søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Malta fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   

cl--info
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Flyv med SAS til Malta 

Flyv med os, og oplev de maltesiske øer i Middelhavet. Med omkring 300 solskinsdage om året har du en god chance for at nyde den blå himmel over øerne. 

På hovedøen, Malta, kan du udforske hovedstaden, Valletta, som blev grundlagt af Johanniterordenen.  

Hvis du vil se noget andet, kan du tage færgen til de to andre maltesiske øer, Gozo og Comino.  

  • cl--locator Hovedstad: Valletta
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Maltesisk, engelsk

Gå i Johanniterordenens fodspor 

Besøg en af Europas mindste hovedstæder, Valletta på Malta. Se byens mange barokbygninger og seværdigheder til fods, eller kom rundt i gaderne på en lejet cykel. I 1980 satte UNESCO Valletta på verdensarvslisten. 

Besøg Three Cities, Fort St. Angelo og Valletta, og gå i Johanniterordenens fodspor. Ridderne af ordenen regerede Malta i omkring 250 år, og de introducerede blandt andet det berømte malteserkors. 

Malta opnåede først uafhængighed i 1964 efter mange års britisk styre, der begyndte i 1798 efter Johanniterordenens æra.

Flyv til Malta med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Malta