søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Amsterdam i Holland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængig af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele på din flyvning til Amsterdam – book nu

Jo før du booker din billet hos SAS, jo mere sandsynligt er det, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan de se vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så når du ser et godt tilbud, book det, og beslut dig senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Amsterdam Schiphol lufthavn (AMS)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Hollandsk

Rabatbilletter for børn

Nyd en tur til Amsterdam med dine børn. SAS tilbyder rabat på billetter til børn. Spar op til 90% på dit barns billet til Amsterdam og gør det mere overkommeligt at rejse som en familie. 

fly til Amsterdam og nyd en kanalbaseret byferie

Som hovedstad i Holland tilbyder Amsterdam noget til alle, så uanset om du er en madelsker på udkig efter unikke restauranter, historienørd på museumsjagt eller kulturtosse klar til at opsnuse alt, hvad der er hollandsk, så er her noget for enhver. 

Amsterdam er verdenskendt for sit bordelkvarter, men er med sine mærkelige brolagte gader, kæmpe kanalsystem og utallige cyklister så meget mere end bare et sted at holde fest. Glæd dig til et eventyr i en by, der har bevaret sin 1600-tals-charme. 

Weekend i Amsterdam

Altid inkluderet på din rejse til Amsterdam

Hos SAS stræber vi altid efter at tilbyde alle vores kunder en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du nyde godt af visse af SAS’ fordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Amsterdam. Børn kan også få op til 90% rabat på billetter. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig endnu mere af verden. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, hver gang du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Brug dine point til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje med mere.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af den udledning, som kommer fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Amsterdam

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Amsterdam