søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Lissabon

Fly til Lissabon

Lissabon er en vidunderlig storby at besøge! Du kan ikke andet end at forelske dig i byen, når du spadserer rundt i de stejle og smalle gader i den gamle bydel, hvor vasketøjet blafrer i vinden og sporvogne bringer folk rundt. Byen er utroligt smuk og charmerende med sine elegante boulevarder, smalle brostensbelagte gader og kuperede bydele. Her kan du opleve alt fra spændende museer til velsmagende lokale specialiteter. 

Lissabon er en oplagt destination at besøge, hvad end du er på udkig efter din næste storbyferie, eller et pit stop på kør-selv-ferien i det centrale Portugal. 
 

Inkluderet i dit fly til Lissabon

Hos SAS ønsker vi at give dig en flyoplevelse udover det sædvanlige. Bestiller du fly til Lissabon hos os, kan du derfor se frem til en række ekstra fordele, uanset hvilken rejseklasse du vælger: 

Vil du vide mere om vores forskellige rejseklasse, kan du klikke her
 

Billige flybilletter til Lissabon 

Leder du efter billige fly til Lissabon? Hos SAS har vi samlet vores billigste flyafgange i vores lavpriskalender, så du altid kan finde billige fly til din tur. Vores lavpriskalender er dog populær, så du skal ikke vente alt for længe, hvis du finder et godt tilbud. Skulle det ske, at du fortryder en booking kan vi glæde dig med, at vi har 24 timers fortrydelsesret. Der sker derfor heller ikke noget ved, at du bestiller flybilletter til Lissabon, og først forhører din rejsepartner bagefter. 

Book fly til Lissabon nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter til Lissabon 

Er du medlem af vores EuroBonus-ordning? Hvis ikke kan du med fordel tilmelde dig, inden du bestiller fly til Lissabon. Med SAS EuroBonus er der mange fordele at opnå, når du rejser. Er du tilmeldt, optjener du nemlig EuroBonus-point hver gang, du flyver eller køber produkter gennem vores samarbejdspartnere. De optjente point kan senere bruges på nye flybilletter, hotelophold eller opgradering af flybilletter. 

Tilmeld dig EuroBonus

Transport fra Lissabon lufthavn 

Lissabon lufthavn Aeroporto da Portela er placeret kun 7 km nord fra centrum af Lissabon. Det tager derfor ingen tid at komme fra lufthavnen ind til centrum af byen. 

Bus

I lufthavnen er det muligt at gøre brug af bybusserne 44, 83 og 745, som alle kører til centrum af Lissabon. Du skal dog være opmærksom på, at det kan være et problem at benytte bybusserne, hvis du har meget bagage med. 

Du kan også vælge at gøre brug af lufthavnsbusserne AeroBus og AeroShuttle, som afgår med ca. 20-30 minutters mellemrum fra 07.00 til 23.00. 
 

Taxa 

Den nemmeste og hurtigste, men også den dyreste måde at komme ind til centrum af Lissabon er med taxa. Desuden skal du være opmærksom på, at der forlægger et ekstra gebyr per bagage. 
 

Udlejningsbil 

Vil du se mere af Portugal end blot Lissabon, kan du med fordel leje en bil. Her anbefaler vi, at du bestiller en bil i forvejen, så den står klar i lufthavnen, når du ankommer. 
 

Værd at se i Lissabon 

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad Lissabon har at byde på? Få et kort overblik over en række oplevelser du ikke må gå glip af på din tur til Lissabon! 
 

Nyd udsigten fra Miradouros 

Når du besøger Lissabon, må du ikke snyde dig selv fra at opleve deres mange smukke udsigtsposter, også kaldet Miradouros. Udsigtsposterne finder du flere steder i byen heriblandt områderne Alfama, Graca og Barrio Alto. Nyd en lækker limonade imens du blændes af den fantastiske udsigt over byen og floden. 
 

São Jorge-borgen

Den smukke borg fra den mauriske tid er bestemt et besøg værd. Borgen er placeret på en af højene, og byder derfor også på en smuk udsigt over byen. 

Der findes mange flere fantastiske steder at opleve i Lissabon. Er du interesseret i at læse mere om byen og få gode råd til alt fra shopping og kultur til de bedste steder at spise, bør du besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler. Her får du tips til en fantastisk ferie i den portugisiske by. 

 

Fakta om Lissabon 

Valuta: Euro (EUR) 

Tidsforskel: - 1 timer 

Sprog: Portugisisk 

 

Øvrigt 

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring

Flere SAS-destinationer