søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Pisa

Fly til Pisa

Billige flybilletter til Pisa

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Rejs til Pisa med SAS

SAS flyver til Pisa i sommerperioden.

Et skævt tårn, Piazza dei Miracoli - som befolkningen selv kalder for "verdens smukkeste torv", et verdenskendt universitet og spændende museer er blandt nogle af de mange seværdigheder, som Toscanas populære feriemål, Pisa, har at byde på. Pisa egner sig også som værende den perfekte weekenddestination med et afbræk fra hverdagen herhjemme, der giver dig rig mulighed for at opleve og nyde god vin, histoire, mad, musik og ikke mindst lækker is!

Rejser du en tur til Pisa, vil du desuden opleve, at transportmulighederne gør det ganske nemt at komme rundt for at se diverse seværdigheder.

Shopping

Hvis du er taget til Pisa for at shoppe, så kan du finde de fleste butikker omkring Corso Italia, men hvis du er på udkig efter nogle lidt anderledes butikker, så er Stretto Borso stedet at tage til. Her finder du nogle af byens mest interessante butikker og kendte mærkevarebutikker. Er du på udkig efter noget helt tredje som antikviteter og kunsthåndværk, så er Piazza delle Vettovaglie helt sikkert et besøg værd! Her afholdes der marked dagligt, hvor du kan finde en masse lokale kunsthåndværksgenstande, lervarer, lædertasker og meget andet.

 

Masser af fordele

Du opnår masser af fordele, når du flyver med SAS, heriblandt nem og hurtig check-in, hvor du kan checke ind hjemmefra via nettet eller på din telefon, og derefter printe boardingkortet – eller gemme det direkte på telefonen. Derudover kan du frit vælge sæde, når check-in åbner 22 timer før afgang, og så kan du medbringe op til 23 kg bagage uden beregning på SAS Go. Er du medlem af EuroBonus, optjener du selvfølgelig også point. Er du endnu ikke medlem, så kan du melde dig ind allerede i dag! Som EuroBonus-medlem opnår du masser af fordele, og masser af måder at optjene og bruge point på – og det bedste er, at det ikke koster noget at tilmelde sig.