Fly til Faro

Faro er en rig historisk og kulturel by proppet med en lang række turistattraktioner og aktiviteter. Denne lille by, som nogle gange anses for at være et billigt rejsemål i Portugal, har masser af tilbud, og der er mange barer, restauranter og udendørs eventyr, som du kan nyde lige på stedet.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver to Faro i Portugal fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Faro

Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book, så hvis du ser et godt tilbud, book det nu, og afgør senere om du vil afsted. Du får også billigere flypriser, hvis du booker din ferie i god tid med SAS. Se vores lavpriskalender, hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer. Alle SAS-destinationer på et sted.

Rabatbilletter for børn

Oplev Faro og Portugal sammen med børnene. Hos SAS tilbyder vi op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Faro.

Fly til Faro og glæd dig til den charmerende portugisiske by

Den charmerende by Faro er hovedstaden i Algarve-regionen i Portugal, og hjemstedet for antikke bymure, en gotisk katedral, og kun en kort sejltur fra skjulte naturreservater og sandstrande.

Når du handler ind på de brolagte gågader eller klatrer op på toppen af Se katedralen for at nyde panoramaudsigten, så er det nok fordi du nyder en dagstur til Parque Natural da Ria Formosa, en gruppe saltvandslaguner, hvor trækfugle og masser af vilddyr lever eller solbader på Barreta-øen.

Listen over ting at lave i Faro er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Faro</em>

Flyv med SAS til Faro lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Faro lufthavn

Sørg for at opleve Comboio Turística – et lokalt turisttog, hvis du vil en tur rundt i byen. Se byens spændende vartegn og attraktioner på en nem og fornøjelig tur.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Faro

Vi tilbyder adskillige fordele uanset hvilken billettype du har for at sikre at alle SAS-kunder får en afslappet og komfortabel rejse. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Faro.

Ønsker du at rejse med endnu mere komfort? Du kan opgradere din billet til den næste rejseklasse. Din opgradering giver dig adgang til ekstra fordele som Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.