Fly til Milano

We are travelers.

SAS flyver til Milano i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Milano – book nu

Hvis du booker din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Få et fuldt overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud – så book straks, planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Milano sammen med de små. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Milano.

fly til Milano, og glæd dig til en travl metropol

Milano er en sofistikeret italiensk by, som ved en masse om elegance. Lige fra elegante designerbutikker til velplejede gader – en tur til Milano er din chance for at se hvordan den anden halvdel lever. Denne travle metropol er hjem for smukke solbrændte mennesker, skattekister fra renæssancen og et livligt modekvarter, som huser alle mulige designere.

Hvis du ikke lige beundrer den gotiske Duomo di Milano katedral eller er på vej op til middelalderborgen Sforzesco, så er det nok fordi du spiser lækker italiensk mad eller ser en opera på det lokale teater.

Listen over ting at lave i Milano er lang, og der er noget for enhver.

Milano

Milano er proppet med historie, kultur og stil, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Glæd dig til at gå gennem billedskønne grønne parker, spise mad i verdensklasse og nyde den livlige atmosfære sent om natten.

Flyv med SAS til Milano City lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Milano City lufthavn

Selvom Milano har alle fordele ved en storby, så er den relativt lille og det perfekte sted at udforske til fods. Shopping, skønne museer, bemærkelsesværdige slotte og lækker gourmetmad er bare nogle af de ting, du kommer til at nyde i Milano.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Milano

Hos SAS er det vores mål at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Milano.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud