søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver to Faro i Portugal fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Faro – book nu

Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book, så hvis du ser et godt tilbud, book det nu, og afgør senere om du vil afsted. Du får også billigere flypriser, hvis du booker din ferie i god tid med SAS. Se vores lavpriskalender, hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer. Alle SAS-destinationer på et sted. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Faro lufthavn (FAO)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: WET: UTC/WEST: UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Portugisisk

Rabatbilletter for børn

Oplev Faro og Portugal sammen med børnene. Hos SAS tilbyder vi op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Faro.  

fly til Faro og glæd dig til den charmerende portugisiske by 

Den charmerende by Faro er hovedstaden i Algarve-regionen i Portugal, og hjemstedet for antikke bymure, en gotisk katedral, og kun en kort sejltur fra skjulte naturreservater og sandstrande. 

Når du handler ind på de brolagte gågader eller klatrer op på toppen af Se katedralen for at nyde panoramaudsigten, så er det nok fordi du nyder en dagstur til Parque Natural da Ria Formosa, en gruppe saltvandslaguner, hvor trækfugle og masser af vilddyr lever eller solbader på Barreta-øen. 

Listen over ting at lave i Faro er lang, og der er noget for enhver.

Udforsk Faro
  • Hvorfor Faro?
  • Fly SAS til Faro lufthavn (FAO)
  • Gør din rejse nemmere med SAS App
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Faro

Vi tilbyder adskillige fordele uanset hvilken billettype du har for at sikre at alle SAS-kunder får en afslappet og komfortabel rejse. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Faro. 

Ønsker du at rejse med endnu mere komfort? Du kan opgradere din billet til den næste rejseklasse. Din opgradering giver dig adgang til ekstra fordele som Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, CO2-kompenserer vi nu lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Faro

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Faro