ONE WAY FRA
Amsterdam

Fly til Amsterdam

Med SAS kan du flyve direkte til den hollandske hovedstad og opleve byens inspirerende og kulturelle nuancer. Vi har flere daglige flyafgange. Book din flybillet med SAS allerede i dag og spar penge samt få ekstra fordele.

INKLUDERET I DIN FLYBILLET FRA KØBENHAVN TIL AMSTERDAM 

Med SAS kan du flyve direkte til den hollandske hovedstad og opleve byens inspirerende og kulturelle nuancer. Vi har flere daglige flyafgange. Book din flybillet med SAS allerede i dag og spar penge samt få ekstra fordele.

Din rejse med fly til Amsterdam er kort. Flyvetiden er kun 1 time og 20 minutter. Så læn dig tilbage i sædet, nyd avisen eller en lille én på øjet. Når du kigger op, er vi sikkert fremme.

På SAS Go vil det meste være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det meste både før, under og efter din rejse:

• 1 x 23 kg bagage 
• 8 kg håndbagage
• Sædevalg er med i prisen
• Online check-in
• Kaffe og te. Dagens avis i app'en
• Op til 90 % børnerabat

Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light. Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.


Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Amsterdam direkte på mobilen. 


BILLIGE FLYBILLETTER TIL AMSTERDAM FRA KØBENHAVN

Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste fra-priser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret, hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Tjek lavpriskalender og find de billigste flyafgange fra København til Amsterdam!


OP TIL 5 DAGLIGE FLYAFGANGE FRA KØBENHAVN TIL AMSTERDAM

Vi flyver fra København til Amsterdam Lufthavn både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Amsterdam. Vælg mellem op til hele 7 daglige afgange til Hollands største lufthavn, Amsterdam Airport Schiphol. Herfra er der kun 15 km til centrum af storbyen med de mange kanaler.

DIREKTE FLYAFGANGE TIL SCHIPHOL LUFTHAVNEN 

Vi flyver direkte fra Kastrup til lufthavnen Schiphol, der ligger omkring en 0,5 times kørsel uden for centrum af Amsterdam. Der er gode forbindelser fra lufthavnen og ind til den centrale del af Amsterdam. Hvis du har behov for det, kan du også leje en bil lige ude foran lufthavnen – bestil hjemmefra, så den holder klar ved landing.  

Find din flyafgang

 

BOOK DINE FLYBILLETTER I GOD TID 

Bestiller du dine flybilletter til den populære og multikulturelle hollandske hovedstad allerede i dag, garanterer vi, at der er penge at spare på billetterne. Du skal være ude i god tid, hvis du vil have flybilletter til de bedste priser. 

Du får 24-timers fortrydelsesret på alle vores flybilletter. Du kan derfor booke i god tid, og efterfølgende tjekke op på, om dato, afrejsetidspunkt og pris fortsat passer dig og dine medrejsende. 

Vi kalder det nem og fleksibel booking.

Find billige billetter i lavpriskalenderen

 

FLYV FRA KØBENHAVN TIL AMSTERDAM PÅ UNDER 2 TIMER

Flyturen fra København til Amsterdam varer kun lige under 2 timer. Du kan derfor hurtigt befinde dig i den moderne og charmerende storby med smalle huse, charmerende kanaler og hyggelige gader med sporvogne. 

Den korte flyvetid gør Amsterdam til den perfekte destination til en forlænget weekend eller miniferie. Du kan booke billetter på sas.dk døgnet rundt, når du er klar og har tid.

Vores mange daglige flyafgange gør, at du altid kan finde en, som passer ind i din kalender. 

Find din direkte flyafgang 

 

SPAR PENGE PÅ FLYBILLETTER TIL BØRNENE

Der er store rabatter at hente på ferien, når du booker billetter til børn på vores flyafgange. Vi har nemlig flere gode børnerabatter, så ferien bliver billigere. Så kan I bruge pengene på hygge i Amsterdam i stedet. 

Børn under to år kan få 90% rabat på deres flybillet, hvis de deler sæde med en voksen. 

Er barnet under 12 år, får I en rabat på op til 25% samt et separat sæde til barnet. 

Når du rejser med børn hos SAS


 

RABATTER OG EKSKLUSIVE FORDELE

Med EuroBonus er du garanteret en række fordele på din flyrejse. Tilmeld dig gratis Nordens største fordelsprogram allerede i dag. Du optjener point på flyrejser, hotelophold, billeje, benzin, taxa og tøj.  

Du kan indløse dine mange point til bl.a. nye flyrejser, opgraderinger, gavekort og meget mere. Du får flere fordele, jo mere du flyver. 

EuroBonus giver dig en mere komfortabel, fordelagtig og enkel rejse – så brug dit kort allerede i dag og optjen point til din næste rejse.

Læs om alle fordelene ved EuroBonus


AMSTERDAM LUFTHAVN – SCHIPHOL 

Schiphol lufthavnen er Europas 4. største lufthavn, og den er lokaliseret ni kilometer sydvest for Amsterdam. 

Mere end 50 millioner passagerer rejser til eller fra lufthavnen hvert år, og det gør Schiphol til et knudepunkt for lufthavnstrafikken i Europa. 

I lufthavnsområdet kan du finde gratis WiFi, som du frit kan bruge hele døgnet rundt. Der findes også Internet Centre, hvor du kan logge på internettet, hvis du ikke selv har et device. Her kan de også hjælpe med print, scan og kopier. 
 

Butikker og restauranter i Amsterdam Schiphol lufthavn

Amsterdams lufthavn Schiphol har et stort udvalg af butikker og restauranter, man kan besøge, hvis man har lidt tid at bruge i lufthavnen. Der findes f.eks. et stort udvalg af tax-free butikker og gavebutikker med alt lige fra bøger og tøj til parfume, smykker og elektronik. Lufthavnen har også et stort udvalg af restauranter og caféer, f.eks. Bubbles, hvor man kan nyde fisk og skaldyr, og Café Chocolat, der har specialiseret sig i den ultimative chokoladeoplevelse. Schiphol lufthavn kan endda tilbyde afslappende massage i det lille massagecenter Back To Life. Få løst op for spændingerne i nakke, skuldre og ryg og lad din ferie begynde på en veludhvilet måde.


Kontakt

Luchthaven Schiphol
Evert v/d Beekstraat 202
1118 CP Schiphol
Nederland


Transport til og fra Amsterdam Schiphol lufthavn

Det er let og hurtigt at komme til og fra Schiphol, idet lufthavnen ligger så tæt på Amsterdams centrum, og fordi der findes et veludbygget transportnet omkring lufthavnen og byen. Det er muligt at tage bus, tog eller taxa ind til centrum af Amsterdam.

Du kan også tage en af de mange forskellige lufthavnsbusser, som kører direkte fra lufthavnen og ind til midten af Amsterdam. Turen med bus varer cirka 30 minutter, men vær sikker på, at du kommer med den rigtige afhængig af din destination i byen. 


Tog

Tog er den letteste og mest bekvemme måde at komme fra Schiphol lufthavn til Amsterdams hovedbanegård i centrum. Toget kører hvert kvarter fra kl. 6:00 om morgenen og helt indtil kl. 00:30, og i det resterende tidsinterval kører der tog minimum en gang i timen. Køretiden fra Schiphol lufthavn til centrum af Amsterdam er ca. 15 min. Det er typisk toget, de fleste bruger, når de skal til og fra lufthavnen med offentlig transport.


Bus

De fleste busforbindelser til og fra Amsterdam lufthavn Schiphol kører ad Schiphol Sternet. Disse buslinjer har mange daglige afgange lige fra de tidlige morgentimer til de sene aftentimer. Nogle linjer har endda natkørsel. Køretiden fra Amsterdam centrum til Schiphol lufthavn er sjældent længere end 30 minutter, men i myldretid kan tog dog være et bedre alternativ.


Taxa

En sidste mulighed er en taxa. Det er en nemmere, men bestemt også dyrere løsning. Der kører taxaer fra en plads lige ude foran ankomsthallen, og de kører dig lige til døren – hurtigere og nemmere bliver det ikke.  

 

BILUDLEJNING I SCHIPHOL

Der er gode muligheder for billeje ved Schiphol lufthavnen. Med en bil har du større frihed under din ferie, og det giver dig samtidig mulighed for at se flere seværdigheder. 

Der findes rigtig mange spændende seværdigheder i området omkring byen, hvor en bil er en stor hjælp mht. transport. 

Med en bil kan du tage ud og opleve nogle af de smukke naturområder uden for Amsterdam. Det kan især være en god ide, hvis du vil have en pause fra det travle storbyliv i Amsterdam. 

Få et nemt og enkelt overblik over priser, modeller og tilgængelig på tværs af biludlejningsfirmaer, når du booker via SAS. Er du medlem af EuroBonus, optjener du samtidig yderligere point – du kan også bruge point til at ”betale” for billejen.


TRANSPORT I AMSTERDAM

Amsterdams offentlige transportsystem består af et netværk med metro, sporvogne, busser og tog. 

Det er et veludviklet system, som transporterer mange mennesker rundt i byen hver dag. Det er derfor også et offentligt transportsystem, der er gearet til at håndtere de mange turister, som besøger storbyen hvert år. 

Skal du rundt i byen, kan du sagtens bruge offentlig transport til at komme rundt de fleste steder. Skal du ud i yderområderne, skal du eventuelt sætte lidt ekstra tid af. 

Hvis du regner med at bruge offentligt transport, mens du er i Amsterdam, bør du købe et OV-chipkaart. Det gør det nemmere, hurtigere og billigere for dig. 


AMSTERDAM

Valuta: Euro

Tidsforskel: IngenBillige flybilletter til Amsterdam

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

Flere fantastiske SAS-destinationer