søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Billund i Danmark fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Billund – book nu

Book din billet i god tid, så er der større chance for at finde et godt tilbud. Hvis du vil se andre af SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder en billet til en god pris, så book den i dag, og planlæg senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Billund lufthavn (BLL)
  • cl--credit Valuta: Danske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Dansk

Rabatbilletter for børn

Oplev Billund med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Billund. 

fly til Billund, og hold ferie i Danmark

Billund er en lille by, hvor der er masser af sjov for familien. Den er kendt for at være Legos fødested og hjemsted for det originale Legoland. 

Når du ikke udforsker Legoland eller plasker rundt i Lalandia, befinder du dig måske i zoo eller Skulpturparken. 

Der er masser at se og gøre i Billund for enhver smag. 

Weekend i Billund

Altid inkluderet på din rejse til Billund

Hos SAS bestræber vi os altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Billund. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden lige ved hånden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Billund

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Billund bliver så nem og behagelig som muligt.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Billund