søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver to Lissabon i Portugal fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Lissabon – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har også en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så tøv ikke – book nu, beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Lisbon Humberto Delgado lufthavn (LIS)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: WET: UTC/WEST: UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Portugisisk

Rabatbilletter for børn

Oplev Lissabon med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din rejse.

fly til Lissabon, og se frem til en kuperet byferie 

Da Lissabon er Portugals hovedstad, tiltrækker den millioner af besøgende hvert år, og turisterne kommer rejsende langvejs fra for at beundre den europæiske bys magi. Lissabon er en farverig by med masser af liv lige fra pastelfarvede bygninger til de berømte gule sporvogne. 

Hvis du ikke lige er i gang med at beundre Castelo de St. Jorge, så besøger du nok Jeronimos kloster; et UNESCO verdenskulturarvssted, eller måske udforsker du byens brolagte sidegader til fods og holder pause på en af de lokale fiskerestauranter. 

Weekend i Lissabon

Altid inkluderet på din rejse til Lissabon

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Lissabon. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden, og mere for dine penge. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgradere eller leje en bil. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer, og vi kan CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Mere information om vores bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Lissabon

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer