søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Pisa

Fly til Pisa

Inkluderet i dit fly til Pisa

Hos SAS ønsker vi at give dig den bedste rejseoplevelse til Pisa. Vi har derfor gjort vores bedste for at gøre din rejse så behagelig som muligt. Bestiller du fly til Pisa hos os, får du derfor:

Find den flyafgang og pris til Pisa der passer dig bedst. Du kan bestille dine flybilletter online eller via vores app, hvor du hurtig og nemt kan booke fly til Pisa og se flystatus.
 

Billige fly til Pisa fra København

Er du på udkig efter billige fly til Pisa? Tag et kig i vores lavpriskalender! Her finder du de billigste fly til Pisa. Vær opmærksom på at vores priser konstant bliver opdateret i takt med søgningerne på fly til Pisa. Der kan af den grund forekomme afvigelser i prisen, når du når til betaling.
 

Direkte fly til Pisa fra København

Hos SAS flyver vi direkte til Pisa i sommerperioden, så du nemt og bekvemt kan besøge den smukke italienske by.
 

Rejs til Pisa med SAS

Et skævt tårn, Piazza dei Miracoli - som befolkningen selv kalder for "verdens smukkeste torv", et verdenskendt universitet og spændende museer er blandt nogle af de mange seværdigheder, som Toscanas populære feriemål, Pisa, har at byde på.
Pisa egner sig også som værende den perfekte weekenddestination, hvis du ønsker et afbræk fra hverdagen herhjemme. I Pisa er der rig mulighed for at opleve og nyde god vin, historie, mad, musik og ikke mindst lækker is!

Rejser du en tur til Pisa, vil du desuden opleve, at transportmulighederne gør det ganske nemt at komme rundt for at se diverse seværdigheder.
 

Shopping i Pisa

Hvis du er taget til Pisa for at shoppe, så kan du finde de fleste butikker omkring Corso Italia, men hvis du er på udkig efter nogle lidt anderledes butikker, så er Stretto Borso stedet at tage til. Her finder du nogle af byens mest interessante butikker og kendte mærkevarebutikker. Er du på udkig efter noget helt tredje som antikviteter og kunsthåndværk, så er Piazza delle Vettovaglie helt sikkert et besøg værd! Her afholdes der dagligt marked, hvor du kan finde en masse lokale kunsthåndværksgenstande, lervarer, lædertasker og meget andet.

Masser af fordele hvis du booker fly til Pisa hos SAS 

Du opnår masser af fordele, når du flyver med SAS til Pisa eller en af vores mange andre destinationer. Heriblandt nem og hurtig check-in du kan nemlig checke ind hjemmefra via nettet eller på din telefon, og derefter printe boardingkortet – eller gemme det direkte på telefonen.

Derudover kan du frit vælge sæde, når check-in åbner 22 timer før afgang, og så kan du medbringe op til 23 kg bagage uden beregning på SAS Go.

Er du medlem af EuroBonus, optjener du selvfølgelig også point, når du bestiller fly til Pisa. Er du endnu ikke medlem, så kan du melde dig ind allerede i dag! Som EuroBonus-medlem opnår du masser af fordele, du kan eksempelvis bruge dine optjente point på nye flybilletter.

Det er ikke kun, når du bestiller flybilletter, at du opnår point, der findes mange andre måder at optjene og bruge point på – og det bedste er, at det ikke koster noget at tilmelde sig.

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis her
 
 

Transport til Pisa

Lufthavnen i Pisa - Galileo Galilei International Airport er for mange rejsende adgangen til det smukke Toscana. Lufthavnen er placeret syd for Pisa, og ligger så tæt på byen, at du i princippet vil kunne gå ind til centrum. Har du bagage med på turen, vil vi dog klart anbefale dig at benytte en af de mange transportmuligheder ind til byen.

Tog

Du finder togstationen lige udenfor afrejsehallen i Pisa Lufthavn, hvor der er direkte forbindelse til Pisa og Firenze. Du kan se køreplanen for toge i Pisa på lufthavnens hjemmeside.
 

Bil og bus

Pisa Lufthavn ligger klods op af motorvejen – Firenze-Pisa-Livorno, det er derfor nemt at komme ind til byen, eller til de to andre kendte byer – Genova og Firenze. I og med at lufthavnen er placeret så tæt på byen, tager det ikke mere end ti minutter at komme ind til centrum af Pisa i bil.

I Pisa lufthavn finder du et stort udvalg af biludlejningsfirmaer, der er derfor rig mulighed for at leje en bil til ferien, hvad end den skal holdes i Pisa, eller du ønsker en større road trip rundt i Toscana.

Taxa

Ønsker du et lift af en taxa, finder du en taxaholdeplads uden for ankomsthallen i Pisa Lufthavn. Vær opmærksom på at der i weekender kan forekomme tillæg. Ønsker du at kontakte lufthavnen i Pisa, finder du deres kontaktinformationer nedenfor:

Toscana Aeroporti S.p.A.
56121 Pisa, Toscana, Italien
Telefon: 0039 (0) 50 849 216
E-mail: sat@pisa-airport.com
Lufthavnskode PSA

Øvrigt

Italien
Rejsemål med SAS
RejseforsikringFlere SAS-destinationer