søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Milano i Italien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Milano – book nu

Hvis du booker din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Få et fuldt overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud – så book straks, planlæg senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Milano Malpensa lufthavn (MXP)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Italiensk

Rabatbilletter for børn

Oplev Milano sammen med de små. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Milano.

fly til Milano, og glæd dig til en travl metropol

Milano er en sofistikeret italiensk by, som ved en masse om elegance. Lige fra elegante designerbutikker til velplejede gader – en tur til Milano er din chance for at se hvordan den anden halvdel lever. Denne travle metropol er hjem for smukke solbrændte mennesker, skattekister fra renæssancen og et livligt modekvarter, som huser alle mulige designere. 

Hvis du ikke lige beundrer den gotiske Duomo di Milano katedral eller er på vej op til middelalderborgen Sforzesco, så er det nok fordi du spiser lækker italiensk mad eller ser en opera på det lokale teater. 

Listen over ting at lave i Milano er lang, og der er noget for enhver.

Udforsk Milano
  • Hvorfor Milano?
  • Flyv med SAS til Milano City lufthavn (LIN)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Milano

Hos SAS er det vores mål at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. 

Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Milano. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Derefter kan du blandt andet bruge disse point til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Nu CO2-kompenserer vi lidt over 40% af udledningen, som vores fly udleder. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Milano

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Milano bliver så nem og behagelig som mulig.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Milano