikulturel stemning fra byens mange studerende. Birmingham er Englands næststørste by, efter London, og byen skorter ikke på kulturoplevelser og shoppingmuligheder. Tag med SAS til Birmingham og oplev stemningen i én af Englands mest dynamiske byer!

   

  Oplev Sct. Patrick's Day i Birmingham

  I Birmingham og området omkring Birmingham holdes traditionerne i hævd. Sct. Patrick’s Day – den årlige helligdag for den irske helgen Saint Patrick afholdes d. 17. marts. I Birmingham holdes traditionen i hævd, og hvert år går der en kæmpe parade igennem byen. Kun i Irlands hovedstad Dublin og i New York er Sct. Patrick’s Day-paraden større end i Birmingham. Sct. Patrick’s Day- fejringen er synonym med masser af festligheder, så er man i Birmingham på dette tidspunkt, får man garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige!

   

  Tag på udflugt til Shakespeares fødeby

  Ikke ret langt fra Birmingham ligger William Shakespeares fødeby, Stratford-Upon-Avon. Byen er en historisk by ved floden Avon og er stolt af sin kulturarv som Shakespeares fødeby. I dag er byen hjemsted for Royal Shakespeare Company, som genopfører - og spreder viden om - Shakespeares stykker. Stratford-Upon-Avon er perfekt som mål for en dagsudflugt fra Birmingham. På den måde kan man kombinere Birminghams storbyliv med landsbystemning og en smag af ”Olde England”.

  Helt op til 5 daglige flyafgange til Birmingham Lufthavn


  Vi flyver til lufthavnen Birmingham International Airport (BHX) både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Birmingham.

  Vælg mellem op til 5 daglige afgange til Birmingham lufthavn (BHX), der ligger kun 13 km øst for centrum af byen.

  Billige flybilletter til Birmingham – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til Englands næststørste by med os. Alt du skal gøre er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser.

  Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus


  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

  Optjen point på din tur til Birmingham – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik