Fly til Palanga

We are travelers.

SAS flyver til Palanga i Litauen fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængig af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Palanga – book nu

Book din ferie til Palanga i god tid med SAS, så er der en større chance for, at du får glæde af billigere flyvninger. Du kan gå et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og senere beslutte dig for at tage af sted.

Rabatbilletter for børn

Oplev Palanga sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Palanga.

fly til Palanga og nyd en ferie ved havet

Litauens største badeferieområde tiltrækker årligt tusinder af besøgende til de lange sandstrande. I Palanga finder du en livlig gågade-boulevard, et neo-renæssancepalads og en lang strand med klitter og er i det hele taget det perfekte feriested.

Når du ikke lige er ved at gøre dig klogere på Litauisk kunst og kultur på Amber-museet i Palanga eller vandrer på stierne igennem Seaside regionalpark, så soler du dig sikkert på stranden i Palanga eller svømmer ved Olando kepurė.

Listen over ting at lave i Palanga er lang, og der er noget for enhver.

Palanga

Palanga, der oprindeligt var en fiskerlandsby og går helt tilbage til det 12. århundrede, er propfyldt med charme, historie og karakter. Hvis du er på udkig efter en strandferie for hele familien til en overkommelig pris, så er Palanga et ideelt udgangspunkt for at udforske Litauens kyst og de smukke sandstrande.

Flyv med SAS til Palanga lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Palanga lufthavn

Når du besøger Palanga, så sørg for at se badestedet på en guidet tour. Oplev den skønne strand, mens solen går ned – det er et syn, du ikke lige glemmer med det samme.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Palanga

Hos SAS bestræber vi os på, at alle vores kunder får en behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Palanga.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud