søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Irland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   

SAS flyver til Dublin i Irland.

Flyv med SAS til Irland

Flyv med os til Irland, og oplev alt, den grønne ø har at byde på. Tag på roadtrip, og besøg landsbyer og byer fra øst til vest og syd til nord. Drik en pint i Dublin, rid på hesteryg i Connemara, sejl i kajak omkring Cork og gå en tur langs promenaden i Galway.

Husk at kigge forbi en pub, og lyt til de lokale, der spiller traditionel irsk musik.

  • cl--locator Hovedstad: Dublin
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: WET: UTC +0/WEST: UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Engelsk, irsk

Besøg Aranøerne

Tag færgen til Aranøerne i County Galway. Inishmore er den største af de tre øer, og her er masser at se og lave. Du kan vandre eller cykle rundt på øen for at opleve naturen og se de mange gamle kirker og stenfæstninger, som Dun Aonghasa og Dun Duchathair. 

Tag en pause i Kilronan, hovedlandsbyen på Inishmore, og besøg en af de lokale restauranter, pubber eller caféer. Måske lærer du et par sætninger på irsk, da det er sproget blandt de lokale her.

Tag en Aran-sweater med hjem som souvenir.

Flyv til Irland med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Irland