søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Tyrkiet

Fly til Tyrkiet

Billige flybilletter til Tyrkiet

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

SAS har direkte fly fra København til Alanya med op til tre ugentlige afgange. Flyveturen tager cirka fire timer inden du lander i Gazipasa Airport, der ligger 30 minutter udenfor Alanya.

Book dit fly til Tyrkiet her

 

Oplev Tyrkiet 

Tyrkiet har det hele – den smukke middelhavskyst, Istanbul til oplagt storbyferie, spændende historie og kultur samt en utrolig smuk natur. Når du vil rejse til Tyrkiet, må du ikke glemme, at der er meget mere end de flotte badebyer.
Lige meget hvor du befinder dig i Tyrkiet, vil du opleve smagfuldt og spændende tyrkisk mad. Prøv de tyrkiske forretter, meze og de unikke desserter, der vil fylde din mund med en helt nye smag. Hvor kan man med sikkerhed spise en rigtig god kebab? Svaret er selvfølgelig i selveste Tyrkiet. Prøv de mange kebab varianter og skyl ned med en ayran, når tungen brænder på.
Prøv tyrkisk hamam i ægte.
 

Alanya – Tyrkiets mest populære badeby

Selvom Alanya er en af de bedste badebyer i Tyrkiet, så er strandende ikke propfyldt med mennesker. Strandene i Alanya er nemlig kilometerlange og byder på mange bekvemmeligheder. I Alanya finder du en masse hyggelige cafeer, restauranter, natklubber og de bedste muligheder for shopping. Se Red Tower, Syedra slottet og den smukke udsigt til byen fra Seyir Terasi. Der er utallige fotovenlige historiske steder og moskéer, som gør byen smukkere, og som alle er værd er at besøge.
 

Istanbul – Storbyen på to verdensdele

Aldrig har en storby været så kulturel og så mixet af det europæiske og asiatiske som Istanbul. Storbyen ligger bogstaveligt talt på Europa og Asien samtidig, og er også præget af begge kulturer. Oplev det vesteuropæiske og mellemøstlige på én gang og ét sted i Istanbul. Byen på kontingenter har meget at byde på. Besøg den blå moské, Sultanahmet, Hagia Sofia, Topkapi paladset. Træd ind til Grand Bazaar, hvor du finder de mange boder af krydderier, udsmykkede lanterner og meget mere. Taksim-pladsen er et travlt område med İstiklal Caddesi, som oversættes til uafgængighedsboulevarden, der er en lang gågade med butikker, restauranter og cafeer.

Kadıköy-kvarteret har en dejlig atmosfære og de lokale er gæstfrie. Her kan du købe friske fisk, slå dig ned for en kop tyrkisk kaffe eller te, opleve kunst, se en utrolig smuk havudsigt, shoppe og spise.

Vil du se meget af byen på én gang? Så kan du med fordel tage en sejltur på Bosporusstrædet. Her vil du sejle forbi Maidená tower, det smukke og hyggelige lille tårn og mange andre historiske bygninger.

Altid inkluderet i dit fly til Tyrkiet

Flyv til Tyrkiet med SAS – Vi har tænkt på det hele både før, under og efter din rejse. Vi vil give dig den bedste rejse – derfor inkluderer vi en masse fordele i dine flybilletter.

SAS Go:

• 1 x 23 kg bagage
• 1 x 8 kg håndbagage
• 1 x personlig genstand som håndtaske eller computertaske
• Sædevalg 22 timer inden afrejse
• Kaffe og te
• Dagens avis i SAS App
24 timers fortrydelsesret
• Op til 90% børnerabat
Online check-in

Vil du kun medbringe håndbagage? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og medbringe en håndbagage på max 8 kg. Samt en lille personlig taske.

Vil du finde de billigste billetter til Tyrkiet? Så besøg vores lavpriskalender eller gør det hele nemmere med vores app.

Er du tilmeldt EuroBonus? Det har kæmpe fordele for dig. EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program, hvor du optjener point hver gang du flyver med SAS.

Dine EuroBonus-point kan du bruge til rabatter på dine fremtidige flybilletter, hoteller, billeje, shopping – og meget mere!
Tilmeld dig EuroBonus og optjen point nu