Fly til Holland

Der er meget mere end vindmøller, træsko og tulipaner at opleve i Holland. Flyv Scandinavian Airlines og oplev dette lille land i det nordvestlige Europa.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Holland fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Amsterdam.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Holland – besøg Deltaprojekt i Zeeland

Hvis du holder af havet og stranden, så bør du besøge den hollandske provins Zeeland i landets sydvestlige del. Provinsen er faktisk et stort floddelta for Rhinen og består af adskillige øer. Zeeland har adskillige fantastiske strande, der er perfekte til en sommerferie. Besøg en af de mange maleriske landsbyer for virkelig at opleve Zeeland.

Gå ikke glip af et besøg på Deltawerken – verdens største stormflodsbarriere. Barrieren blev bygget efter Nordsø-oversvømmelsen i 1953. Hovedattraktionen ved Deltawerken er stormflodsbarrieren ved Oosterschelde, en enestående stormflodsbeskyttelse på næsten 8 km. Barrieren er designet, så den kan lukkes i nødstilfælde.

Tag ud at cykle i Holland

Holland er et fladt land med 32.000 km cykelstier. Det gør det til perfekt for en ferie på to hjul. Du finder et væld af forskellige cykelruter at vælge imellem, afhængigt af hvor lang du gerne vil have turen skal være.

Lej en cykel og gå på opdagelse i landet ved at cykle ude på landet eller langs en kyststrækning. Cykling er den perfekte måde at opleve dette smukke land på.

Fly til <em>Holland</em>

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Amsterdam med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur.

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.