Fly til Krakow

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver to Krakow i Polen fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Fordele ved din flyvning til Krakow

Book dine flybilletter hos SAS i god tid, så er der chance for at finde et godt tilbud på din flybillet større. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Tøv ikke, hvis du ser et godt tilbud. Book billetten nu – planlæg rejsen senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Krakow med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Krakow.

Flyv til Krakow og se frem til en byferie til discountpris

Krakow er en by, der har det hele. Den er kendt for sit jødiske kvarter, den gamle by og sine bymure fra middelalderen. Byen byder på masser af historie og kultur, men er også et populært rejsemål for dem som elsker mad og øl.

Hvis du ikke lige er ved at prøve alle barerne på byens torv, så er det nok fordi du beundrer det fantastiske kongeslot Wawel eller er gået på opdagelse i Wieliczka-saltminen. Du kan finde en lang række aktiviteter til alle typer med udvalget af museer og butikker.

Fly til Krakow

Altid inkluderet på din rejse til Krakow

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Krakow.

Hvis du vil have endnu mere komfort på rejsen, kan du opgradere din billet til næste rejseklasse og få adgang til Fast Track,SAS Lounges, gratis wi-fi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks& ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Ja Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser med Scandinavian Airlines. Mere om hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud