Fly til Palanga

Palanga, der oprindeligt var en fiskerlandsby og går helt tilbage til det 12. århundrede, er propfyldt med charme, historie og karakter. Hvis du er på udkig efter en strandferie for hele familien til en overkommelig pris, så er Palanga et ideelt udgangspunkt for at udforske Litauens kyst og de smukke sandstrande.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Palanga i Litauen fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Palanga

Book din ferie til Palanga i god tid med SAS, så er der en større chance for, at du får glæde af billigere flyvninger. Du kan gå et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og senere beslutte dig for at tage af sted.

Rabatbilletter for børn

Oplev Palanga sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Palanga.

Fly til Palanga og nyd en ferie ved havet

Litauens største badeferieområde tiltrækker årligt tusinder af besøgende til de lange sandstrande. I Palanga finder du en livlig gågade-boulevard, et neo-renæssancepalads og en lang strand med klitter og er i det hele taget det perfekte feriested.

Når du ikke lige er ved at gøre dig klogere på Litauisk kunst og kultur på Amber-museet i Palanga eller vandrer på stierne igennem Seaside regionalpark, så soler du dig sikkert på stranden i Palanga eller svømmer ved Olando kepurė.

Listen over ting at lave i Palanga er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Palanga</em>

Flyv med SAS til Palanga lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Palanga lufthavn

Når du besøger Palanga, så sørg for at se badestedet på en guidet tour. Oplev den skønne strand, mens solen går ned – det er et syn, du ikke lige glemmer med det samme.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Palanga

Hos SAS bestræber vi os på, at alle vores kunder får en behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Palanga.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.