Flyvninger til Billund

We are travelers.

SAS flyver til Billund i Danmark fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Billund – book nu

Book din billet i god tid, så er der større chance for at finde et godt tilbud. Hvis du vil se andre af SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder en billet til en god pris, så book den i dag, og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Billund med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Billund.

fly til Billund, og hold ferie i Danmark

Billund er en lille by, hvor der er masser af sjov for familien. Den er kendt for at være Legos fødested og hjemsted for det originale Legoland.

Når du ikke udforsker Legoland eller plasker rundt i Lalandia, befinder du dig måske i zoo eller Skulpturparken.

Der er masser at se og gøre i Billund for enhver smag.

Billund

Billund er en populær destination for familien takket være de mange seværdigheder, som er egnede til børn. Gå på opdagelse i Legos historie, plask rundt i Lalandia, og besøg legetøjsmuseer dagen lang.

Flyv med SAS til Billund lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Billund lufthavn

Find dit indre legebarn frem, eller giv dine børn en unik oplevelse. Et besøg i Legoland er meget inspirerende. Billund er familievenlig og et besøg værd.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Billund

Hos SAS bestræber vi os altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Billund.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud