søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Krakow

Fly til Krakow

Billige flybilletter til Krakow

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Altid inkluderet i din flybillet til Krakow

SAS flyver til Krakow 3 gange om ugen, og vi tilbyder direkte fly fra København. Din flyrejse fra København til Krakow tager kun 1,5 time, og selvom det ikke er længe, skal du naturligvis have det godt. Faktisk er det meste inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Krakow. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

• 23 kg bagage (SAS Go)
• 24 timers fortrydelsesret
• Sædevalg er med i prisen
• Online check-in
• Kaffe og te. Dagens avis i SAS app
• Op til 90 % børnerabat

 

Flyv direkte København–Krakow

Flyv SAS til Krakow. Vi har som regel flere ugentlige direkte flyvninger fra København. Når du flyver direkte København-Krakow taget turen til den smukke middelalderby kun halvanden time. Flyver du fra Billund, har du 1-2 mellemlandinger, og så taget turen ned til 6 timer.

Når du falder over et godt tilbud i vores lavpriskalender, kan du roligt bestille billetterne. Vi har nemlig 24 timers fortrydelsesret, så hvis datoen alligevel ikke passer, kan du nemt afbestille.

Book din rejse til Krakow nu

Spar mere med SAS Go Light

Når du rejser indenfor Europa, kan du rejse på vores billigste rejseklasse, SAS Go Light. Her får du den samme gode service, som du er vant til, gratis sædevalg fra 22 timer før afgang og gratis kaffe og te ombord. Derudover kan du frit medbringe et stykke håndbagage på op til 8 kg og en lille taske.

Mere om SAS Go Light og vores andre rejseklasser

Opdag verden med EuroBonus

Når du er medlem af EuroBonus får du mulighed for at rejse mere end ellers. Du optjener nemlig point på alt fra flybilletter til netshopping – point, som du kan bruge på nye flybilletter, hotelophold eller billeje. På den måde får du mulighed for at opleve mere af verden med EuroBonus.

Læs mere om EuroBonus

Gør brug af vores børnerabat på flybilletter

Rejseglæden kan ikke starte for tidligt i livet. Hos SAS byder vi derfor altid hjerteligt velkommen til de mindste passagerer med gode børnerabatter. Når du rejser med et barn på under 2 år, kan du få helt op til 90 % i børnerabat på flybilletten, mens børn mellem 2 og 11 år får op til 25 % i rabat.

Mere information om at rejse med børn

 

Find billige flybilletter til Krakow

I vores lavpriskalender kan du nemt få et overblik over vores priser og afgange. Hvis du bestiller i god tid, kan du få fingrene i de billigste flybilletter til Krakow. Er du fleksibel med datoen, kan det godt betale sig at klikke lidt rundt i kalenderen for at finde den allerbedste pris.

Find din rejse i vores lavpriskalender

Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn 

Krakow Lufthavn er opkaldt efter Pave Johannes Paul II, der var polsk. Den ligger 11 km uden for centrum af byen, hvilket gør byen perfekt til kortere ture, da både flyvetiden fra Danmark og turen mellem lufthavnen og byen er relativt korte. 
 

Transport til og fra Krakow Lufthavn

Du kan nemt komme til og fra Krakow Lufthavn med tog, bus, taxa eller bil. Både tog og bus kører fra lufthavnen, og billetterne er billige. Hvis du lander sent om aftenen, kan der være lang ventetid til den næste afgang. Heldigvis kan du også finde taxaer i lufthavnen. Krakow Airport Taxi Service er den eneste taxaoperatør, der har tilladelse til at køre fra lufthavnen, og prisen afhænger af, hvor langt du skal.


Biludlejning i Krakow Lufthavn

Hvis du gerne selv vil køre, finder du naturligvis også alle de store biludlejningsselskaber i lufthavnen. Hvis du ved på forhånd, at du gerne vil køre selv, anbefaler vi, at du booker din bil hjemmefra. Så er den klar, når du lander, uanset hvad tid på døgnet det er.

Find din udlejningsbil nu

Kontakt

Kapitana Mieczysława Medweckiego 1

32-083 Balice

Polen

Tlf.: +48 801 055 000

Hjemmeside 

 

Transport i Krakow

Krakow er ikke en specielt stor by, hvilket gør det til en meget behagelig by at være fodgænger i. Når det er sagt, kan der naturligvis opstå situationer, hvor du skal længere, end du har lyst til at gå. Her kan du have glæde af det udbyggede sporvogns- og busnet, der dækker byen, og som gør det nemt at komme hurtigt fra A til B. Hvis du skal uden for byen, kan du tage toget.

Den offentlige transport i Krakow er billigere, end vi er vant til i Danmark. Billetter kan købes i de billetautomater, der står på stationerne eller i sporvognen eller bussen. Vær opmærksom på, at du skal stemple din billet, når din rejse begynder, også selvom du har købt billetten af chaufføren.

Læs mere om den offentlige transport i Krakow

Oplev Krakow – en by fuld af historie

Krakow har været beboet i 6000 år, og den interessante storby bærer bestemt præg af sin lange historie. Krakow har været Polens hovedstad i mange år, indtil Warszava blev det i 1596. Den gamle bydel kan dateres tilbage til middelalderen, og grundet dens gode stand kom den i 1978 på UNESCO’s verdenskulturarvsliste.

Grundet Krakows historier, er der mange seværdigheder at se i byen. Gå en tur i den gamle bydel og lad dig føre tilbage til svundne tider. Bagefter kan du passende tage på en moderne café eller drikke en polsk øl. Hvis du har tid, så tag en tur uden for byen og oplev den spektakulære udsigt ved Morskie Oko-søen. Uanset årstid vil du ikke blive skuffet.

Bestil getaway til Krakow

Fakta om Krakow

Valuta: Polske zloty

Tidsforskel: 0

Landekode: +48

Sprog: Polsk  
 

Den polske ambassade: 

Richelieus Alle 12 

2900 Hellerup

Tlf.: 39 46 77 00

Hjemmeside 
 

Det danske konsulat i Krakow: 

ul. Świętej Anny 5

31-008 Kraków

Tlf.: +48 (12) 421 7120 og +48 (12) 421 7380

 

Øvrigt

Fly til Polen
Rejsemål med SAS

RejseforsikringFlere SAS-destinationer