Fly til Pisa

Pisa er en ikonisk italiensk by proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Lad dig imponere af gamle paladser, prøvesmag mad i verdensklasse, og nyd det pulserende natteliv hver aften hele ugen.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Pisa i italienske region Toscana fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Pisa

Book din rejse i god tid, så er der større chance for at du får billigere billetpriser. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får også 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Pisa sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Pisa, og der er masser af sjove familieaktiviteter, når du ankommer.

Fly til Pisa, og glæd dig til en romantisk byferie

Pisa, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år, er en smuk by mest kendt for sit skæve tårn. Hjemsted for romansk arkitektur, hyggelige restauranter og velplejede grønne områder.

Når du ikke lige tager kunstneriske fotos af tårnet eller beundrer Piazza del Duomo, så er det nok fordi du spiser hjemmelavet pasta på en af byens familierestauranter eller udforsker den nærliggende Migliarino San Rossore Park.

Der er masser at foretage sig for alle i Pisa.

Fly til <em>Pisa</em>

Flyv med SAS til Pisa internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Pisa internationale lufthavn

En af de dejligste oplevelser i Pisa består i at gå en tur gennem de smukke gader nær floden Arno. Nyd panoramaudsigten over floden fra de smalle gader – det vil du sent glemme.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Pisa

Hos SAS sørger vi for, at vores kunder får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Pisa.

Opgradér din rejseklasse for flere fordele. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding såvel som måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.