søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Malta

Fly til Malta

Flyv direkte til Malta med SAS

Malta er en skøn middelhavsø, som byder på alt fra solferie til aktiv ferie. Besøg Malta, og oplev gyldne strande, azurblåt hav og levende byer med historiske monumenter fra Middelalderen. Book din flybillet til Malta med SAS, og start rejsen i behagelige omgivelser med vores Lounge-adgang, som enten er inkluderet i billetprisen (SAS Plus) eller kan tilkøbes. Endnu en fordel ved at flyve med os er, at vi flyver direkte fra København til Malta, du undgår derfor at bruge ekstra tid på mellemlandinger.
 

Inkluderet i din flybillet til Malta

Hos SAS ønsker vi at give vores rejsende den mest komfortable rejse. Af den grund har vi inkluderet en masse ekstra i din flybillet. Ligegyldig hvilken type flybillet til Malta du vælger, får du: 

Book fly til Malta i vores app eller tjek vores lavpriskalender for at finde vores billigste flybilletter til Malta.
 

Find billige fly til Malta i vores lavpriskalender

Hos SAS har vi gjort det let at finde vores billigste flybilletter til Malta. Tjek vores lavpriskalender – her får du et overblik over de billigste fly til Malta. Vi anbefaler, at du er fleksibel med datoerne, eller bestiller dine flybilletter i god tid, hvis du ønsker at få fingrene i de billigste flybilletter til Malta.

Bestil fly til Malta med det samme – vi har altid 24 timers fri afbestilling, hvis du skulle fortryde dit køb.

Book fly til Malta nu i vores lavpriskalender
 

Eksotisk familieferie med rabat

Rejser du med børn under to år til Malta (uden eget sæde), får du flybilletten uden beregning eller med 90% rabat på fly-delen af billetprisen, afhængig af destination. Rejser du med børn i alderen 2–11 år, er der også penge at spare. Her får du 25% rabat på børnenes flybilletter til Malta. 
 

Optjen EuroBonus-point på dine flybilletter til Malta

Er du tilmeldt SAS EuroBonus? Hvis ikke kan du med fordel gøre det, inden du bestiller fly til Malta, hvis du vil have mest ud af dine penge. EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program, hvor du optjener point hver gang, du bestiller flybilletter hos SAS eller foretager køb hos en af vores mange samarbejdspartnere.

Pointene du optjener gennem EuroBonus, kan benyttes til nye flyrejser, opgraderinger af billetter, hotelophold eller gavekort.

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis

Malta – en hyggelig ø med et dejligt klima

Malta er en klippeø beliggende i Middelhavet, hvor de varme vinde fra Nordafrika garanterer et mildt og behageligt klima året rundt. Malta er en lille og hyggelig ø, hvor både strande og seværdigheder er inden for rækkevidde. Besøger du Malta, anbefales det at leje en bil, således du nemt og hurtigt kan opleve øens smukke natur, blå laguner og hyggelige byer med masser af historie.
 

Lange hvide sandstrande og bevarede middelalderbyer

Skønt Malta er en lille ø, har øen mange forskellige ting at byde på. Hvad enten du er til badeferie eller til aktiv ferie, er Malta absolut et besøg værd.

Besøg den 800 meter lange og børnevenlige sandstrand i bunden af Mellieha Bay, og nyd udsigten til ridderborgen Red Tower fra din solseng. Her er der også rig mulighed for at dyrke vandsport, lige fra en hyggelig tur i vandcykel til vandski efter speedbåd samt paraglidning med udsigt over hele bugten.

Udover sol og strand byder Malta også på et utal af museer, kirker, fæstninger, gravkamre og templer. Besøg bl.a. middelalderbyen Mdina, som er Maltas gamle hovedstad. Her bringes man med ét tilbage til det gamle Malta, idet byen er spækket med historiske seværdigheder fra Middelalderen.
 

Oplev Malta på cykel

Maltas smukke natur er som skabt til en aktiv ferie, hvor du bruger din krop. Oplev derfor øens charme og vilde terræner på cykel, og vær vidne til det autentiske Malta, hvor du vil støde på små og hyggeligt landsbyer, historiske monumenter og uberørte naturområder.

Der findes mange guidede cykelture rundt på Malta, men det er også muligt at udforske den smukke ø på egen hånd. Husk dog en badedragt, så du hurtigt kan afkøle dig i havet efter en lang cykeltur.
 

Dykning of snorkling i Europas klareste vand

Vandet omkring Malta er krystalklart, og derfor er øen også ideel for dykkere og snorkling-entusiaster. Med en sigtbarhed helt op til 30 meter kan man opleve en fantastisk undervandsnatur, som byder på alt fra farvestrålende fisk til spændende underjordiske grotter og huler.
 

Valletta – historiske bygninger og hyggelige butikker

Maltas hovedstad hedder Valletta, og imponerende nok står byen stort set som den blev tegnet som fæstningsby i 1566. Byen indeholder alt fra historiske bygninger til hyggelige butikker og caféer, og det anbefales at gå en slentretur på gågaden Republic Street, hvor butikker, caféer og 400 år gamle bygninger ligger side om side.

Ønsker du flere gode råd til din rejse til Malta? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler – her finder du alt lige fra Maltas must-see seværdigheder til de mest fristende smagsoplevelser.  

Fakta om Malta

Valuta: Euro
Tidsforskel: 0 – Malta benytter samme tidszone som Danmark
Sprog: Maltesisk og engelsk
 

Øvrigt

RejseforsikringFlere SAS-destinationer