søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Tyrkiet fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

SAS flyver til Alanya i Tyrkiet. 

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Alanya

Flyv med Scandinavian Airlines til Alanya på Tyrkiets Middelhavskyst – den tyrkiske riviera. Herfra kan du nemt tage videre til masser af destinationer. Her er kilometervis af smukke strande og historiske byer, uanset om du er ude efter det pulserende natteliv eller et roligt sted til en familieferie.

  • cl--locator Hovedstad: Ankara
  • cl--credit Valuta: Tyrkiske lira
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +3
  • cl--globe Officielt sprog: Tyrkisk

Blåt vand og sandstrande i Tyrkiet

Den tyrkiske riviera strækker sig over flere kilometer langs Tyrkiets sydvestlige kyst. SAS flyver dig til Gazipasa lige uden for Alanya. Herfra kan du nemt rejse langs den tyrkiske kyst.

Overnat i den historiske ferieby Alanya med sandstrande og masser af spændende historie. Besøg det ottekantede røde tårn, Damlataş-grotten, der siges at hjælpe på astma, eller tag svævebanen op til Alanyas borg. Eller nyd bare byens smukke strande.

Rejs længere langs kysten til Side, en smuk lille by med fantastiske strande. I Side finder du ruiner fra romertiden og det byzantinske rige overalt, for eksempel det gamle teater og Apollo-templet, som ligger lige på spidsen af halvøen.

Flyv til Tyrkiet med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Bliv inspireret, og læs mere om Tyrkiet