søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Holland

Fly til Holland

Billige flybilletter til Holland

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly til Holland

I Holland, kan du opleve mange idylliske kanaler, og et folk med multietniske baggrunde. Du flyver direkte til Amsterdam, vi har op til 4 afgange hver dag, så det er nemt at finde et fly, der passer til din rejse. Dit fly til Holland, lander i lufthavnen Schiphol, og derfra tager det ca. en halv time med tog til centralstationen i centrum.

Lavpriskalenderen - find de billige flybilletter. Er du interesseret i shopping i Europa? Kultur-ferie eller storby-ferie? Gode rejse-oplevelser til en billig penge? Og foretrækker du fly? Find billige flybilletter i Lavpriskalenderen. På sas.dk kan du også bestille parkering i Københavns Lufthavn.


Holland

Holland, der også betegnes Nederlandene, er et af verdens mest lavtliggende lande, og deraf kommer navnet Nederlandene. Næst efter småstaterne Monaco og Malta, er Holland det tættest befolkede land i Europa. Holland er en del af Benelux-landene, der også omfatter Belgien og Luxembourg.


Amsterdam

Denne by er nem at bevære sig rundt i, tag på en kanalrundfart og få et godt overblik over byen, samt de helt unikke bygninger. Der er bl.a. rigtig mange gode shopping muligheder, og små caféer, hvor du kan nyde en kop varm kaffe med et stykke lækkert chokolade. Amsterdam er oplagt til en weekendtur eller en miniferie, da en fly-rejse kun tager ca. halvanden time.