Fly til Lissabon

We are travelers.

SAS flyver to Lissabon i Portugal fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Lissabon – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har også en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så tøv ikke – book nu, beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Lissabon med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din rejse.

fly til Lissabon, og se frem til en kuperet byferie

Da Lissabon er Portugals hovedstad, tiltrækker den millioner af besøgende hvert år, og turisterne kommer rejsende langvejs fra for at beundre den europæiske bys magi. Lissabon er en farverig by med masser af liv lige fra pastelfarvede bygninger til de berømte gule sporvogne.

Hvis du ikke lige er i gang med at beundre Castelo de St. Jorge, så besøger du nok Jeronimos kloster; et UNESCO verdenskulturarvssted, eller måske udforsker du byens brolagte sidegader til fods og holder pause på en af de lokale fiskerestauranter.

Lissabon

Lissabon er hjemstedet for antikke ruiner, brolagte sidegader og katedraler med hvide kupler, hvilket gør det til en billedskøn europæisk byferie, og her er noget for enhver smag. Tag på en tur med sporvogn 28 gennem bymidten, genopfrisk Lissabons historie på et af byens mange museer, og nyd udsigten fra toppen af Castelo de Sao Jorge.

Flyv med SAS til Lisbon Humberto Delgado lufthavn, og du ankommer veludhvilet og afslappet.

Lisbon Humberto Delgado lufthavn

Der er altid noget at tage sig til i Lissabon. Eventyret ender aldrig, uanset om du vil forkæle dig selv med de berømte kager fra Lissabon eller nyde en sjov tur med sporvogn nr. 28 fra Martim Moniz til Campo Qurique.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Lissabon

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Lissabon.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud