LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til München

  Fly til München

  Billige billetter til München

  Altid inkluderet i din flybillet til München: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Inden du har set dig om, er vi fremme. For det tager kun ca. 1½ time at flyve til München fra København. Selvom flyveturen er kort, ønsker vi, at du skal føle dig godt tilpas undervejs. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, mens du kan læne dig godt tilbage i sædet og nyde dagens avis, som vi giver dig muligheden for at downloade i vores app – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis.


  Faktisk eralt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til München. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele: 

  •    23 kg bagage inkluderet i flybilletten
  •    Sædevalg er med i prisen
  •    Online check-in
  •    Kaffe og te<
  •    Op til 90 % børnerabat


  Find din flyafgang og pris med det samme i booking-feltet til venstre, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til München direkte på mobilen.

  Flyv til München med SAS

  SAS har op til 5 daglige fly-afgange København-München og vi flyver hele ugen. Så du kan nemt finde et fly, der passer dig. Fly-turen til München tager ca. 1 time og 40 min. Du kan spare tid i lufthavnen ved at benytte online check-in. I forbindelse med online check-in kan du også vælge dit sæde om bord. I gaten kan du forsyne dig med en gratis avis. På sas.dk kan du også bestille parkering i Kastrup Lufthavn.

  München er Tysklands mekka for oplevelser. Find en billig rejse til München og skynd dig at opleve en af Tysklands mest populære rejsemål!

  Hvad skal man lave i München?

  Shopping - Gå på indkøb i en af Tysklands hippeste byer. Du finder mange attraktive butikker og gode kvalitetsvarer. Oktobefesten - er vidt berømt i hele Europa. Herudover kan et af Europas bedste fodboldhold, Bayern München opleves på Allianz Arena. Find billige flybilletter på sas.dk.

  Interessante steder

  Barokpaladset Nymphenburg, den Engelske Have, eller hvad med det berømte Hofbräuhaus eller Operaen? Book dine flybilletter på sas.dk.

  Helt op til 5 daglige flyafgange til München

  Vi flyver til lufthavnen ”Flughafen München Franz Josef Strauß” – eller bare ” Munich Airport (MUC)” – i München både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner.

  Vælg mellem op til hele 5 daglige afgange til Münchens Lufthavn (MUC).


  Billige flybilletter til München – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til hovedstaden i den tyske delstat Bayern. Alt du skal gøre er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletterne til de bedste priser.

  Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.


  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os.
  Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

  Optjen point på din tur til München – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Rejsetips om München indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  München er en fantastisk by - Deutsche Museum er nok et af europas mest spændende museer. udover det er der masser af shopping, sporvogne, en skøn flod og meget andet. Byen er anbefalelsesværdig både for små og store.

  Marianne H.

   


  Kultur og museer

  München - BMW elskernes storby - er en rigitg hyggelig tysk by, med muligheder for mange udflugter til slotte, museer eller til de Bayriske alper. Et godt alternativ til en af mange mulige museumsbesøg i München, kan være at besøge BMW's museum og lade sig inspirere lidt til sit næste bilkøb.

  Samir M.

   

  Er du til spændende museer - og har du mulighed for at tage dit barn eller barnebarn med - så flyv til München og oplev Deutsches Museum. Alexander (barnebarn 7år) og jeg så på minedrift i kælderen - fuldstændig som "naturtro" - 3 slags, på flyvemaskiner og på alverdens skibe og både. Han var mere end begejstret, og jeg fortrød, at vi ikke havde sat mere end èn dag af til museumsbesøget.

  Lena H.  Mad & natteliv

  München: Ikke et ondt ord om Hofbraühaus, men et mere "civiliseret" sted med god stemning og mad (2 afdelinger: den ene rustikke borde, den anden med hvide duge) er Augustinerbraü på Neuhauser strasse, og en Augustiner privatbrauerei øl er en smagsmæssig oplevelse. Om sommeren prøv også den åbne have Augustinerkeller med plads til 5000 gæster under kastanietræerne. Arnulfstrasse 52.

  Preben O.  Andet

  Da byen har et godt u-bahn- og s-bahn-system, kan det betale sig at vælge et 4-stjernes hotel lidt udenfor centrum til samme penge som et 2-stjernes hotel i midten af byen.

  Inna L.

   

  Man kan med meget stor fordel anskaffe sig et MVV 3-Tage karte. Dette giver adgang til fri transport i hele München (alle zoner) i 3 dage, og koster kun € 12,30. Billetten kan købes i lufthavnen, og så er du allerede dækket for transport til centrum. En almindelig enkeltbillet til 1 zone koster € 2.30, så besparelsen er meget stor.

  Søren R.

   

  Når du er i Muenchen på SAS- ferie er det alletiders at leje cykel på den store cykeludlejning på Hauptbahnhof: gode cykler, rimelige priser og venligt sprogkyndigt personale.

  Jørn O.

  transport

  Bil

  Kør ad A92 mod udfletningen Autobahnkreuz Neufahrn, derefter ad A9 mod München. Alternativt kan du køre ad A92 til B11 eller B13, og derefter ind på den centrale ringvej. Køretid: 45-90 min. afhængig af trafikken.

  Taxa

  Afhængig af trafikken, tager turen mellem 45-90 minutter, og prisen ligger på 46 euro.

  Bus

  I område D i lufthavnen finder du busserne, der kører hver 20. minut. Køretiden er 45 minutter og prisen er 7,50 euro, for en enkeltbillet.

  Tog

  Tag S-toget fra område Z i lufthavnen, til hovedbanegården. Rejsetiden er 40 min. og koster 7,40 euro. Køb billet på stationen, og stempl dem i automaterne ovenfor rulletrappen.

  turistinformation

  München er den mest besøgte by i Tyskland. Den er ligeledes blevet kåret som byen flest tyskere ville foretrække at bo i. München er en virkelig drømmeby i Sydtyskland.

  "Mellem kunst og øl ligger München lagt til rette som en landsby mellem bakker", skrev den tyske digter Heinrich Heine for omkring 150 år siden. Det passer stadig meget godt den dag i dag. München er nok mest kendt for sin "Oktoberfest", hvor øllet flyder i stride strømme. Festen finder sted hvert år i september og er verdens største folkefest. Men byen er andet end øl, München er smukt beliggende kun få kilometre fra alperne og er et rigtigt godt udganspunkt for udflugter i området.

  Seværdigheder / Museer i München

  Byen har fremragende kulturtilbud, over 50 teatre og næsten lige så mange museer. München huser bl.a. nogle af verdens største museer inden for kunst og teknik.

  Den gotiske "Frauenkirche" med løgkuplerne er Münchens uforlignelige vartegn. Domkirken imponerer med sine to tvillingetårne, hvorfra der er en enestående udsigt over München og til Alperne.

  Ikke langt derfra lyder tonerne fra klokkespillet på Marienplatz, som ligger i hjertet af byen. Runder man derefter tre gadehjørner, står man foran verdens vel nok mest berømte ølstue – Hofbräuhaus. Et højdepunkt for sightseeingturen gennem byen er Olympiazentrum, hvor de olympiske sommerlege fandt sted i 1972.

  Shopping i München

  Er du til luksus og "haute couture" eller noget mere flippet? Er du til souvenirs, noget spiseligt eller er du bare til lidt "windows-shopping", så er München stedet.

  Maximilanstraße er gaden, der er indbegrebet af luksus og glamour i München. Langs den berømte boulevard ligger de eksklusive designershops såsom Armani, Yves St. Laurent m.m.

  Indkøbskomplekset Fünf Höfe inviterer indenfor i en mere moderne shoppingverden, hvor alt er samlet under ét tag. Med blandingen af butikker, restauranter, caféer og kontorer er der opstået et attraktivt indkøbscenter. Med andre ord - München forfører til shopping året rundt.

  Mad

  Det tyske køkken kan byde på meget og varieret mad. Landet er specielt berømt for sine pølser (wurst), men også for glimrende tilberedte svinekoteletter og andet svinekød, roastbeef, fjerkræsretter og forskellige typer mel- og kødboller, dejlige brødvarer og kager. Alle tyske regioner har sin egen ølbrygningstradition, for det er øl, man drikker, og på de udendørs udskænkningssteder smager det ekstra godt. Ellers tilbringer man meget tid i de mange gadecaféer. I tillæg har landet også et stort og glimrende udvalg af hvidvine.

  Et spisested som vil er et besøg værd, er den roterende restaurant i Olympiaturm. I 182 meters højde roterer restauranten i løbet af 49 minutter om sin egen akse. Ved aftentid findes der ikke nogen bedre udsigt.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik