søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Malta

Fly til Malta

Billige flybilletter til Malta

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Malta er en skøn middelhavsø, som byder på alt fra solferie til aktiv ferie. Besøg Malta, og oplev gyldne strande, azurblåt hav og levende byer med historiske monumenter fra Middelalderen. Book din flybillet til Malta med SAS, og start rejsen i behagelige omgivelser med vores Lounge-adgang, som enten er inkluderet i billetprisen eller kan tilkøbes. Vi flyver direkte fra København.
 

Eksotisk familieferie med rabat

Rejser du med børn under to år (uden eget sæde) får du flybilletten uden beregning eller med 90% rabat på fly-delen af billetprisen, afhængig af destination. Børn i alderen 2-11 år får 25% rabat. Vær dog opmærksom på, at rabatterne ikke gælder på skatter og afgifter.
 

Hyggelig ø med dejligt klima

Malta er en klippeø beliggende i Middelhavet, hvor de varme vinde fra Nordafrika garanterer et mildt og behageligt klima året rundt. Malta er en lille og hyggelig ø, hvor både strande og seværdigheder er inden for rækkevide. Besøger du Malta, anbefales det at leje en bil, således du nemt og hurtigt kan opleve øens smukke natur, blå laguner og hyggelige byer med masser af historie.  
 

Lange hvide sandstrande og bevarede middelalderbyer

Skønt Malta er en lille ø, har øen mange forskellige ting at byde på. Hvad enten du er til badeferie eller til aktiv ferie, er Malta absolut et besøg værd.

Besøg bl.a. den 800 meter lange og børnevenlige sandstrande i bunden af Mellieha Bay, og nyd udsigten til ridderborgen Red Tower fra din solseng. Her er der også rig mulighed for at dyrke vandsport, lige fra en hyggelig tur i vandcykel til vandski efter speedbåd samt paragliding med udsigt over hele bugten.

Udover sol og strand byder Malta også på et utal af museer, kirker, fæstninger, gravkamre og templer. Besøg bl.a. middelalderbyen Mdina, som er Maltas gamle hovedstad. Her bringes man med ét tilbage til det gamle Malta, idet byen er spækket med historiske seværdigheder fra Middelalderen.

Oplev Malta på cykel

Maltas smukke natur er som skabt til aktiv ferie, hvor du bruger din krop. Oplev derfor øens charme og vilde terræner på cykel, og vær vidne til det autentiske Malta, hvor du vil støde på små og hyggeligt landsbyer, historiske monumenter og uberørte naturområder.

Der findes mange guidede cykelture rundt på øen, men det er også muligt at udforske den smukke ø på egen hånd. Husk dog en badedragt, så du hurtigt kan afkøle dig i havet efter en lang cykeltur.  

Dykning og snorkling i Europas klareste vand

Vandet omkring Malta er krystalklart, og derfor er øen også ideel for dykkere og snorkling-entusiaster. Med en sigtbarhed helt op til 30 meter kan man opleve en fantastisk undervandsnatur, som byder på alt fra farvestrålende fisk til spændende underjordiske grotter og huler.  

Valletta – historiske bygninger og hyggerlige butikker

Maltas hovedstad hedder Valletta, og imponerende nok står byen stort set som den blev tegnet som fæstningsby i 1566. Byen indeholder alt fra historiske bygninger til hyggelige butikker og caféer, og det anbefales at gå en slentretur på gågaden Republic Street, hvor butikker, caféer og 400 år gamle bygninger ligger side om side.  

Øvrigt

RejseforsikringFlere SAS-destinationer