Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

Milano

Fly til Milano

Altid inkluderet i din flybillet til Milano

Det tager ca. 2 timer at flyve til Milano fra København, og selvom det ikke er længe, kan vi gode lide, at du har det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og dagens avis kan du også snuppe med fra gaten og ombord på flyet – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Milano direkte på mobilen.

OP TIL 3 DAGLIGE FLYAFGANGE TIL MILANO

Vi flyver fra København til Milano Malpensa, både morgen, middag, eftermiddag og aften. Herfra er der 50 km til centrum af Milano. Med gode togforbindelser er du dog hurtigt fremme. Med SAS finder du med garanti et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Milano.
 

GODE TILBUD OG RABATTER

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

Optjen point på din tur til Milano – tilmeld dig EuroBonus gratis

BILLIGE FLYBILLETTER TIL MILANO – BOOK I GOD TID

Du kan sagtens rejse billigt til den italienske mode- og industrihovedstad med os. Alt,du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.Bestil din rejse til Milano i dag 

Kunne du tænke dig at opleve spændende Milano? Bestil din rejse online allerede i dag – find blot en afgang, der passer dig i onlinekalenderen og bestil din rejse med blot få klik. Flyver du med SAS, kan du være sikker på at sikkerheden og komforten er i top, og samtidig nyder du godt af SAS’ mange særlige fordele.

SAS’ priser er gennemskuelige, og der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger. Til gengæld tilbyder vi en masse fordele, der gør din rejse let og bekvem. Du kan spare tid i lufthavnen ved at benytte online check-in, og du kan printe dit eget boardingkort ud, så du slipper for at stå i kø i lufthavnen. Bestil din rejse til Milano i dag på sas.dk!

transport

Tog

Du kan nemt komme direkte til Milano fra Terminal 1 med Ferrovie Nord Milano tog, eller via Gallarate, med Trenitalia tog.

Malpensa Express tog forbinder Terminal 1 direkte med Milano centrum, (Cadorna station – forbundet med metroens røde og grønne linie).

Togene stopper også ved Busto Arsizio, Saronno og Milano Bovisa. De afgår hver halve time og turen fra Terminal 1 til Cadorna Station tager omkring 40 minutter. Du kan også komme til Milano med Trenitalias tog, der kører fra Gallarate. Der kører en bus fra Terminal 1 og Terminal 2 til Gallarate togstation.

 

Bus

Fra Malpensa er der busser, der forbinder lufthavnen til:

Milano, Torino, Lugano, Chiasso, Genova, Novara, Menaggio, Lago Maggiore, Domodossola, Gallarate, Castelnovate, Brescia, Begamo og Verona.

Der er også en buslinie der kører til Milanos anden lufthavn, Linate.

 

Taxa

Taxaer kan findes på begge terminaler. En tur til Milano koster omkring € 70.00. Du kan reservere en taxa på tlf.: +39(0)3 293 890 448. I T1 A kan du finde en limousineservice (tlf.: +39(0)331 231 312).

Lufthavn

Flyv med SAS til Milanos lufthavn, Milan Malpensa Airport, og oplev Italiens andenstørste by og et europæisk centrum for finans og industri. Det er rart på forhånd at vide, hvad du finder i lufthavnen, og hvordan du kommer videre herfra. Her giver vi dig derfor en guide til Milano lufthavn – på italiensk: Aeroporto Malpensa.

Terminal 1

Milano er hvert år vært for store internationale begivenheder inden for mode, musik og kultur, og det tager kun godt 2 timer at flyve fra Kastrup til Milanos største lufthavn – Aeroporto Malpensa. Lufthavnen ligger ca. 50 km uden for byen, men med gode tog- og busforbindelser er du hurtigt inde i centrum af Milano.

Milano lufthavn har to terminaler. Når du flyver med os, ankommer du til lufthavnens Terminal 1, hvor du både finder tog, bus og taxi. Det er også i Terminal 1, du kan leje en bil til din rejse. Terminal 1 er delt i 3 sektioner.

 

Transport fra lufthavnen: Tog og bus

Malpensa Express-toget afgår fra lufthavnen, og du skal ikke vente længe, for toget har mange afgange hele døgnet. Nogle af togene kører til Milano Cardona, andre til Milano Centrale. Begge stationer ligger inde i Milano by. Regn med ca. en halv times transporttid, afhængig af hvor mange stop det enkelte tog gør undervejs. Du finder togene på level 1 i Terminal 1. Billetter til toget skal stemples, inden du stiger ombord på toget.

Hvis du på egen hånd vil begive dig ud i Varese-provinsen, hvor Milano lufthavn befinder sig, er det nemt at leje en bil til formålet. Du kan booke en bil hjemmefra så den står klar ved din ankomst. Book i god tid for at opnå de bedste priser. Du kan leje alt fra en lille, sød italiensk Fiat til mellemklassebiler eller sportsmodeller.

 

Tilbring tid i lufthavnen

Når du skal hjem fra din rejse igen, kan du roligt tjekke ind i god tid uden fare for at komme til at kede dig i Milano lufthavn! I de mange toldfrie butikker finder du alle de eksklusive italienske brands. Foruden lækre italienske råvarer. På level 3 kan du nyde lidt skøn italiensk mad inden hjemrejsen eller drikke en vellavet caffe latte.Billige flybilletter til Milano

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Øvrigt

Fly til Italien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer