Fly til Tromsø

Tromsø er en perfekt destination for at se nordlys, spise fisk og skaldyr i verdensklasse og i det hele taget alt, hvad der er norsk. Glæd dig til at nyde en moderne blanding af udendørsaktiviteter, travle barer og adskillige kvalitetsmuseer.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Tromsø i det nordlige Norge fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Tromsø

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du får bedre billetpriser. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så når du ser et godt tilbud, book det, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Tromsø med børnene på slæb. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Norge.

Fly til Tromsø , og glæd dig til en romantisk byferie

Den nordnorske by Tromsø er et kulturelt center berømt for sit farverige nordlys. Tromsø har masser at byde på i forhold til sin størrelse og her findes hundreder af år gamle huse, et pulserende natteliv og adskillige fiskerestauranter.

Når du ikke er i gang med at beundre den arktiske katedral, der dateres tilbage til 1960’erne, eller besøger Tromsø universitets museum for videnskab og kultur, så er du nok ude for at opdage de nærliggende bjerge Tromsdalstinden og Fløya på et eventyr i det fri.

Der er masser, man kan se og foretage sig i Tromsø, og noget for enhver rejsende.

Fly til <em>Tromsø</em>

Flyv med SAS til Tromsø lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Tromsø lufthavn

Når du besøger Tromsø, er der aktiviteter for enhver. Besøg byens museer, prøv en hundeslædetur eller gå simpelthen på opdagelse i den smukke by.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Tromsø

Uanset hvilken billettype du har, så vi ønsker, at du får en afslappet rejse med SAS, derfor kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Tromsø.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.