Fly til Faro

We are travelers.

SAS flyver to Faro i Portugal fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Faro – book nu

Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book, så hvis du ser et godt tilbud, book det nu, og afgør senere om du vil afsted. Du får også billigere flypriser, hvis du booker din ferie i god tid med SAS. Se vores lavpriskalender, hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer. Alle SAS-destinationer på et sted.

Rabatbilletter for børn

Oplev Faro og Portugal sammen med børnene. Hos SAS tilbyder vi op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Faro.

fly til Faro og glæd dig til den charmerende portugisiske by

Den charmerende by Faro er hovedstaden i Algarve-regionen i Portugal, og hjemstedet for antikke bymure, en gotisk katedral, og kun en kort sejltur fra skjulte naturreservater og sandstrande.

Når du handler ind på de brolagte gågader eller klatrer op på toppen af Se katedralen for at nyde panoramaudsigten, så er det nok fordi du nyder en dagstur til Parque Natural da Ria Formosa, en gruppe saltvandslaguner, hvor trækfugle og masser af vilddyr lever eller solbader på Barreta-øen.

Listen over ting at lave i Faro er lang, og der er noget for enhver.

Faro

Faro er en rig historisk og kulturel by proppet med en lang række turistattraktioner og aktiviteter. Denne lille by, som nogle gange anses for at være et billigt rejsemål i Portugal, har masser af tilbud, og der er mange barer, restauranter og udendørs eventyr, som du kan nyde lige på stedet.

Flyv med SAS til Faro lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Faro lufthavn

Sørg for at opleve Comboio Turística – et lokalt turisttog, hvis du vil en tur rundt i byen. Se byens spændende vartegn og attraktioner på en nem og fornøjelig tur.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Faro

Vi tilbyder adskillige fordele uanset hvilken billettype du har for at sikre at alle SAS-kunder får en afslappet og komfortabel rejse. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Faro.

Ønsker du at rejse med endnu mere komfort? Du kan opgradere din billet til den næste rejseklasse. Din opgradering giver dig adgang til ekstra fordele som Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud