søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Cagliari

Fly til Cagliari

Flyv til Cagliari med SAS og partnere

Cagliari i Italien er Sardiniens største by og den perfekte mulighed for rekreation og udforskning! Du kan booke billetter her på sas.dk – husk at du har 24 timers fortrydelsesret.

 

Sardinien – smuk natur og fantastiske strande

Sardinien er den næststørste ø i Middelhavet, men er ikke en stor ø. Det tager ca. fire timer at køre fra nord til syd. Landskabet i Sardinien er varieret med smuk natur og fantastiske strande. Cagliari, eller "slottet", som det gør i den lokale dialekt, er hovedstaden i Sardinien.

Mad og drikke på Sardinien

Selvom Sardinien er omgivet af hav på alle sider, er nationalretten grillet pattegris. Det betyder ikke, at fisk og skaldyr ikke er populært, grillet fisk og skaldyr kan du finde overalt. Sardinerne er meget stolt af sine kulinariske traditioner, så du vil ikke finde typiske italienske og internationale retter. Nyd smagen og lugten af ​​det sardinske køkken.

 

Shopping i Cagliari

Cagliari har gode indkøbsmuligheder. De fleste butikker ligger nede ved havnen og i Via Roma. Det franske varehus Auchan har to butikker i Cagliari, hvor du kan finde lidt af hvert. Ønsker du at shoppe souvenirs, er der flere butikker i havneområdet. Regionale specialiteter kan findes i det indendørs marked coperto Mercato di San Benedetto, eller på loppemarked om søndagen i Bastione St. Remy.