søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Amsterdam

Flyv til Amsterdam med SAS

SAS tager dig med til den hollandske hovedstad Amsterdam. Flyv direkte til Amsterdam og opleve byens inspirerende og kulturelle nuancer. SAS har flere daglige flyafgange, så du kan vælge den der passer dig bedst. Book din flybillet med SAS allerede i dag og oplev de mange fordele.
 

Flyv direkte til Amsterdam

SAS har flere daglige afgange til farverige Amsterdam. Når du flyver til Amsterdam med SAS tager det kun 1 time og 20 minutter. Det betyder du bare kan læne dig tilbage og slappe af, inden du lander i Amsterdam. Når du flyver med SAS er det meste allerede inkluderet i din flybillet.


Hvis du har brug for at rejse med mere bagage kan du rejse på SAS Go, hvor der er 1 x 23 kg bagage inkluderet i din flybillet. Download SAS app’en og book din næste flybillet til Amsterdam i dag.
 

Billige fly til Amsterdam

Hvis du er på udkig efter billige flybilletter til Amsterdam, skal du holde øje med vores lavpriskalender. Her bliver priser og pladser jævnligt opdatere, så det kan derfor betale sig at holde godt øje. Tjek lavpriskalenderen i dag og find dit næste fly til Amsterdam. SAS flyver til Schiphol lufthavn, som er Europas 4. største lufthavn, og den er kun lokaliseret ni kilometer sydvest for Amsterdam.

Hos SAS har vi altid 24-timers fortrydelsesret på flybilletter. Det betyder at du kan slå til og booke dit fly til Amsterdam når du finder det perfekte prismatch og bagefter tjekke med resten af dine medrejsende om dato og tidspunkt passer. 

Inspiration til din rejse

Oplev fordelene på dit fly til Amsterdam

Når du rejser med SAS optjener du fordele hver gang du rejser med os. Du får EuroBonus point hver gang du flyver med os, som du kan bruge på andre rejser, hoteller eller biludlejning.

EuroBonus giver dig en mere komfortabel, fordelagtig og enkel rejse – så brug dit kort allerede i dag og optjen point til din næste rejse.

Læs om alle fordelene ved EuroBonus

Spar penge på flybilletter til børnene

Der er store rabatter at hente på ferien, når du booker billetter til børn på vores flyafgange. Vi har nemlig flere gode børnerabatter, så ferien bliver billigere. Så kan I bruge pengene på hygge i Amsterdam i stedet. 

Børn under to år kan få 90% rabat på deres flybillet, hvis de deler sæde med en voksen. 

Er barnet under 12 år, får I en rabat på op til 25% samt et separat sæde til barnet. 

Når du rejser med børn hos SAS

Flere SAS-destinationer