Fly til Dalaman

Den fantastiske natur i Dalaman, der er kendt som den turkisfarvede kyst, er grund nok til at tage afsted. Derudover er det den perfekte destination til at slappe af, prøve eventyrlige aktiviteter og opleve masser af gamle historiske vartegn.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Dalaman i Tyrkiet fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Fransisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele på din flyvning til Dalaman

Book din rejse hos SAS i god tid. Så er der større chance for, at du finder en billigere flyrejse. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan du se vores lavpriskalender.

Som SAS-kunde får du altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke med at booke – du kan altid foretage ændringer senere, hvis datoen eller tidspunktet ikke passer dig.

Rabatbilletter til børn

Oplev Dalaman med dine børn. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Dalaman.

Fly til Dalaman for at få en blanding af ro på stranden, eventyrlig spænding og historiske vidundere

Forestil dig dette: afslapning på stranden ved det turkisblå vand, forfølgelse af eventyr og udforskning af ældgammel historie – alt sammen i Dalaman.

Dem, der bare ønsker at slappe af, kan besøge den blå lagune i Ölüdeniz eller dykke ned i de afslappende termiske bade og mudderbade. Eventyrere, gør jer klar til paragliding, windsurfing og episke vandreture. Historieentusiaster kan udforske de gamle fortællinger i Dalyan, hvor klippegravene går tusinder af år tilbage. Afslut dagen med frisk fisk, skaldyr og kølige drikkevarer på lokale spisesteder.

Fly til <em>Dalaman</em>

Flyv med SAS til Dalamans lufthavn, og du vil ankomme klar til at starte din ferie afslappet og udhvilet.

Dalaman lufthavn

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Dalaman

SAS bestræber sig altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype, du har, kan du altid nyde godt af SAS’ kundefordele. Nem online check in, gratis kaffe og te ombord samt brug af SAS-appen er altid inkluderet i din flybillet til Dalaman.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.