søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Tromsø i det nordlige Norge fra/via OsloKøbehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Tromsø – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du får bedre billetpriser. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så når du ser et godt tilbud, book det, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Tromsø lufthavn (TOS)
  • cl--credit Valuta: Norske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Norsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Tromsø med børnene på slæb. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Norge. 

Stig ombord på et fly til Tromsø , og glæd dig til en romantisk byferie 

Den nordnorske by Tromsø er et kulturelt center berømt for sit farverige nordlys. Tromsø har masser at byde på i forhold til sin størrelse og her findes hundreder af år gamle huse, et pulserende natteliv og adskillige fiskerestauranter.   

Når du ikke er i gang med at beundre den arktiske katedral, der dateres tilbage til 1960’erne, eller besøger Tromsø universitets museum for videnskab og kultur, så er du nok ude for at opdage de nærliggende bjerge Tromsdalstinden og Fløya på et eventyr i det fri.

Der er masser, man kan se og foretage sig i Tromsø, og noget for enhver rejsende.

Weekend i Tromsø
  • Flyv med SAS til Tromsø
  •  Tromsøs landskab
  • Tromsø-udsigt

Altid inkluderet på din rejse til Tromsø 

Uanset hvilken billettype du har, så vi ønsker, at du får en afslappet rejse med SAS, derfor kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Tromsø. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Derefter kan du blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Tromsø 

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Tromsø