søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Birmingham i England fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Birmingham – book nu

Du får de bedste priser, når du booker din flybillet hos SAS i god tid. Hvis du vil se andre af de destinationer, vi flyver til, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det i dag og beslutte dig i morgen. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Birmingham lufthavn (BHX)
  • cl--credit Valuta: Britiske pund
  • cl--clock Tidszone: GMT: UTC/BST: UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Dansk

Rabatbilletter for børn

Flyv med SAS til Birmingham, og få børnebilletter med rabat. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Birmingham. 

fly til Birmingham, og udforsk England

Birmingham, der ligger i regionen West Midlands, er en Englands største byer og førte an i den industrielle revolution. Her er et netværk af kanaler, masser af trendy caféer og barer en række imponerende museer og kunstgallerier, så Birmingham har noget for alle. 

Når du ikke lærer mere om den lokale kultur på Birminghams kunstmuseum eller hører om chokoladefremstillingens historie hos Cadbury Factory, befinder du dig måske i den botaniske have eller Dudley Zoological Gardens. 

Flyv til Birmingham med SAS
  • Hvorfor Birmingham?
  • Flyv med SAS til Birmingham lufthavn (BHX)
  • Vil du have mere komfort på rejsen?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Birmingham

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Birmingham.  

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Birmingham

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Birmingham bliver så nem og behagelig som muligt. 

Andre populære SAS-destinationer