Fly til Irland

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Irland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Dublin i Irland.

Flyv med SAS til Irland

Flyv med os til Irland, og oplev alt, den grønne ø har at byde på. Tag på roadtrip, og besøg landsbyer og byer fra øst til vest og syd til nord. Drik en pint i Dublin, rid på hesteryg i Connemara, sejl i kajak omkring Cork og gå en tur langs promenaden i Galway.

Husk at kigge forbi en pub, og lyt til de lokale, der spiller traditionel irsk musik.

Besøg Aranøerne

Tag færgen til Aranøerne i County Galway. Inishmore er den største af de tre øer, og her er masser at se og lave. Du kan vandre eller cykle rundt på øen for at opleve naturen og se de mange gamle kirker og stenfæstninger, som Dun Aonghasa og Dun Duchathair.

Tag en pause i Kilronan, hovedlandsbyen på Inishmore, og besøg en af de lokale restauranter, pubber eller caféer. Måske lærer du et par sætninger på irsk, da det er sproget blandt de lokale her.

Tag en Aran-sweater med hjem som souvenir.

Irland

Cliffs of Moher rejser sig majestætisk over Atlanterhavet på den irske vestkyst. De er omkring 8 kilometer lange og omkring 214 meter over havets overflade på det højeste punkt.

Herfra får du en fantastisk udsigt over havet. På en klar dag kan du se Aranøerne i Galway Bay, Twelve Pins og Maumturk bjergene i Connemara og Dinglehalvøen.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Irland sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Dublin.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer