søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Holland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængig af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   

SAS flyver til Amsterdam i Holland.

Flyv med SAS til Amsterdam i Holland

Der er meget mere end vindmøller, træsko og tulipaner at opleve i Holland. Flyv Scandinavian Airlines og oplev dette lille land i det nordvestlige Europa.

  • cl--locator Hovedstad: Amsterdam
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Hollandsk

Tag ud at cykle i Holland

Holland er et fladt land med 32.000 km cykelstier. Det gør det til perfekt for en ferie på to hjul. Du finder et væld af forskellige cykelruter at vælge imellem, afhængigt af hvor lang du gerne vil have turen skal være.

Lej en cykel og gå på opdagelse i landet ved at cykle ude på landet eller langs en kyststrækning. Cykling er den perfekte måde at opleve dette smukke land på.

Flyv til Holland med SAS
  • Delta Works i Zeeland
  • Gør din rejse nemmere med SAS App
  • Rabatbilletter for børn
  • Oplev verden med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Holland