Fly til Lissabon

Lissabon er hjemstedet for antikke ruiner, brolagte sidegader og katedraler med hvide kupler, hvilket gør det til en billedskøn europæisk byferie, og her er noget for enhver smag. Tag på en tur med sporvogn 28 gennem bymidten, genopfrisk Lissabons historie på et af byens mange museer, og nyd udsigten fra toppen af Castelo de Sao Jorge.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver to Lissabon i Portugal fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Lissabon

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har også en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så tøv ikke – book nu, beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Lissabon med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din rejse.

Fly til Lissabon, og se frem til en kuperet byferie

Da Lissabon er Portugals hovedstad, tiltrækker den millioner af besøgende hvert år, og turisterne kommer rejsende langvejs fra for at beundre den europæiske bys magi. Lissabon er en farverig by med masser af liv lige fra pastelfarvede bygninger til de berømte gule sporvogne.

Hvis du ikke lige er i gang med at beundre Castelo de St. Jorge, så besøger du nok Jeronimos kloster; et UNESCO verdenskulturarvssted, eller måske udforsker du byens brolagte sidegader til fods og holder pause på en af de lokale fiskerestauranter.

Fly til <em>Lissabon</em>

Flyv med SAS til Lisbon Humberto Delgado lufthavn, og du ankommer veludhvilet og afslappet.

Lisbon Humberto Delgado lufthavn

Der er altid noget at tage sig til i Lissabon. Eventyret ender aldrig, uanset om du vil forkæle dig selv med de berømte kager fra Lissabon eller nyde en sjov tur med sporvogn nr. 28 fra Martim Moniz til Campo Qurique.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Lissabon

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Lissabon.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.