Fly til Milano

Milano er proppet med historie, kultur og stil, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Glæd dig til at gå gennem billedskønne grønne parker, spise mad i verdensklasse og nyde den livlige atmosfære sent om natten.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Milano i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Milano

Hvis du booker din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Få et fuldt overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud – så book straks, planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Milano sammen med de små. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Milano.

Fly til Milano, og glæd dig til en travl metropol

Milano er en sofistikeret italiensk by, som ved en masse om elegance. Lige fra elegante designerbutikker til velplejede gader – en tur til Milano er din chance for at se hvordan den anden halvdel lever. Denne travle metropol er hjem for smukke solbrændte mennesker, skattekister fra renæssancen og et livligt modekvarter, som huser alle mulige designere.

Hvis du ikke lige beundrer den gotiske Duomo di Milano katedral eller er på vej op til middelalderborgen Sforzesco, så er det nok fordi du spiser lækker italiensk mad eller ser en opera på det lokale teater.

Listen over ting at lave i Milano er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Milano</em>

Flyv med SAS til Milano Malpensa lufthavn eller Milano Linate lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Milano Malpensa lufthavn

Milano Linate lufthavn

Selvom Milano har alle fordele ved en storby, så er den relativt lille og det perfekte sted at udforske til fods. Shopping, skønne museer, bemærkelsesværdige slotte og lækker gourmetmad er bare nogle af de ting, du kommer til at nyde i Milano.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Milano

Hos SAS er det vores mål at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Milano.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.