Fly til Pisa

We are travelers.

SAS flyver til Pisa i italienske region Toscana fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Pisa – book nu

Book din rejse i god tid, så er der større chance for at du får billigere billetpriser. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får også 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Pisa sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Pisa, og der er masser af sjove familieaktiviteter, når du ankommer.

Fly til Pisa, og glæd dig til en romantisk byferie

Pisa, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år, er en smuk by mest kendt for sit skæve tårn. Hjemsted for romansk arkitektur, hyggelige restauranter og velplejede grønne områder.

Når du ikke lige tager kunstneriske fotos af tårnet eller beundrer Piazza del Duomo, så er det nok fordi du spiser hjemmelavet pasta på en af byens familierestauranter eller udforsker den nærliggende Migliarino San Rossore Park.

Der er masser at foretage sig for alle i Pisa.

Pisa

Pisa er en ikonisk italiensk by proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Lad dig imponere af gamle paladser, prøvesmag mad i verdensklasse, og nyd det pulserende natteliv hver aften hele ugen.

Flyv med SAS til Pisa internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Pisa internationale lufthavn

En af de dejligste oplevelser i Pisa består i at gå en tur gennem de smukke gader nær floden Arno. Nyd panoramaudsigten over floden fra de smalle gader – det vil du sent glemme.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Pisa

Hos SAS sørger vi for, at vores kunder får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Pisa.

Opgradér din rejseklasse for flere fordele. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, såvel som gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud