Fly til Birmingham

Med en spændende historie, der går langt tilbage, er Birmingham et sted, man ikke glemmer. Når du er færdig med at besøge de bedste museer, haver og barer i byen, kan du tilbringe en dag i de omkringliggende landlige omgivelser, for eksempel Cotswolds og Peak District.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Birmingham i England fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Birmingham

Du får de bedste priser, når du booker din flybillet hos SAS i god tid. Hvis du vil se andre af de destinationer, vi flyver til, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det i dag og beslutte dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Flyv med SAS til Birmingham, og få børnebilletter med rabat. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Birmingham.

Fly til Birmingham, og udforsk England

Birmingham, der ligger i regionen West Midlands, er en Englands største byer og førte an i den industrielle revolution. Her er et netværk af kanaler, masser af trendy caféer og barer en række imponerende museer og kunstgallerier, så Birmingham har noget for alle.

Når du ikke lærer mere om den lokale kultur på Birminghams kunstmuseum eller hører om chokoladefremstillingens historie hos Cadbury Factory, befinder du dig måske i den botaniske have eller Dudley Zoological Gardens.

Fly til <em>Birmingham</em>

Flyv med SAS til Birmingham, og glæd dig til en afslappende ferie i Storbritannien.

Birmingham lufthavn (BHX)

Birmingham har det hele. Nyd den moderne arkitektur, og udforsk de fantastiske vandveje fyldt med kultur og historie. Der sker altid noget i Birmingham, uanset om det er sommer, efterår, vinter eller forår. Nyd en dejlig ferie med familien eller vennerne i den varme og indbydende by.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Birmingham

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Birmingham.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.