Fly til München

We are travelers.

SAS flyver til München i Tyskland fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til München – book nu

Book din billet hos SAS i god tid, så er der større chance for at spare penge og finde billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, skal du ikke vente med at booke det nu.

Rabatbilletter for børn

Oplev München med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til München.

fly til München, og hold ferie i Bayerns hovedstad

Bayerns hovedstad, München, er hjemsted for gamle bygninger, adskillige museer og en række ølhaller og barer, så her er noget for alle året rundt!

Når du ikke udforsker arkitekturen på Marienplatz eller vandrer gennem de engelske haver, prøvesmager du måske en lokal weisswurst eller pretzel, før du går videre til en ølhal.

Uanset om du besøger München om vinteren for at deltage i Oktoberfest og opleve julemarkederne, eller du er her om sommeren for at se blomsterne i Schloss Nymphenburgs haver, skuffer München aldrig.

München

München har altid været en populær feriedestination for historieinteresserede, ølfans og foodies, men den er endnu mere populær end nogensinde takket være byens spændende kultur. Glæd dig til at opleve det bedste, Tyskland har at byde på, i den bayerske hovedstad.

Flyv med SAS til München International lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

München International lufthavn

München kaldes Milliondorf, og det betyder meget rammende “millionlandsbyen”. Selvom München er en urban storby, føles den mindre, og tempoet er roligt. Nyd byens stille og afslappede atmosfære – den er besøget værd.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til München

Hos SAS bestræber vi os på, at alle kunder får en afslappet og behagelig rejse. Som SAS-kunde får du altid visse fordele uanset billettype. Nem online check-in, gratis kaffe og te ombord og brug af vores SAS App er altid inkluderet i din flyvning til München.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud