Fly til Tromsø

We are travelers.

SAS flyver til Tromsø i det nordlige Norge fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Tromsø – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du får bedre billetpriser. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så når du ser et godt tilbud, book det, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Tromsø med børnene på slæb. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Norge.

Fly til Tromsø , og glæd dig til en romantisk byferie

Den nordnorske by Tromsø er et kulturelt center berømt for sit farverige nordlys. Tromsø har masser at byde på i forhold til sin størrelse og her findes hundreder af år gamle huse, et pulserende natteliv og adskillige fiskerestauranter.

Når du ikke er i gang med at beundre den arktiske katedral, der dateres tilbage til 1960’erne, eller besøger Tromsø universitets museum for videnskab og kultur, så er du nok ude for at opdage de nærliggende bjerge Tromsdalstinden og Fløya på et eventyr i det fri.

Der er masser, man kan se og foretage sig i Tromsø, og noget for enhver rejsende.

Tromsø

Tromsø er en perfekt destination for at se nordlys, spise fisk og skaldyr i verdensklasse og i det hele taget alt, hvad der er norsk. Glæd dig til at nyde en moderne blanding af udendørsaktiviteter, travle barer og adskillige kvalitetsmuseer.

Flyv med SAS til Tromsø lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Tromsø lufthavn

Når du besøger Tromsø, er der aktiviteter for enhver. Besøg byens museer, prøv en hundeslædetur eller gå simpelthen på opdagelse i den smukke by.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Tromsø

Uanset hvilken billettype du har, så vi ønsker, at du får en afslappet rejse med SAS, derfor kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Tromsø.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud