LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Færøerne

  Fly til Færøerne

  FLYV TIL FÆRØERNE MED SAS – DIREKTE FRA KØBENHAVN

  Fra den 26. marts 2017 kan du flyve direkte til Færøerne med SAS fra København. Vi flyver til Færøerne dagligt. Flyvetiden er ca. 2 timer og 15 minutter.

  Læs mere om vores rejsemål her

   

  OPLEV FÆRØERNES SMUKKE NATUR

  Færøerne er blevet kåret som verdens smukkeste ø-destination af National Geographic Traveler og besøger du nogle af de 18 afsidesliggende øer i Atlanterhavet, vil du forstå hvorfor. Det rå og uforudsigelige klima, det rige fugleliv og de dramatiske klippeskrænter er med til at gøre et besøg på Færøerne til en helt unik oplevelse.

  Læs om Færøernes naturoplevelser på scandinaviantraveler.com

   

  SAS GO OG SAS PLUS

  Når du flyver med SAS fra Færøerne, kan du vælge mellem to bookingklasser: SAS Go og SAS Plus. På SAS Go har du 23 kg bagage inkluderet, sædevalg samt kaffe og te ombord, mens du på SAS Plus har 2 x 23 kg bagage inkluderet samt mad og drikke ombord. Når du flyver fra Københavns lufthavn har du adgang til Lounge og Fast Track. Har du brug for fleksibilitet, er det desuden muligt at ombooke og annullere din SAS Plus-billet.

   

  EUROBONUS

  Når du flyver med SAS, optjener du EuroBonus-point. Du kan også optjene EuroBonus-point på mange andre ting end at flyve, f.eks. når du shopper online eller i butikker. Dine EuroBonus-point kan du bl.a. bruge på nye rejser. Det er gratis at blive medlem. Tilmeld dig EuroBonus her.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik