Fly til Færøerne

We are travelers.

SAS flyver til Færøerne i Danmark via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Færøerne – book nu

Hvis du booker dine billetter i god tid, er der større chance for at finde billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Har du overvejet at opleve Færøerne sammen med børnene? SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de mindste med på din drømmerejse til Færøerne.

fly til Færøerne , og nyd en spændende øferie

Færøerne, der er et paradis for fuglekiggere og hikere, består af 18 stenede vulkanøer i den nordlige del af Atlanterhavet mellem Island og Norge. Hvis du er friluftsentusiast og vild med det landlige øliv, hvor du kan vandre langs kysten og udforske, hvad der gemmer sig under havets overflade, er en ferie på Færøerne lige noget for dig.

Listen over ting at lave på Færøerne er lang!

Færøerne

Færøerne tilbyder et indblik i det landlige liv med imponerende fjelde, dramatiske dale og stejle skrænter ved kysten, som tiltrækker havfugle fra nær og fjern. Øerne anses for at være Europas bedst bevarede hemmelighed, og her er masser af aktiviteter til friluftsentusiasterne.

Flyv med SAS til Vágar lufthavn, og ankom veludhvilet og klar til at nyde ferien.

Vágar lufthavn

Færøerne byder på et smukt landskab med skarpe klipper og grønne dale. Udforsk øernes højland – her er smukt, uanset hvor du kigger hen.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Færøerne

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Færøerne.

Hvis du ønsker mere komfort på rejsen, kan du opgradere din billet til næste rejseklasse, og få adgang til Fast Track, SAS Lounges, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud