søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Faro

Fly til Faro

I Algarve er vejret mildt året rundt, og bølgerne flyder stille ind på den lange kyststrækning. De fleste vælger at flyve til Faro Lufthavn, når de skal besøge området Algarve.

Faro er centralt placeret på Portugals populære sydkyst, og har været Algarves hovedstad siden 1756. Mange besøgende når kun at stifte bekendtskab med Faro Lufthavn, hvilket er en skam, da Faro faktisk er en utroligt spændende by med sine velbevarede middelalderområder og skønne museer.
Inkluderet i dit fly til Faro

Der er mange gode grunde til at booke fly til Faro hos SAS, her får du nemlig direkte flybilletter til Faro til en god pris uden at gå ned på komforten. Desuden har vi tilføjet en masse ekstra fordele for at gøre din oplevelse endnu bedre. Flyver du med SAS til Faro, får du derfor altid:

Ønsker du at vide mere om vores bagageregler, eller hvilken type flybillet til Faro du skal vælge, kan du læse mere her.

 

Find billige fly til Faro i vores lavpriskalender

Er du på udkig efter de bedste og billigste flybilletter til Faro? Hos SAS har vi gjort det nemt for dig at finde de billigste fly til Faro med vores lavpriskalender, men vent ikke for længe med at bestille, da du risikerer, at de mest fordelagtige billetter er væk.

Book flybilletter fra København til Faro nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på dine flybilletter til Faro

Er du medlem af SAS EuroBonus? Hvis ikke, er der mange gode grunde til at tilmelde dig allerede i dag. Med SAS EuroBonus kan du:

  • Optjene og bruge point på fly, udlejningsbiler og hoteller
  • Optjene point på dine daglige indkøb
  • Få tilbud og rabatter
  • Ingen gebyrer, ingen forpligtelser
  • Spar op til din drømmeferie
     

Og det bedste af det hele: det er fuldkommen gratis at tilmelde sig.

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis

Få børnerabat når du bestiller fly til Faro

For at gøre det mere overkommeligt at rejse med hele familien, kan du hos SAS få børnerabat, når du flyver med børn op til 11 år. Rejser du med et spædbarn (0–23 måneder), flyver dit barn med uden beregning eller med op til 90% rabat afhængig af destinationen, så længe barnet sidder på dit skød under rejsen. Er dit barn over to år, er der også masser af penge at spare. Børn i alderen 2–11 får op til 25% i rabat på fly alt efter destination, rejseklasse og pris. Er du på udkig efter en familieferie til Portugal, er der derfor mange penge at spare ved at bestille fly til Faro hos SAS.

Endnu en fordel ved at rejse med SAS, når du har børn er, at du også optjener EuroBonus-point på deres flybilletter, hvis du er medlem af vores EuroBonus-ordning.

Læs mere om at rejse med børn hos SAS her

 

 

Transport fra Faro lufthavn

Faro Lufthavn er placeret 6 km vest for byen, det tager derfor under 30 minutter at komme ind til centrum af byen, ligegyldig hvilken form for transportmiddel du vælger at benytte.

Navn: Faro Airport
Adresse: Faro Airport, 8001-701 Faro, Portugal


Biludlejning Faro

Hvis du ønsker at komme hurtigt og nemt rundt i området, kan det klart anbefales at leje en bil. På den måde kan du nemt og bekvemt opleve det bedste, som Algarvekysten har at tilbyde. Det er en god idé at bestille udlejningsbilen på forhånd, så den står klar, når du lander i lufthavnen. 
 

Bus

Fra lufthavnen har du mulighed for at tage bus nr. 14 og 16 ind til centrum af byen. Begge busruter afgår regelmæssigt fra lufthavnen, og tager ikke mere end 20 minutter. Du finder busstoppestedet udenfor ankomst-terminalen på højre side. 
 

Taxi

Vil du gerne frem til dit hotel hurtigst muligt, kan du tage en taxi fra lufthavnen til Faro centrum. Turen tager lidt over 15 minutter. Priserne varierer efter tidspunkt. 
 

Værd at se i Faro

Faro byder på oplevelser for en hver smag. Oplev eksempelvis den gamle havnemarina, katedralen, grønne parker, interessante museer. Og vigtigst af alt – du må ikke snyde dig selv for en gåtur gennem den historiske bykerne, hvor du for alvor kan nyde synet af den charmerende portugisiske by. 
 

Katedralen i Faro

Faros katedral blev bygget i 1251, og er placeret i Largo da Sé, hvor du også kan se Biskoppens Palads og rådhuset. Katedralen blev desværre beskadiget i et stort omfang under et stort jordskælv i 1755. Dette gik især udover facaden, som senere er blevet restaureret i romansk og gotisk stil, hvilket står i kontrast til kirkerummet, som har træk fra barokken og renæssancen. Fra katedralen er der en smuk udsigt over byen og naturreservatet Ria Formosa, som bestemt er et besøg værd.
 

Golf paradis

Faro er den perfekte by for golf entusiaster, her finder du intet mindre en syv golfbaner i nærområdet: Fem på Quinta do Lago-resortet (Quinta do Lago North, Quinta do Lago South, San Lorenzo, Laranjal og Pinheiros) og to på Vale do Lobo-resortet (Vale do Lobo Ocean og Royal).

Er du vild med golf, er Faro derfor den oplagte destination for dig.
 

Kombinér solbadning og byvandring

Oplev den historiske og levende by Lagos, som både byder på smuk natur og charmerende byliv på én og samme tid. Her kan du bade i det turkisblå vand og studere de dramatiske klippeformationer, imens du nyder solen på stranden. Bliver du træt af solbadning, kan du gå en tur i Lagos’ hyggelige gader og slå dig ned på en af de charmerende restauranter, hvor du kan nyde et lækkert lokalt måltid.

Er du interesseret i flere rejsetips, kan du besøge vores rejseguide – Scandinavian Traveler. Her finder du vores absolut bedste tips til en skøn ferie i Faro. 
 

Fakta om Faro

Valuta: Euro
Tidsforskel: - 1 time
Sprog: Portugisisk  

Flere SAS-destinationer