Fly til München

München har altid været en populær feriedestination for historieinteresserede, ølfans og foodies, men den er endnu mere populær end nogensinde takket være byens spændende kultur. Glæd dig til at opleve det bedste, Tyskland har at byde på, i den bayerske hovedstad.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til München i Tyskland fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til München

Book din billet hos SAS i god tid, så er der større chance for at spare penge og finde billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, skal du ikke vente med at booke det nu.

Rabatbilletter for børn

Oplev München med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til München.

Fly til München, og hold ferie i Bayerns hovedstad

Bayerns hovedstad, München, er hjemsted for gamle bygninger, adskillige museer og en række ølhaller og barer, så her er noget for alle året rundt!

Når du ikke udforsker arkitekturen på Marienplatz eller vandrer gennem de engelske haver, prøvesmager du måske en lokal weisswurst eller pretzel, før du går videre til en ølhal.

Uanset om du besøger München om vinteren for at deltage i Oktoberfest og opleve julemarkederne, eller du er her om sommeren for at se blomsterne i Schloss Nymphenburgs haver, skuffer München aldrig.

Fly til <em>München</em>

Flyv med SAS til München International lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

München International lufthavn

München kaldes Milliondorf, og det betyder meget rammende “millionlandsbyen”. Selvom München er en urban storby, føles den mindre, og tempoet er roligt. Nyd byens stille og afslappede atmosfære – den er besøget værd.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til München

Hos SAS bestræber vi os på, at alle kunder får en afslappet og behagelig rejse. Som SAS-kunde får du altid visse fordele uanset billettype. Nem online check-in, gratis kaffe og te ombord og brug af vores SAS App er altid inkluderet i din flyvning til München.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.