søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Færøerne i Danmark via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Færøerne – book nu

Hvis du booker dine billetter i god tid, er der større chance for at finde billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Vágar lufthavn (FAE)
  • cl--credit Valuta: Britiske pund
  • cl--clock Tidszone: WET: UTC/ WEST: UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Dansk

Rabatbilletter for børn

Har du overvejet at opleve Færøerne sammen med børnene? SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de mindste med på din drømmerejse til Færøerne. 

fly til Færøerne , og nyd en spændende øferie 

Færøerne, der er et paradis for fuglekiggere og hikere, består af 18 stenede vulkanøer i den nordlige del af Atlanterhavet mellem Island og Norge. Hvis du er friluftsentusiast og vild med det landlige øliv, hvor du kan vandre langs kysten og udforske, hvad der gemmer sig under havets overflade, er en ferie på Færøerne lige noget for dig.

Listen over ting at lave på Færøerne er lang!

Udforsk Færøerne
  • Natur på Færøerne
  • Flyv til Færøerne med SAS
  • Landskab på Færøerne

Altid inkluderet på din rejse til Færøerne

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Færøerne. 

Hvis du ønsker mere komfort på rejsen, kan du opgradere din billet til næste rejseklasse, og få adgang til Fast TrackSAS Lounges, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, når du rejser med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer lige over 40% af alle udledninger fra vores fly, når billetten er booket med et EuroBonus-nummer. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning på Færøerne

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer