søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver to Krakow i Polen fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Krakow – book nu

Book dine flybilletter hos SAS i god tid, så er der chance for at finde et godt tilbud på din flybillet større. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Tøv ikke, hvis du ser et godt tilbud. Book billetten nu – planlæg rejsen senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: John Paul II Krakow-Balice Internationale Lufthavn
  • cl--credit Valuta: Zloty
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Polsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Krakow med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Krakow.

fly til Krakow og se frem til en byferie til discountpris

Krakow er en by, der har det hele. Den er kendt for sit jødiske kvarter, den gamle by og sine bymure fra middelalderen. Byen byder på masser af historie og kultur, men er også et populært rejsemål for dem som elsker mad og øl. 

Hvis du ikke lige er ved at prøve alle barerne på byens torv, så er det nok fordi du beundrer det fantastiske kongeslot Wawel eller er gået på opdagelse i Wieliczka-saltminen. Du kan finde en lang række aktiviteter til alle typer med udvalget af museer og butikker. 

Weekend i Krakow

Altid inkluderet på din rejse til Krakow

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Krakow. 

Hvis du vil have endnu mere komfort på rejsen, kan du opgradere din billet til næste rejseklasse og få adgang til Fast TrackSAS Lounges, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Derefter kan du blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Krakow

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Krakow