LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Milano

  Fly til Milano

  Billige flybilletter til Milano

  Altid inkluderet i din flybillet til Milano: 23 kg bagage på SAS Go, sædevalg og meget mere... Det tager ca. 2 timer at flyve til Milano fra København, og selvom det ikke er længe, kan vi gode lide, at du har det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og dagens avis kan du også snuppe med fra gaten og ombord på flyet – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Milano. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

   

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten på SAS Go
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te
  • Dagens avis i vores app
  • Op til 90 % børnerabat

   

  Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Milano direkte på mobilen.

  Fleksible rejsetider til Milano med SAS

  SAS har op til 3 daglige afgange til Milano, og flyveturen tager lidt under 2 timer. Du får 24 timers fortrydelsesret her på sas.dk, hvis dine planer skulle ændre sig.

   

  Milano – fra industriby til kulturby

  Milano har i flere år døjet med et lidt kedeligt ry som fabriks- og industriby, og der har været en forestilling om, at fabrikkerne var store og dominerende i det milanesiske bybillede. I dag er byen ikke længere et industricentrum, på trods af at flere store italienske koncerner som for eksempel Alfa Romeo og Campari fortsat har deres hovedsæde i og omkring byen.

  Industriproduktionen har medvirket til at gøre Milano til en af de rigeste europæiske byer, og den gode økonomi har givet byen en kulturel opblomstring. Milano repræsenterer på flere måder den italienske livsånd og sensualitet, og er en både smuk og spændende by med flotte åbne pladser, interessant arkitektur, og fredfyldte parker.

   

  Made in Italy

  Mode og design er nøgleord i Milano, Italiens modehovedsæde. Den italienske mode er præget af sensualitet og elegance, og den er rigt repræsenteret i Milano med modeskabere som Gucci, Dolce & Gabbana og Giorgio Armani. Netop Armani bliver tit betragtet som symbolet på italiensk design, og hans kreationer er ofte favoritter blandt Hollywoodstjerner. I Milano har Armani åbnet et 6000 kvadratmeter stort varehus, hvor man kan finde designerens tøj- og boligdesign. Denne modekatedral er et must for fashionistas!

   

  Kirkerne, Operaen og Stadionet – Store vartegn i Milano

  I Milano står de smukke og klassiske romerske bygningsværker side om side med nyere arkitektur. Domkirken Il Duomo blev bygget over 400 år, og er for nylig blevet smukt restaureret. Fra taget af kirken findes en imponerende udsigt over byen. I en anden af byens kirker, Santa Maria delle Grazie, kan et af verdens mest berømte malerier, Leonardo Da Vincis ”Den Sidste Nadver” opleves.

  Andre af Milanos vigtigste vartegn er Operaen ”La Scala” og fodboldstadionet San Siro. Italien er operaens fædreland, og La Scala et nationalt og kulturelt symbol, hvor både Mozart og Verdi har uropført. San Siro stadionet udtrykker også national og kulturel stolthed, her tørner to af støvlelandets topklubber A.C Milan og Inter jævnligt sammen i hjemmeopgør, der også kaldes Milan Derby. San Siro stadionet er et af Europas største og kan trække op til 70.000 spændte tilskuere.

  OP TIL 3 DAGLIGE FLYAFGANGE TIL MILANO

  Vi flyver til Malpensa (MXP) flere gange dagligt, så du kan altid finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Milano.

  BILLIGE FLYBILLETTER TIL MILANO – BOOK I GOD TID OG SPAR PENGE

  Du kan sagtens rejse billigt til den italienske mode- og industrihovedstad med os. Alt,du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

  FÅ GODE TILBUD OG RABATTER – BLIV MEDLEM AF VORES FORDELSPROGRAM EUROBONUS

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping. Optjen point på din tur til Milano – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Flere daglige flyafgange fra København til Milano

  Vi flyver fra København til Milano Malpensa (MXP), både morgen, middag, eftermiddag og aften. Herfra er der 50 km til centrum af Milano. Med gode togforbindelser er du dog hurtigt fremme.

  Med SAS finder du med garanti et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Milano.

  Lufthavn

  Flyv med SAS til Milanos lufthavn, Milan Malpensa Airport (MXP), og oplev Italiens andenstørste by og et europæisk centrum for finans og industri. Det er rart på forhånd at vide, hvad du finder i lufthavnen, og hvordan du kommer videre herfra. Her giver vi dig derfor en guide til Milano lufthavn – på italiensk: Aeroporto Malpensa.

   

  Terminal 1

  Milano er hvert år vært for store internationale begivenheder inden for mode, musik og kultur, og det tager kun godt 2 timer at flyve fra Kastrup til Milanos største lufthavn – Aeroporto Malpensa. Lufthavnen ligger ca. 50 km uden for byen, men med gode tog- og busforbindelser er du hurtigt inde i centrum af Milano.

  Milano lufthavn har to terminaler. Når du flyver med os, ankommer du til lufthavnens Terminal 1, hvor du både finder tog, bus og taxi. Det er også i Terminal 1, du kan leje en bil til din rejse. Terminal 1 er delt i 3 sektioner.

   

  Transport fra lufthavnen: Tog og bus

  Malpensa Express-toget afgår fra lufthavnen, og du skal ikke vente længe, for toget har mange afgange hele døgnet. Nogle af togene kører til Milano Cardona, andre til Milano Centrale. Begge stationer ligger inde i Milano by. Regn med ca. en halv times transporttid, afhængig af hvor mange stop det enkelte tog gør undervejs. Du finder togene på level 1 i Terminal 1. Billetter til toget skal stemples, inden du stiger ombord på toget.

  Hvis du på egen hånd vil begive dig ud i Varese-provinsen, hvor Milano lufthavn befinder sig, er det nemt at leje en bil til formålet. Du kan booke en bil hjemmefra så den står klar ved din ankomst. Book i god tid for at opnå de bedste priser. Du kan leje alt fra en lille, sød italiensk Fiat til mellemklassebiler eller sportsmodeller.

   

  Tilbring tid i lufthavnen

  Når du skal hjem fra din rejse igen, kan du roligt tjekke ind i god tid uden fare for at komme til at kede dig i Milano lufthavn! I de mange toldfrie butikker finder du alle de eksklusive italienske brands. Foruden lækre italienske råvarer. På level 3 kan du nyde lidt skøn italiensk mad inden hjemrejsen eller drikke en vellavet caffe latte.

  Skal du rejse til Milano?

  Milano er Italiens næststørste by og en by for livsnydere. I Milano finder du shopping, gastronomi og kultur i verdensklasse, og hvis Rom og Venedig symboliserer ”det gamle Italien”, symboliserer Milano ”det nye”. Byen er moderne og dynamisk og byder på masser af oplevelser. Bestil din rejse til Milano i dag – kig i lavpriskalenderen og find en afgang, der passer dig, så flyver SAS dig til Milano direkte uden stop.

   

  Kultur og shopping i Milano

  Milano er, sammen med Paris, Europas modehovedstad. Byen er fyldt med fashionistas, og flere verdensberømte designere har store flagshipstores i byen. De lokale bysbørn Dolce & Gabbana har for eksempel hovedkvarter i Milano, og designeren Giorgio Armani har åbnet sin egen megabutik med 600 kvm. tøj- og boligdesign. Milano byder også på store kulturelle oplevelser – besøg for eksempel operaen La Scala, hvor blandt andre Verdi og Puccini har uropført.

   

  Bestil din rejse til Milano i dag på sas.dk

  Kunne du tænke dig at opleve spændende Milano? Bestil din rejse online allerede i dag – find blot en afgang, der passer dig i onlinekalenderen og bestil din rejse med blot få klik. Flyver du med SAS, kan du være sikker på at sikkerheden og komforten er i top, og samtidig nyder du godt af SAS’ mange særlige fordele. SAS’ priser er gennemskuelige, og der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger. Til gengæld tilbyder vi en masse fordele, der gør din rejse let og bekvem. Du kan spare tid i lufthavnen ved at benytte online check-in, og du kan printe dit eget boardingkort ud, så du slipper for at stå i kø i lufthavnen. Bestil din rejse til Milano i dag på sas.dk!

  transport

  Tog

  Du kan nemt komme direkte til Milano fra Terminal 1 med Ferrovie Nord Milano tog, eller via Gallarate, med Trenitalia tog.

  Malpensa Express tog forbinder Terminal 1 direkte med Milano centrum, (Cadorna station – forbundet med metroens røde og grønne linie).

  Togene stopper også ved Busto Arsizio, Saronno og Milano Bovisa. De afgår hver halve time og turen fra Terminal 1 til Cadorna Station tager omkring 40 minutter. Du kan også komme til Milano med Trenitalias tog, der kører fra Gallarate. Der kører en bus fra Terminal 1 og Terminal 2 til Gallarate togstation.

   

  Bus

  Fra Malpensa er der busser, der forbinder lufthavnen til:

  Milano, Torino, Lugano, Chiasso, Genova, Novara, Menaggio, Lago Maggiore, Domodossola, Gallarate, Castelnovate, Brescia, Begamo og Verona.

  Der er også en buslinie der kører til Milanos anden lufthavn, Linate.

   

  Taxa

  Taxaer kan findes på begge terminaler. En tur til Milano koster omkring € 70.00. Du kan reservere en taxa på tlf.: +39(0)3 293 890 448. I T1 A kan du finde en limousineservice (tlf.: +39(0)331 231 312).

  DAGSTURE

  Området omkring Milano er perfekt til en dagstur som afveksling fra byens hektiske tempo.

   

  Comosøen

  Comosøen eller Lago di Como, er en smuk sø i et naturskønt område med frisk luft og bjerge. Søen kan nås på 30 min. i bil fra Milano og indenfor en time med tog. Skiftet fra det hurtige byliv til det fredsfyldte bjerg- og søområde er enormt. I dette område ligger også den idylliske by Bellagio, som kan nås med båd. Byen er fyldt med små charmerende caféer, butikker og haver.

   

  Bergamo

  Bergamo er en smuk by med ca. 120.000 indbyggere. Byen er kendt for sin middelalderatmosfære og et væld af kunstskatte. Byen er endvidere delt i to – Città Bassa, den moderne lavtliggende bydel og Città Alta – den højere beliggende bydel, der bærer præg af en lang og interessant kunsthistorie. Prøv at tage en funicolare - en slags svævebane, der fører fra Città Bassa til Città Alta og oplev de små hyggelige gader og caféer.

   

  Gardasøen

  Gardasøen er et andet yndet udflugtssted i Norditalien. Der ligger en masse små hyggelige byen rundt om søen – det nordlige område er roligt og fredsfyldt, mens det sydlige område er mere livligt med strande og temaparken Gardaland, som er et garanteret hit blandt børn og barnlige sjæle.

  shopping

  Milano er en moderne by, der er berømt for mode, kultur og livsstil. Byen er et sandt shoppingparadis, og er en af de mest anerkendte byer, når det kommer til, hvad der rører sig på modescenen.

   

  “Modefirkant” quadrilatero della moda

  Milanos hoveddistrikt for mode er den såkaldte “Modefirkant” (quadrilatero della moda), der består i adskillige gader omkring Piazza Duomo og Piazza San Babila. Dette område byder på nogle af verdens mest ekslusive og prestigiøse butikker og showrooms. Området oser af hip og chic livsstil, og er et must at besøge for alle fashionistas. Besøg for eksempel Giorgio Armanis gigantiske livsstilsbutik Armani Megastore, hvor du foruden Armanis design til både mænd, kvinder og hjemmet, også finder en café og en afdeling af sushi-kæden Nobu.

   

  Shoppingområder, corso Vercelli og corso Buenos Aires

  Et andet godt shoppingområde er gaderne corso Vercelli og corso Buenos Aires – eftersigende en af Europas længste shoppinggader. Dette område er ikke nær så eksklusivt som området omkring ”Modefirkanten”, men der er mulighed for at finde internationalt kendte mærker som Benetton og Mandarina Duck.

   

  Loppemarked, Fiera di Senigallia

  For endnu billigere og mere specielle shoppingoplevelser er loppemarkedet Fiera di Senigallia et godt bud. Loppemarkedet ved Porta Genova stationen lokker mange unge trendsettere til, og der er mulighed for at gøre gode fund blandt bunker af second-hand tøj, gamle møbler, bøger, plader og meget mere.

  turistinformation

  Milano er center for mode, næringsliv, og økonomi og har et travlt forretningsmæssigt præg. Byen er center for Italiens økonomi. I dag er det den by, man oplever som mest elegant i Italien. Milano er et designcentrum, og det kan mærkes på alt fra chokolade til parkbænke. Mode, fodbold, La Scala og elegance - Milano er en hektisk og international metropol med mange seværdigheder. Her går haute couture side om side med renæssancekirker og gotiske katedraler.

   

  Seværdigheder i Milano

  Midt i Milano ligger byens enorme katedral, som er en af verdens største gotiske katedraler. Den er 157 meter lang, og på det bredeste er den 92 meter. Den blev påbegyndt i 1300-tallet, men blev først fuldført 500 år senere. Det mest fremtrædende ved bygningen er det bemærkelsesværdige tag med sine 135 spir og utallige statuer og dragehoveder. På en klar dag har man udsigt til Alperne.

  Castello Sforzesco er et renæssancepalads, som kombinerer et frygtindgydende ydre med et dejligt indre. Borgen er bygget rundt om en række gårdspladser, hvor det nydeligste, Cortile della Rocchetta, er en elegant firkant med buegange tegnet af Bramante og Filarete. Paladset indeholder nu, i tillæg til afdelinger med brugskunst, arkæologi og mønter, Civiche Raccolte d´Arte Antica – en samling møbler, antikviteter og malerier.

  I tillæg til de store monumenter i Milano, findes der også en række forskellige og interessante museer, kirker og offentlige bygninger, som danner en betagende blanding af nyt og gammelt. Denne elegante og travle metropol kan byde på mange kulturelle oplevelser, gastronomiske eventyr, butiksbesøg eller bare en rundtur i byen.

   

  Shopping i Milano

  Italienerne er kendt for at være optaget af mode, og her i Milano finder man det elegante Italien i alle de berømte butikker i Quadrilatero, parallelogrammet af gader som afgrænses via Montenapoleone, Via Sant´Andrea, Via della Spiga og Borgopesso. Her finder du Gucci, Armani, Valentino m.fl. I modsætning til Paris, der er fokuseret på overdådighed, er Milano meget mere diskret i stilen, med stilige drager, elegant tilbehør og smarte men praktiske sko.

  Italien er kendt for sine kvalitetsprodukter fra elegant tøj og hurtige biler, til stilige husholdningsartikler. Her er en stærk håndværkstradition, og der findes en række markeder, som sælger regionale specialiteter.

   

  Fodbold i Milano

  Så er der naturligvis fodbolden, der er helt central for milaneserne. De to storklubber Inter Milano og AC Milan er glødende rivaler. De to klubber deler hjemmebane, men har givet stadionet hvert deres navn. Det betyder, at stadion hedder San Siro, når det er hjemmebane for AC Milan, mens det hedder Giuseppe Meazza Stadion, når de blå-sorte fra Inter er værter.

   

  Mad

  Mad er noget, man tager alvorligt i Italien. Italienerne er stolte af deres gode mad og udsøgte vine, og de tilbringer mange hyggelige timer rundt om bordet. Italienske restauranter serverer sjældent andet end italienske specialiteter. Du behøver ikke at gå til de dyreste steder for at få at få god mad. Et enkelt trattoria har ofte meget bedre mad end den nærmeste internationale restaurant.

  Italienske måltider består af mindst 3 eller 4 retter, og på restauranter forventer de, at du spiser mindst 2. Antipasta (forretter) efterfølges af primo med pasta, ris eller suppe. Secondo er hovedretten med fisk eller kød, grønsager eller salat. Derefter følger frugt, ost eller dessert med kaffe og en digestivo som grappa eller en bitter amaro som afslutning.

  Både det traditionelle køkken og Cucina Nuova, det nye køkken, er populært. Vælg selv!

  Rejsetips om Milano indsendt af vores kunder

   

  Seværdigheder

  Milano behøver ikke at være en dyr shopping by forbeholdt de shoppeglade trendsettere, som går efter dyre mærkevarer. Milano tilbyder ganske billigt og ganske god overnatning for hele familen ligesom god traditionelt italiensk mad kan findes på små hyggelige restauranter til rigtig gode priser. Milano er meget mere en fashionabelt shopping, derfor anbefales det at gå efter nogle af italiens største kunstnere igennem de seneste 600 år. Dette er både DaVinci og andre fra samtiden. Naturligvis skal måske verdens smukkeste katedral opleves i byens centrum. Med kirken nyrenoveret står den i hvid marmor som et fantasktisk monument over Italiens svundne fortid.

  Frank S.

   

  Tag en dagstur med toget til Como-søen mod nord. Der er mulighed for skønne gåture med et fantastisk vue til de sneklædte alpetoppe lidt længere mod nord - f.eks. fra Piazza Cavour.

  Jens N.

   

  Vidste du at Leonardo da Vincis berømte maleri "Den sidste nadver" er malet på en endevæg i et kloster, beliggende i Milano? Billedet er over 8 meter langt og næsten 5 meter højt. Klosteret hedder Santa Maria delle grazie. Det ligger midt i byen. Husk at bestille billetter på forhånd.

  Annagrete M.

   

  Altid værd at se den store katedral i Milano. Den 3. største katedral i verden. Utrolig smuk.

  Christian L.  Kultur og museer

  Tag til Milano for at se Leonardo Da Vinci utrolige mesterværk "den sidste nadver" i klosteret Santa Maria delle Grazie inden Dan Brown d. 15 september 2009 udkommer med efterfølgeren til The Da Vinci Code - The Lost Symbol. Se byens mange seværdigheder som vi danskere er bedst til, nemlig på cykel. For et mindre beløb har man fri adgang til de mange cykler der stilles til rådighed overalt i den smukke by.

  Bjarke B.  Mad & natteliv

  Rejser du til Milano udenfor højtiderne kan du spise gratis på langt de fleste barer, hvis blot du køber en drink til 5 EURO. Det bedste 5 EURO spisested hedder Tratoria Toscana og ligger ikke langt fra domkirken. Her kan kan i øvrigt også gå pånormal restaurant.

  Tim M.

   

  Roilato Via piero della francesca 55 Super aperiativo og cool sted Il gattopardo cafe Via piero della francesca 47. Gammel kirke som er lavet om til cafe og spillested.

  Jens S.

   

  En kort tur til det nordlige Italien, kan gøre det godt for et helt års rejsende. Her er lidt tip til, hvor man får de bedste (smags)oplevelser:). Tag toget fra Milano ned til byen Parma - det er her parmasanosten og parmaskinken kommer fra. Det er en helt speciel oplevelse, at sidde på en af cafeérne eller restaurenterne og få den rigtige parmasanost og parmaskinke - det smager helt anderledes end det vi kan støve op herhjemme. Tag videre ned mod Bologna, med et enkelt stop i Modena - her kommer balsamicoén fra (og Pavarotti, hvis man er interesseret i opera). Videre går turen til Bologna, hvor bolognaisen kommer fra - og tilsvarende i Parma, smager det helt fantastisk :). Efter denne lille tur, som man kan tage over et par dage og derefter køre med toget tilbage op til Milano, er et klart hit for os som elsker at udfordre smagsløgene;).

  Beate B.

   

     Shopping

  Milano er Italiens modecentrum, og hvis man skal give sig selv den oplevelse af få en ægte mærkevare fra et af de store modehuse, uden at bruge en formue, så prøv at besøge 'Salvagente' (oversat til dansk betyder det 'redningskrans'). Salvagente på Via Fratelli Bronzetti nr. 16, sælger alle de store designermærker som restvarer, med op til 70%-80% rabat. Både til mænd og kvinder. Også store størrelser. Der bliver hurtigt brugt mange timer, for der er bare for mange flotte ting. Salvagente, som har eksisteret i mange år, ligger godt gemt i en baggård, og er en sjov, lidt trashet butik med glade og venlige ekspedienter.

  Jakob O.

   

  Tag til Milano og oplev de fine outlets der ligger i omegen af Milano.

  Morten S.  Rejs med børn

  Hvis man kan lokke de store børn med på en weekendtur, koster det hverken mere eller mindre at holde hemmeligt, hvad der skal ske. Og det er meget sjovere. Vi tog på surprisetur til Norditalien. Der havde de gamle for en gangs skyld fundet på noget ordentligt. Alene overraskelsen var nærmest alle pengene værd. Herefter stod den på tre dages golf, pasta og parmaskinke midt i et surt, dansk efterår, før Pandaen igen vendte kursen mod lufthavnen. Snip, snap, snude. En hurtig, billig og overraskende dejlig familieweekend.

  Rie J.

   

  Milano er et rigtigt godt udgangspunkt for en ferie med børn i Ligurien. Der er kun et par timer med tog til Genova som er en af de mest undervotderede byer i i Italien den har 1 1/2 m2 mideralderbykerne et fantastisk akvarium samt en lydende svømmehal i byens havn samt en række fine barer bl. andet banano sunami; Det tager kun 20 min med tog eller en time med båd at nå strandene uden for byen. Vi tilbringer hvert år i uges tid i Sestri levante, der er en klassisk badeby med en lagune havn på sydsiden med en meget teatralsk lille sandstrand der er ideelt for mindre børn da vande er rimeligt lavt det første stykke og med en meget begrænset bølgegang. For de større børn er nordstranden med udsigt til Portofinohalvøen måske lidt mere spændende der er lidt "smallscale" Rimini over den. vi er alle 3 meget glade for den 50er agtige stemning har, der bor rigtige mennesker i den og ikke kun folk i turistbranchen. Der er dog kun et mindre problem min 6 årige datter mener man skal passe lidt på for nogen af drengene tungekysser. HCA har forøvrigt boet i byen på sin italiensrejse og en af de mindre veje til stranden heder også Via H C Andersen Det fine er at man kan være i Cph igen 5-6 timer efter man har forladt Sestri og at SAS flyver så ofte på destinationen at man altid kan finde en passende afgang.

  Jesper S.

   

  Vi har 2 små børn på 22mdr. og 5mdr. Det er altid svært at komme afsted med børn, men mit råd er: Tag mindst muligt med! Vii tog hverken klap- eller barnevogn med og havde 1 stor kuffert til alle 4. Medbring kiks, slik og deres yndlingslegetøj til at få børnene til at sidde stille under flyveturen.

  Francesca I.

   

  Jeg vil gerne anbefale gardasøen som ligger et par timers kørsel fra Milano der er smukt det er overskueligt at køre søen rundt på en dag. Der ligger mange skønne campingpladser hvor der er masser af børn, det sjoveste er dog Gardaland som ligger ved byen Garda det er en stor forlystelsespark som er sjov for både børn og voksne vi var der en dag men kunne have brugt flere dage der! Vi vil helt klart tage tilbage !

  Camilla S.

   

  Baglioni Hotel Milano er en fantastisk hotel belliggende i centrum. Det er den eneste af de 5 stjerner hotel hvor man kan overnatte 2 voksne + 2 børn i samme rum. Prisen var meget rimelig i forhold til værelse størrelsen, hotel standard og var inklusiv en overdådig morgenmad til 4 personer.

  Monica B.

   

     Andet

  Tag et fly til Milano og lej en bil. Tag så ud og bo på vingårde i Pimonte - der er som Toscana bare uden turisterne. En anderledes ferie.

  Christine H.

   

  Er i klar over at indenfor 100 km. Kan man komme i middelhavet, stå på ski, se Europa's smykkeste kirke, være i Europa's tøjmekka, shopping generelt Outlet, se trav og fodbold på San Siro, gå i Opera (Scala) stortset alt kan lade sig gøre fra Milano.

  René C.

   

  Lej nemt en bil i en af Milanos to lufthavne og kør direkte på motorvejen 1 1/2 time til den vidunderlige danskejede vingård, Casa Danesi som ligger i hjertet af Piemonte. I de små bjerge i Monferrato ligger de 3 ferielejligheder idyllisk med direkte udsigt til vinmarkerne og et fantastisk kig til Alperne mod Torino. De typiske piemontesiske vine, Barbera og Dolcetto ligger på fadene i cantinaen på vingården og kan nydes sammen med de dejlige råvarer fra området. Egnen byder på mange kulturelle oplevelser og er en af de få tilbageværende steder i Piemonte som ligger fjernt fra den almindelig turisme, et uberørt og naturligt sted at holde en afslappet ferie.

  Henrik P.

   

  En fodboldtur til Milano. Se Inter spille på Geo Mezza stadion - spise på Havier Zanetti restaurant og få en udsøgt argentinsk middag. Slentre rundt i byen dagen efter. Se Duomo, nyde solene og menneskene rundt omkring på pladsen. Besøg den berømte park hvor du på vej hen ser Scala operaen. Og SAS flyver derned for 1300,- tur/retur. Hvis du er hurtig nok - og det har vi været mange gange.

  Ole J.

   

  1½ time med bil eller tog fra Milano ligger Piemonte, der m.h.t. landskabelig skønhed, vin, små bjergbyer er lige så dejlig som Toscana, blot med den undtagelse, at der ikke er så mange turister. Specielt området mellem floden Po og Genova er interessant ( områderne Alto Monferato og Barolo samt byerne, byerne Asti og Alba). I området findes nogle af Italiens bedste vine, varme kilder, bjerge med krystalklare søer og vandfald. Når man over bjergene ligger de skønneste byer ved genovabugten Camoglie, Portofino og hele Cinque Terre området, der vel er Italiens smukkeste kystområde. Det har i flere år været vores september-oktober tur med SAS til Milano.

  Arne S.

   

  Tag med Sas til Milano, lej en bil og køre til Como Søen - nærmere sagt Bellagio. En pragtfuld by med smukke udsigter over Como Søen. Bo evt. på hotellet La Perla og nyd udsigten over søen og byen imens du spiser noget lækkert italiensk mad.

  Ailsa H.

   

  Vi har netop fløjet vores første men absolut ikke sidste tur med SAS. Vi var på påskeferie i Milano, og havde en perfekt tur lige fra de friske aviser, den venlige, hjælpsomme og kompetente tone hos SAS personalet i Kastrup, senere ombord i flyet til Milano, en dansk stemme fra cokpittet som ønskede god rejse og god påske i Milano og efter en perfekt ferie lød det kort efter take off fra Milano med en veloplagt dansk stemme " velkommen om bord, vi kan forvente perfekt flyvevejr hele vejen til Kastrup, så læn Dem tilbage og nyd turen", og det gjorde vi så, vi var i trygge hænder og havde en helt igennem perfekt tur. Vi ser frem til vores næste tur med SAS.

  Søren O.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik