Fly til Montenegro

Montenegro er mindre end 300 km lang og et lille land med en utrolig kystlinje, maleriske landsbyer, bjerge og skove. Flyv med SAS og oplev den montenegrinske befolkning og deres smukke land.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Montenegro fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Tivat. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Montenegro – bestig toppen af Lovćen-bjerget

1657 meter over havets overflade finder du et mausoleum over en af historiens vigtigste montenegrinere, Petar Petrovic II Njegos. Du kan besøge hans grav ved at begive dig op langs en lang, snoet vej og 461 trin op til toppen af Lovćen-bjerget. Lovćen er den næsthøjeste top i Lovćen-nationalparken. Hvis du er heldig, og vejret er klart, kan du måske se Italiens kyst herfra.

Strandliv på Budva Riviera

Budva Riviera i det vestlige Montenegro løber 35 km langs Adriaterhavets kyst. Hvis du gerne vil bruge et par dage på en strand eller bare skue ud i horisonten – så er det her stedet for dig. Budva-rivieraen har 12,5 km strande, så der er en chance for, at du kan finde en, du synes om.

Når du har brug for en pause fra stranden, kan du nemt gå til Stari Grad, Budvas gamle bydel, og vandre rundt i smalle gader. Stari Grad ligger på en lille halvø få minutters gang fra strandene i Budva.

Fly til <em>Montenegro</em>

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Montenegro med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tivat.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.