Fly til Tyrkiet

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Tyrkiet fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Alanya i Tyrkiet.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Alanya

Flyv med Scandinavian Airlines til Alanya på Tyrkiets Middelhavskyst – den tyrkiske riviera. Herfra kan du nemt tage videre til masser af destinationer. Her er kilometervis af smukke strande og historiske byer, uanset om du er ude efter det pulserende natteliv eller et roligt sted til en familieferie.

Blåt vand og sandstrande i Tyrkiet

Den tyrkiske riviera strækker sig over flere kilometer langs Tyrkiets sydvestlige kyst. SAS flyver dig til Gazipasa lige uden for Alanya. Herfra kan du nemt rejse langs den tyrkiske kyst.

Overnat i den historiske ferieby Alanya med sandstrande og masser af spændende historie. Besøg det ottekantede røde tårn, Damlataş-grotten, der siges at hjælpe på astma, eller tag svævebanen op til Alanyas borg. Eller nyd bare byens smukke strande.

Rejs længere langs kysten til Side, en smuk lille by med fantastiske strande. I Side finder du ruiner fra romertiden og det byzantinske rige overalt, for eksempel det gamle teater og Apollo-templet, som ligger lige på spidsen af halvøen.

Tyrkiet

Når du besøger Tyrkiet, bør du prøve det tyrkiske køkken. Prøv den tyrkiske version af kødboller, kofte. Eller find din favoritkebab – Tyrkiet har mange forskellige slags. Eller bestil al den meze, du kan spise.

Gå heller ikke glip af pide, den tyrkiske version af pizza. Pide er fladbrød, som bages med fyld, som for eksempel hakket kød, grøntsager og ost.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Tyrkiet med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Alanya.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer