søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

ONE WAY FRA
Irland

Fly til Irland

Billige flybilletter til Irland

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Det frodige, grønne Irland lokker til en aktiv ferie i den formidable natur. Her finder du også historisk interessante små landsbyer og charmerende storbyer. Lige som Skotland har Irland ry for at være et rigtig hyggeligt sted at besøge. Køb din flybillet online og tag på en anderledes rejse til Europas grønneste ø.


Irlands natur

Irlands sydvestlige kystlinje er præget af sandstrande, subtropiske bugter og kantede klipper. Den sydlige del af Irland er bjergrig, men rejser sig dog ikke over 1000 meter. Det centrale sletteområde rummer mange søer og floder.


Fly til Irland

Du kan rejse med fly til Irland fra København med SAS eller vores partnere. Med flere afgange om dagen har du gode muligheder for at finde en flybillet til Irland, der passer netop dine rejse-planer. Fly-turen tager omtrent 2 timer. På sas.dk kan du også bestille parkering i Københavns Lufthavn.


Dublin

I Dublin, U2s hjemstavn, er der gode muligheder for en sjov aften i byen – selvom det både starter og slutter ganske tidligt. Byen er kendt for sin musikscene, der udover U2 har opfostret navne som Sinead O'Connor, The Coors og Westlife, og måske kan du være heldig at opleve det næste verdensnavn, inden de bliver berømte? Læs også om England


Irlands befolkning

Et kendt irsk ordsprog lyder: ”En fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu”. Irland er kendt for sin gæstfrie og sangglade befolkning, og et besøg på en irsk pub er et must, hvis du besøger Irland.


Drypstenshulerne

Irland indeholder en af Europas fineste drypstenshuler Doolin Cage, også kaldet The Burren. Det særprægede naturfænomen bør absolut besøges, hvis du lægger vejen forbi County Clare i Irland.