søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Birmingham

Fly til Birmingham

Det tager ca. 2 timer at flyve til Birmingham fra København, og selvom det ikke er alverden, synes vi, at du skal have det ekstra godt i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord og giver dig muligheden for at downloade dagens avis i vores App – uden merbetaling, naturligvis.


Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Birmingham. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele: 

•    1 x 23 kg bagage inkluderet (SAS Go)
•    Sædevalg er med i prisen
•    Online check-in
•    Kaffe og te
•    Op til 90% børnerabat

Flyv til Birmingham med SAS

SAS har 2 daglige afgange fra København–Birmingham og flyveturen tager ca. 2 timer. Du lander i Birmingham International Airport, som ligger 13 km fra Birmingham centrum.


Få gode tilbud og rabatter 

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

Optjen point på din tur til Birmingham – tilmeld dig EuroBonus gratis

Birmingham – industriby med charme

Birmingham er Englands næststørste by, og er beliggende i Vestengland i området West Midlands. Byen kombinerer ældre engelsk charme med en ungdommelig pulserende stemning, der i høj grad stammer fra byens mange studerende. Birmingham begyndte at spire som by, da kongen i 1100-tallet gav ret til at afholde marked i centrum af byen, hvilket blev kendt som ”the Bull Ring”. ”The Bull Ring” danner i dag stadig rammen for indkøb – her ligger i dag et af byens primære indkøbscentre.

I løbet af det 16. og 17.århundrede blev Birmingham en industriby, men de senere år har Birmingham forandret sig, idet der er blevet bygget nye torve, og ældre gader og bygninger er blevet restaureret. Birmingham kan i dag tilbyde en vifte af shoppingmuligheder og spændende kulturtilbud, og om aftenen bliver byen rigtig levende. Gas Street Basin, hvor adskillige kanaler mødes, er et knudepunkt for barer, caféer og restauranter. Birminghams klubscene er stor og levende og varierer fra mindre indie-rock barer til store klubber, der snildt kan måle sig med dem i London.

 

Sutton Park – Birminghams grønne oase

I Birmingham ligger en af Europas største byparker, Sutton Park. Ca. 2 mio. mennesker besøger parken årligt, og parken fremstår som en grøn oase i den ellers travle storby. Parken er smuk året rundt – om sommeren bliver den flittigt brugt til picnic, og der er masser af aktiviteter blandt andet hesteridning, fiskeri, drageflyvning og vandsport. Om efteråret viser parken sig fra sin måske smukkeste side, når træerne står badet i gule og røde nuancer. I de kolde hvide vintre står urt og busk i skjul, mens foråret betyder, at parkens mange træer og blomsterbuske springer ud i fuldt flor. Ligegyldig hvilken årstid man besøger Birmingham, er Sutton Park et besøg værd.

 

Udflugt til Det Gamle England

Et ophold i Birmingham kan let kombineres med en udflugt til den engelske countryside, der i tidernes løb har inspireret utallige forfattere og malere. De nærliggende byer Shropshire, Warwick og Stratford-Upon-Avon oser af stemningen af det charmerende ”Olde England”. Stratford-upon-Avon er en historisk by ved floden Avon. Byen er stolt af sin kulturelle status som William Shakespeares fødeby, og er i dag et teater-centrum og hjem for Royal Shakespeare Company.

Transport

Bil

Birmingham International Airport ligger 13 km øst for Birmingham centrum. Lufthavnen er ved A45 (Coventry Road) kun en mil fra sammenfletning 6 med M42, hvorfra der er direkte forbindelse til M1, M5, M6, M6 told og M40. Der er skilte mod lufthavnen fra både motorvejen og alle hovedveje.

Flyv med SAS til Birmingham

Birmingham er en sprudlende engelsk by med en livlig musikscene og en kombination af typisk engelsk charme og en dynamisk, multikulturel stemning fra byens mange studerende. Birmingham er Englands næststørste by, efter London, og byen skorter ikke på kulturoplevelser og shoppingmuligheder. Tag med SAS til Birmingham og oplev stemningen i én af Englands mest dynamiske byer!

 

Oplev Sct. Patrick's Day i Birmingham

I Birmingham og området omkring Birmingham holdes traditionerne i hævd. Sct. Patrick’s Day – den årlige helligdag for den irske helgen Saint Patrick afholdes d. 17. marts. I Birmingham holdes traditionen i hævd, og hvert år går der en kæmpe parade igennem byen. Kun i Irlands hovedstad Dublin og i New York er Sct. Patrick’s Day-paraden større end i Birmingham. Sct. Patrick’s Day- fejringen er synonym med masser af festligheder, så er man i Birmingham på dette tidspunkt, får man garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige!

Tag på udflugt til Shakespeares fødeby

Ikke ret langt fra Birmingham ligger William Shakespeares fødeby, Stratford-Upon-Avon. Byen er en historisk by ved floden Avon og er stolt af sin kulturarv som Shakespeares fødeby. I dag er byen hjemsted for Royal Shakespeare Company, som genopfører - og spreder viden om - Shakespeares stykker. Stratford-Upon-Avon er perfekt som mål for en dagsudflugt fra Birmingham. På den måde kan man kombinere Birminghams storbyliv med landsbystemning og en smag af ”Olde England”.

Helt op til 5 daglige flyafgange til Birmingham Lufthavn

Vi flyver til lufthavnen Birmingham International Airport både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Birmingham.

Vælg mellem op til 5 daglige afgange til Birmingham lufthavn, der ligger kun 13 km øst for centrum af byen.

Billige flybilletter til Birmingham – book i god tid 

Du kan sagtens rejse billigt til Englands næststørste by med os. Alt du skal gøre er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser.

Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

Øvrigt

England
RejseforsikringFlere SAS-destinationer