Fly til Montenegro

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Montenegro fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Tivat i Montenegro.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Montenegro

Montenegro er mindre end 300 km lang og et lille land med en utrolig kystlinje, maleriske landsbyer, bjerge og skove. Flyv med Scandinavian Airlines og oplev den montenegrinske befolkning og deres smukke land.

Strandliv på Budva Riviera

Budva Riviera i det vestlige Montenegro løber 35 km langs Adriaterhavets kyst. Hvis du gerne vil bruge et par dage på en strand eller bare skue ud i horisonten – så er det her stedet for dig. Budva-rivieraen har 12,5 km strande, så der er en chance for, at du kan finde en, du synes om.

Når du har brug for en pause fra stranden, kan du nemt gå til Stari Grad, Budvas gamle bydel, og vandre rundt i smalle gader. Stari Grad ligger på en lille halvø få minutters gang fra strandene i Budva.

Montenegro

1657 meter over havets overflade finder du et mausoleum over en af historiens vigtigste montenegrinere, Petar Petrovic II Njegos. Du kan besøge hans grav ved at begive dig op langs en lang, snoet vej og 461 trin op til toppen af Lovćen-bjerget. Lovćen er den næsthøjeste top i Lovćen-nationalparken.

Hvis du er heldig, og vejret er klart, kan du måske se Italiens kyst herfra.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Montenegro med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tivat.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer