Fly til Antalya

Antalya er den perfekte destination for strandelskere med sit middelhavsklima og krystalklare vand. Fra Taurusbjergene til Düden-vandfaldene – Antalya er det helt rigtige sted at tage hen, hvis skjulte perler står højt oppe på din liste. Tag på en bådtur, og udforsk de smukke skjulte bugter langs kysten.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Antalya i Tyrkiet fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Antalya

Hvis du vil finde gode tilbud på flybilletter, skal du huske at booke din rejse med SAS i god tid. Få et komplet overblik over vores destinationer i vores lavpriskalender. Se alle vores destinationer på et sted. Som SAS-kunde har du altid 24-timers fortrydelsesret på alle dine bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og senere beslutte, om du vil rejse.

Rabatbilletter for børn

Oplev Tyrkiet og Antalya sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90 % rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Antalya.

Fly til Antalya, og nyd det krystalklare vand og historiske vartegn

Den betagende kystby Antalya er kendt for sine historiske vartegn og smukke strande. Den historiske gamle bydel Kaleiçi er et must for alle, der er interesseret i historie og arkitektur. Udforsk gamle romerske ruiner og traditionelle tyrkiske markeder, og opdag de charmerende snoede gader og stræder.

Fly til <em>Antalya</em>

Flyv med SAS til Antalya lufthavn, så du ankommer veludhvilet til Tyrkiet, klar til at tage hul på ferien.

Antalya lufthavn

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Antalya

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Antalya. Få endnu mere komfort ved at opgradere din billet til næste rejseklasse.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.