Fly til Amsterdam

Amsterdam er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Når du ikke lige er ved at beundre verdens største Van Gogh-samling, kan du opdatere din historiekundskab på Anne Frank-museet eller shoppe i det trendy kvarter Jordaan.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Amsterdam i Holland fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Fordele på din flyvning til Amsterdam

Jo før du booker din billet hos SAS, jo mere sandsynligt er det, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan de se vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så når du ser et godt tilbud, book det, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Nyd en tur til Amsterdam med dine børn. SAS tilbyder rabat på billetter til børn. Spar op til 90% på dit barns billet til Amsterdam og gør det mere overkommeligt at rejse som en familie.

Fly til Amsterdam og nyd en kanalbaseret byferie

Som hovedstad i Holland tilbyder Amsterdam noget til alle, så uanset om du er en madelsker på udkig efter unikke restauranter, historienørd på museumsjagt eller kulturtosse klar til at opsnuse alt, hvad der er hollandsk, så er her noget for enhver.

Amsterdam er verdenskendt for sit bordelkvarter, men er med sine mærkelige brolagte gader, kæmpe kanalsystem og utallige cyklister så meget mere end bare et sted at holde fest. Glæd dig til et eventyr i en by, der har bevaret sin 1600-tals-charme.

Fly til <em>Amsterdam</em>

Flyv med SAS til Amsterdam Schiphol lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Amsterdam Schiphol lufthavn

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Amsterdam

Hos SAS stræber vi altid efter at tilbyde alle vores kunder en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du nyde godt af visse af SAS’ fordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Amsterdam. Børn kan også få op til 90% rabat på billetter.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.