søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til München i Tyskland fra/via OsloKøbehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til München – book nu

Book din billet hos SAS i god tid, så er der større chance for at spare penge og finde billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, skal du ikke vente med at booke det nu. 

 • cl--plane-right Lufthavn: München International lufthavn (MUC)
 • cl--credit Valuta: Euro
 • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
 • cl--globe Officielt sprog: Tysk

Rabatbilletter for børn

Oplev München med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til München. 

fly til München, og hold ferie i Bayerns hovedstad 

Bayerns hovedstad, München, er hjemsted for gamle bygninger, adskillige museer og en række ølhaller og barer, så her er noget for alle året rundt!

Når du ikke udforsker arkitekturen på Marienplatz eller vandrer gennem de engelske haver, prøvesmager du måske en lokal weisswurst eller pretzel, før du går videre til en ølhal. 

Uanset om du besøger München om vinteren for at deltage i Oktoberfest og opleve julemarkederne, eller du er her om sommeren for at se blomsterne i Schloss Nymphenburgs haver, skuffer München aldrig.    

Weekend i München
 • Udsigt over München by
 • Flyv til München med SAS
 • Kirketårne i München
 • Hvorfor München?
 • Flyv med SAS til München International lufthavn (MUC)
 • Vi du have mere komfort?
 • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til München

Hos SAS bestræber vi os på, at alle kunder får en afslappet og behagelig rejse. Som SAS-kunde får du altid visse fordele uanset billettype. Nem online check-in, gratis kaffe og te ombord og brug af vores SAS App er altid inkluderet i din flyvning til München. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus får du mere af verden lige ved hånden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, hver gang du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Brug dine point til at betale for din næste rejse, opgraderinger, billeje med mere. 

Vi CO2-kompenserer alle flybilletter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i München

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til München bliver så nem og behagelig som muligt. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om München