Fly til Amsterdam

We are travelers.

SAS flyver til Amsterdam i Holland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængig af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele på din flyvning til Amsterdam – book nu

Jo før du booker din billet hos SAS, jo mere sandsynligt er det, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan de se vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så når du ser et godt tilbud, book det, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Nyd en tur til Amsterdam med dine børn. SAS tilbyder rabat på billetter til børn. Spar op til 90% på dit barns billet til Amsterdam og gør det mere overkommeligt at rejse som en familie.

fly til Amsterdam og nyd en kanalbaseret byferie

Som hovedstad i Holland tilbyder Amsterdam noget til alle, så uanset om du er en madelsker på udkig efter unikke restauranter, historienørd på museumsjagt eller kulturtosse klar til at opsnuse alt, hvad der er hollandsk, så er her noget for enhver.

Amsterdam er verdenskendt for sit bordelkvarter, men er med sine mærkelige brolagte gader, kæmpe kanalsystem og utallige cyklister så meget mere end bare et sted at holde fest. Glæd dig til et eventyr i en by, der har bevaret sin 1600-tals-charme.

Amsterdam

Amsterdam er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Når du ikke lige er ved at beundre verdens største Van Gogh-samling, kan du opdatere din historiekundskab på Anne Frank-museet eller shoppe i det trendy kvarter Jordaan.

Flyv med SAS til Amsterdam Schiphol lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Amsterdam Schiphol lufthavn

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Amsterdam

Hos SAS stræber vi altid efter at tilbyde alle vores kunder en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du nyde godt af visse af SAS’ fordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Amsterdam. Børn kan også få op til 90% rabat på billetter.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud