søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Milano

Fly til Milano

Billige flybilletter til Milano

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Altid inkluderet i din flybillet til Milano

Det tager ca. 2 timer at flyve til Milano fra København, og selvom det ikke er længe, kan vi gode lide, at du har det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og dagens avis kan du også snuppe med fra gaten og ombord på flyet – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis. 

Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Milano direkte på mobilen.

Op til 3 daglige flyafgange til Milano

Vi flyver fra København til Milano Malpensa, både morgen, middag, eftermiddag og aften. Herfra er der 50 km til centrum af Milano. Med gode togforbindelser er du dog hurtigt fremme. Med SAS finder du med garanti et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Milano.
 

Gode tilbud og rabatter

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

Optjen point på din tur til Milano – tilmeld dig EuroBonus gratis

Billige flybilletter til Milano – book i god tid

Du kan sagtens rejse billigt til den italienske mode- og industrihovedstad med os. Alt,du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

Bestil din rejse til Milano i dag 

Kunne du tænke dig at opleve spændende Milano? Bestil din rejse online allerede i dag – find blot en afgang, der passer dig i onlinekalenderen og bestil din rejse med blot få klik. Flyver du med SAS, kan du være sikker på at sikkerheden og komforten er i top, og samtidig nyder du godt af SAS’ mange særlige fordele.

SAS’ priser er gennemskuelige, og der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger. Til gengæld tilbyder vi en masse fordele, der gør din rejse let og bekvem. Du kan spare tid i lufthavnen ved at benytte online check-in, og du kan printe dit eget boardingkort ud, så du slipper for at stå i kø i lufthavnen. Bestil din rejse til Milano i dag på sas.dk!

Transport

Tog

Du kan nemt komme direkte til Milano fra Terminal 1 med Ferrovie Nord Milano tog, eller via Gallarate, med Trenitalia tog.

Malpensa Express tog forbinder Terminal 1 direkte med Milano centrum, (Cadorna station – forbundet med metroens røde og grønne linie).

Togene stopper også ved Busto Arsizio, Saronno og Milano Bovisa. De afgår hver halve time og turen fra Terminal 1 til Cadorna Station tager omkring 40 minutter. Du kan også komme til Milano med Trenitalias tog, der kører fra Gallarate. Der kører en bus fra Terminal 1 og Terminal 2 til Gallarate togstation.

 

Bus

Fra Malpensa er der busser, der forbinder lufthavnen til:

Milano, Torino, Lugano, Chiasso, Genova, Novara, Menaggio, Lago Maggiore, Domodossola, Gallarate, Castelnovate, Brescia, Begamo og Verona.

Der er også en buslinie der kører til Milanos anden lufthavn, Linate.

 

Taxa

Taxaer kan findes på begge terminaler. Du kan reservere en taxa på tlf.: +39(0)3 293 890 448. I T1 A kan du finde en limousineservice (tlf.: +39(0)331 231 312).

Lufthavn

Flyv med SAS til Milanos lufthavn, Milan Malpensa Airport, og oplev Italiens andenstørste by og et europæisk centrum for finans og industri. Det er rart på forhånd at vide, hvad du finder i lufthavnen, og hvordan du kommer videre herfra. Her giver vi dig derfor en guide til Milano lufthavn – på italiensk: Aeroporto Malpensa.

Øvrigt

Fly til Italien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer