søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Tyrkiet

Fly til Tyrkiet

Billige flybilletter til Tyrkiet

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Kombinér badeferie med aktiv ferie og book en ferie til Tyrkiet for hele familien. Besøger du Tyrkiet, kan du både slappe af på hvide sandstrande, men også udforske landets historiske seværdigheder.

Når du flyver med SAS, har du 24 timers fortrydelsesret, valg af sæde ved online eller mobil check-in og meget mere.
 

Direkte fly til Tyrkiet med SAS

SAS flyver dig direkte fra København til Alanya med op til tre ugentlige afgange. Flyveturen tager cirka fire timer, hvor du undervejs vil blive tilbudt kaffe og te samt download af dagens avis i vores app uden betaling. Flyet lander i Gazipasa Airport, som ligger 30 minutter udenfor Alanya.
 

Billig badeferie for hele familien

Tyrkiet kan prale af sine kilometerlange hvide sandstrande omringet af azurblåt hav, som byder på forskellige vandsportsaktiviteter fra sejllads og dykning til windsurfing og dykning med snorkel. Mulighederne for badeferie i Tyrkiet er mange, idet landet har op til flere populære feriebyer, hvoraf Alanya, Antalya, Bodrum og Marmaris kan nævnes. Alle Tyrkiets feriebyer byder både på dejlige og børnevenlige strande, restauranter, caféer og shopping.

Besøger du Tyrkiet, vil du desuden opleve, at du får mere for pengene end i mange andre lande.

Rejser du til Tyrkiet med børn under to år (uden eget sæde) er flybilletten enten uden beregning eller med 90% rabat på fly-delen af billetprisen, afhængig af destination. Børn i alderen 2–11 får 25% rabat. (Rabatterne er dog ikke gældende på skatter og afgifter).  
 

Alanya – Tyrkiets bedste badeby

SAS flyver dig direkte til Tyrkiets badeby nummer ét Alanya, som er en skøn ferieby med flot natur, spændende historie, dejlige strande, lækre restauranter og masser af shoppingmuligheder.

Søger du efter børnevenlige strande er Belediye Plaji, øst for Alanya-klippen, et rigtig godt sted. Er du i samme område, har du også rig mulighed for at se skildpadder på Skildpaddestranden, og trænger du til en lille forfriskning imens, du studerer dyrelivet emmer området af caféer og restauranter.

Udover sol og strand byder Alanya også på historiske seværdigheder. Besøg bl.a. Tophane som er et historisk kvarter på klippefremspringet midt i Alanya. Derudover er Alanyas arkæologiske museum også et besøg værd, hvor du bl.a. har muligheden for at se en statue af den oldgræske helt Herakle.
 

Istanbul – en moderne by i to verdensdele

Besøger du Istanbul, befinder du dig både i Europa og Asien, idet Istanbul er placeret på hver side af Bosporusstrædet, som adskiller Europa og Asien. Netop derfor har Istanbul en asiatisk bydel, som er proppet med stemning, charme, fred og ro, og er her de lokale tyrkere bor. I kontrast til den asiatiske bydel kan man vælte sig i designerbutikker, trendy caféer, natklubber og restauranter, som ligger i Istanbuls moderne centrum. Snyd heller ikke dig selv for et besøg i den gamle bydel, hvor du kan udforske historiske seværdigheder, basarer og smukke moskéer. Istanbul er en storby, som bestemt er et besøg værd. 
 

Historiske monumenter og billig shopping i Ankara

Ankara er Tyrkiets hovedstad og byder særligt på mange spændende og historiske seværdigheder. Et besøg i Ankara bør indeholde en tur til ruinerne fra det romerske teater samt det romerske bad fra det 3. århundrede. Ydermere kan man i området opleve Julians søjle, der et mindemærke fra det 4. århundrede. Snyd ej dig selv for et besøg i det gamle citadel Hizar, hvor næsten alle Ankaras historiske monumenter ligger.

Har du pengepungen fremme, er Ankara også en fantastisk shoppeby, hvor man kan finde alt fra mærketøj til specialiteter til billige penge.