søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Palanga i Litauen fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængig af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Palanga – book nu

 

Book din ferie til Palanga i god tid med SAS, så er der en større chance for, at du får glæde af billigere flyvninger. Du kan gå et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og senere beslutte dig for at tage af sted.    

  • cl--plane-right Lufthavn: Palanga lufthavn (PLQ)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Officielt sprog: Litauisk

Rabatbilletter for børn

Oplev Palanga sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Palanga. 

fly til Palanga og nyd en ferie ved havet

Litauens største badeferieområde tiltrækker årligt tusinder af besøgende til de lange sandstrande. I Palanga finder du en livlig gågade-boulevard, et neo-renæssancepalads og en lang strand med klitter og er i det hele taget det perfekte feriested. 

Når du ikke lige er ved at gøre dig klogere på Litauisk kunst og kultur på Amber-museet i Palanga eller vandrer på stierne igennem Seaside regionalpark, så soler du dig sikkert på stranden i Palanga eller svømmer ved Olando kepurė.   

Listen over ting at lave i Palanga er lang, og der er noget for enhver.

Weekend i Palanga
  • Hvorfor Palanga?
  • Flyv med SAS til Palanga lufthavn (PMO)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Palanga

Hos SAS bestræber vi os på, at alle vores kunder får en behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Palanga. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Palanga

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer