Fly til Malta

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Malta fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Flyv med SAS til Malta

Flyv med os, og oplev de maltesiske øer i Middelhavet. Med omkring 300 solskinsdage om året har du en god chance for at nyde den blå himmel over øerne.

På hovedøen, Malta, kan du udforske hovedstaden, Valletta, som blev grundlagt af Johanniterordenen.

Hvis du vil se noget andet, kan du tage færgen til de to andre maltesiske øer, Gozo og Comino.

Gå i Johanniterordenens fodspor

Besøg en af Europas mindste hovedstæder, Valletta på Malta. Se byens mange barokbygninger og seværdigheder til fods, eller kom rundt i gaderne på en lejet cykel. I 1980 satte UNESCO Valletta på verdensarvslisten.

Besøg Three Cities, Fort St. Angelo og Valletta, og gå i Johanniterordenens fodspor. Ridderne af ordenen regerede Malta i omkring 250 år, og de introducerede blandt andet det berømte malteserkors.

Malta opnåede først uafhængighed i 1964 efter mange års britisk styre, der begyndte i 1798 efter Johanniterordenens æra.

Malta

Tag på snorkel- eller vandretur på Comino, den mindste af de tre øer. Øen er med sin blå lagune og det krystalklare vand det perfekte sted til dykning og snorkling. Tag på en dagstur til denne smukke ø. Du kan også kigge forbi Gozo og se, hvad denne ø har at byde på.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Malta sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Malta.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer