Fly til Malta

Billeje
*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Malta fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Flyv med SAS til Malta

Flyv med os, og oplev de maltesiske øer i Middelhavet. Med omkring 300 solskinsdage om året har du en god chance for at nyde den blå himmel over øerne.

På hovedøen, Malta, kan du udforske hovedstaden, Valletta, som blev grundlagt af Johanniterordenen.

Hvis du vil se noget andet, kan du tage færgen til de to andre maltesiske øer, Gozo og Comino.

Gå i Johanniterordenens fodspor

Besøg en af Europas mindste hovedstæder, Valletta på Malta. Se byens mange barokbygninger og seværdigheder til fods, eller kom rundt i gaderne på en lejet cykel. I 1980 satte UNESCO Valletta på verdensarvslisten.

Besøg Three Cities, Fort St. Angelo og Valletta, og gå i Johanniterordenens fodspor. Ridderne af ordenen regerede Malta i omkring 250 år, og de introducerede blandt andet det berømte malteserkors.

Malta opnåede først uafhængighed i 1964 efter mange års britisk styre, der begyndte i 1798 efter Johanniterordenens æra.

Fly til Malta

Tag på snorkel- eller vandretur på Comino, den mindste af de tre øer. Øen er med sin blå lagune og det krystalklare vand det perfekte sted til dykning og snorkling. Tag på en dagstur til denne smukke ø. Du kan også kigge forbi Gozo og se, hvad denne ø har at byde på.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis wi-fi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Malta sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Malta.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Ja Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser med Scandinavian Airlines. Mere om hvordan vores bæredygtighed fungerer