søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Irland

Fly til Irland

Billige flybilletter til Irland

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Det frodige, grønne Irland lokker til en aktiv ferie i den formidable natur. Her finder du interessante små historiske landsbyer og charmerende storbyer. Her kan du både opleve spændende seværdigheder, og nyde hyggelige pubs med musik og Guinness. Lige som Skotland har Irland ry for at være et rigtig hyggeligt land at besøge. Bestil fly til Irland online og tag på en anderledes rejse til Europas grønneste ø.
 

Direkte fly til Irland

Leder du efter et direkte fly til Irland? Du kan rejse med fly til Irland fra København med SAS eller en af vores partnere. Med flere daglige afgange til Irland har du gode muligheder for at finde en flybillet til Irland, der passer netop dine rejseplaner. Fly-turen tager omtrent 2 timer, hvis du flyver direkte.

Bestil parkering i Københavns Lufthavn, så du hurtigt og nemt kan komme til og fra lufthavnen. 
 

Inkluderet i din flybillet til Irland 

Hos SAS ønsker vi at give dig den bedst mulige rejse. Derfor har vi et bredt udvalg af rejseklasser, så du kan finde den helt rette rejse, som passer til dig og dine behov. Vælg eksempelvis SAS Go – her har vi inkluderet en masse fordele i din flybillet, som du samtidigt får til en konkurrencedygtig pris. 

SAS Go: 

Har du kun behov for at medbringe håndbagage på din rejse til Irland? Med SAS Go Light må du medbringe en håndbagage på op til 8 kg. Det er derfor det oplagte valg til dig, der skal på en forlænget weekend til Irland. Find dit fly til Irland i vores app, eller besøg vores lavpriskalender for at finde de billigste fly til Irland. 
 

Find billige fly til Irland i vores lavpriskalender 

Er du på jagt efter billige flybilletter til Irland? Tjek SAS’ lavpriskalender og find vores billigste flybilletter til Irland. Ønsker du at få fat i de billigste flybilletter til Irland, anbefaler vi, at du er ude i god tid eller er fleksible med rejsedatoerne.  

Book billige fly til Irland i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på din rejse til Irland 

Er du tilmeldt SAS EuroBonus? Hvis ikke bør du tilmelde dig vores EuroBonus-ordning, inden du bestiller fly til Irland. EuroBonus er nordens største loyalitets- og frequent flyer program. Der er mange gode grunde til at tilmelde dig EuroBonus: 

  • Optjen og anvend EuroBonus-point på fly, udlejningsbiler, gavekort og hotelophold
  • Optjen point på dine daglige indkøb
  • Få tilbud og rabatter på en masse varer 
  • Ingen gebyrer eller forpligtelser

Læs mere om SAS EuroBonus og tilmeld dig gratis her
 

Få børnerabat på flybilletter til Irland 

Hos SAS har vi gjort det fordelagtigt for børnefamilier at rejse. Når du rejser med børn under 11 år, får du derfor: 

  • Op til 90 % rabat på flybilletter til spædbørn (0-23 måneder), hvis de deler sæde med en voksen
  • Op til 25 % rabat på rejser til børn i alderen 2-11 år
  • Mellem 25-50 % rabat på bonusrejser for børn i alderen 2-11 år

Børnerabatten gælder kun billetprisen, og er dermed eksklusiv skatter og afgifter. 

Mere om at rejse med børn

 

Irlands befolkning 

Et kendt irsk ordsprog lyder: ”En fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu”. Irland er kendt for sin gæstfrie og sangglade befolkning, og et besøg på en irsk pub er et must, hvis du besøger Irland.
 

Irlands natur 

Det er svært ikke at elske Irland og dens storslåede natur. Irland er blandt andet kendt for sine endeløse grønne enge, vidtstrakte stenørkener, grønne marker med græssende får og øde tørvemoser. Men Irland besidder generelt en meget alsidig natur.

Irlands sydvestlige kystlinje er præget af sandstrande, subtropiske bugter og kantede klipper. Den sydlige del af Irland er bjergrig, men rejser sig dog ikke over 1000 meter. Det centrale sletteområde rummer mange søer og floder. Den smukke vilde natur er kombineret med en barsk og spændende historie. I Irland kan du derfor kombinere smukke naturoplevelser med storslåede historiske seværdigheder såsom borge, stengravsteder og gamle kirker.

Få inspiration og gode råd til din rejse til Irland på Scandinavian Traveler.
  

Dublin 

Dublin er en charmerende og ikke mindst smuk by. Her er du aldrig langt væk fra en hyggelig pub, hvor du kan nyde en kold Guinness sammen med de lokale.

I Dublin der også er kendt for at være U2s hjemstavn, er der gode muligheder for en sjov aften i byen – selvom det både starter og slutter ganske tidligt. Byen er kendt for sin musikscene, der udover U2 har opfostret navne som Sinead O'Connor, The Coors og Westlife, og måske kan du være heldig at opleve det næste verdensnavn, inden de bliver berømte? Læs også om England.

Få flere gode råd til dit besøg i Dublin her

 

Drypstenshulerne  

Irland indeholder en af Europas fineste drypstenshuler Doolin Cage, også kaldet The Burren. Det særprægede naturfænomen bør absolut besøges, hvis du lægger vejen forbi County Clare i Irland.
 

Transport til og fra Dublin lufthavn 

Dublin Airport er en stor og moderne lufthavn. Lufthavnen består kun af én terminal, der er inddelt i tre etager: ankomst, afgang og en etage med butikker og restauranter.

Dublin Lufthavn er placeret 10 km nord for Dublin, hvilket gør, at du hurtigt og nemt kan komme ind til centrum fra lufthavnen. Der findes adskillige muligheder for transport ind til centrum heriblandt: 
 

Bus 

Skal du ind til centrum af Dublin, er der flere forskellige busser at vælge imellem. Vælg imellem Airlink 747 og 748 eller Aircoach busserne. Alle busser kører direkte til et eller flere steder i centrum af Dublin. Turen tager omkring 30 minutter. 
 

Taxi 

Ønsker du at komme hurtigt og nemt til centrum, kan du også tage en taxi. Det er dog langt fra den billigste måde at komme ind til centrum. Du finder taxiholdepladsen ude foran ankomsthallen. 
 

Lej en bil - dit eventyr i Irland starter bag rattet

Ønsker du at opleve Irlands smukke natur, og livet udenfor Dublin er det en god idé at leje en bil. Irland er ideel at opleve i bil, da du let kan komme rundt og opleve alle de fantastiske steder på den grønne ø. 
 

Fakta om Irland 

Valuta: Euro 

Tidsforskel: Der er -1 times tidsforskel mellem Irland og Danmark.

Sprog: Irsk, engelsk

 

Ambassade i Danmark: Østbanegade 21, 2100 København

Danmarks ambassade i Irland: 

7th floor, Block EIveagh Court, Harcourt Rd.,Dublin 2, IrelandD02 YT22

Tel + 353 (01) 475 6404

Mail: dubamb@um.dk