søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Milano

Fly til Milano

SAS flyver dig til Milano direkte med en flyvetur på 2 timer. Vi har op til 3 daglige afgange fra København, så du kan med fordel vælge en tid, der passer dig bedst. Efter kun 2-timers tid vil du befinde dig i den italienske storby.

Er du tilmeldt EuroBonus? Vi er stolte af at præsentere EuroBonus, som er Nordens største loyalitetsprogram, hvor du kan optjene point til en masse fordele. Hver gang du flyver med SAS optjener du point, som du kan bruge som rabat på dine næste flybilletter, hotelophold, biludlejning og meget mere.

Læs mere om EuroBonus og optjen point nuKun behov for håndbagage? Flyv med SAS Go Light og medbring kun din håndbagage på max 8 kg og en lille personlig taske. Du kan finde dit fly til Milano med vores app eller du kan besøge lavpriskalenderen og booke billige fly til Milano.
 

Inkluderet i dit fly til Milano 

Selvom du får en dejlig kort tur, vil vi gerne gøre det bekvemt og hyggeligt for dig. Vi vil derfor inkludere en masse fordele i din flybillet, så du får den bedste flyoplevelse nogensinde. Når du flyver med SAS til Milano, kan du få glæde af en masse fordele.

Oplev Milano

Milanos vigtigste seværdighed er Duomo di Milano, som er særdeles vigtig som gotisk bygning og er den fjerdestørste kirke i verden. Det er en helt anderledes og smuk kirke, end hvad du er vant til at se.

Milano er en af de vigtigste byer, når det kommer til mode og shopping. Galleria Vittorio Emanuelle II har de fleste store butikker – Også de dyre modehuse. Det er faktisk et af de ældste shoppingscentre i verden, men må også være et af de smukkeste. Milano er et af verdens mest kendte modebyer, og du kan derfor se et modeshow her og få en uforglemmelig oplevelse.

Ved Navigli-kvarteret er der to kanaler, hvor den ene menes at være designet af Leonardo da Vinci. Her kan du hygge med en kop kaffe eller leve nattelivet, når mørket slår på.

Er du kunstsulten, så er Pinacoteca di Brera det oplagte sted. Hvad er bedre end kunst oplevet i Italien? De legendariske italienske kunstnere har mange værker her, og museet er et af de fineste, du kan finde i Italien.
Italien er et fodboldland, og mens du befinder dig i Milano, bør du se A.C. Milan eller Inter Milan spille på hjembane. Teatro alla Scala er et af de mest berømte operahuse i verden.
 

 

Din ankomst til Milano Malpensa Airport

Der er ca. 50 km fra lufthavnen til Milano, men der er gode transportmuligheder. Du kan tage tog, bus eller taxa. Med toget kan du fra Terminal 1 med Ferrovie Nord Milano eller via Gallarate med Trenitalia tog nå til byen. Malpensa Express tog forbinder Terminal 1 direkte med centrum af byen.

Tag bus til forskellige destinationer eller til Milanos anden lufthavn, Linate. Du kan også tage taxa, som findes på begge terminaler. Du kan reservere en taxa på tlf.: +39(0)3 293 890 448. I T1 A kan du finde en limousineservice (tlf.: +39(0)331 231 312).

Mere om lufthavnen

Inspiration til din rejse

Øvrigt

Fly til Italien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer