søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Flyv fra København til Beijing

SAS flyver dig fra København til Beijing – den kinesiske hovedstad. Beijing har hele 21 mio. indbyggere og er en travl og livlig storby. Beijing har en lang historie og de bedste muligheder for at opleve kultur og mad. Byen har kontraster med sin spændende kultur og historie sammen med den moderne udvikling og storbylivet. 
 

Flyv direkte med SAS – København Beijing

SAS flyver dig direkte til Kinas folkerige hovedstad med en flyvetur på 9–10 timer. Husk at du inde på sas.dk også kan bestille parkering i Københavns Lufthavn.

Vil du flyve billigt til Beijing? Så kan du med fordel tjekke vores lavpriskalender, hvor vi har aktuelle tilbud. 

 

Oplev Beijing – En dynamisk hovedstad

I Beijing er der kejserpladser så smukke, at de kan tage vejret fra dig. Beijing har både moderne arkitektur i højt grad og gamle fine bygninger, som gør det til en helt unik oplevelse. Det kinesiske køkken er et af de bedste i verden, og derfor kan du være sikker på at få smagt på lækker mad, når du er i Beijing. Prøv specialiteten Peking duck, som er en populær ret.

Mulighederne for shopping i Beijing er uendelige, hvor Perlemarkedet og Silkemarkedet står frem som de mest populære. Disse steder sælger kopivarer, tøj, tilbehør til hjemmet og meget mere. Besøg Qianmen-gaden som sælger populære kinesiske brands eller Ton Gren Tang, der sælger naturlige medicinprodukter.

Besøg Den Forbudte By, som er en kæmpe attraktion og hør om historien. Himlens Tempel er det største tempelkompleks i Kina, og den gamle kinesiske kultur kan du opleve i Hutong-områderne. Nationalteateret i Beijing er et nyt og futuristisk nationalteater, som ligner et kæmpe æg, der er omgivet af vand. Temple of Heaven tilbyder hyggelige omgivelser, lækker mad og drikke med en smuk udsigt. 
 

Inkluderet i dine flybilletter fra København til Beijing

Du skal flyve med SAS videre til Beijing, og vi har derfor sørget for at inkludere en masse fordele i din flybillet:

Vil du kun medbringe håndbagage til det dynamiske Beijing? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. Samt en mindre personlig taske.
 

Flere fordele med SAS Plus

SAS flyver dig med glæde til Beijing på SAS Plus, hvis du ønsker flere fordele. SAS Plus inkluderer:

  • Undgå kø og tag Fast Track.
  • Adgang til SAS Lounge, hvor du kan slappe af og få en bid mad.
  • 2 stk. bagage x 23 kg.
  • Fortrydelsesret – gebyrfrit og så ofte som du ønsker.
  • EuroBonus-point – Optjen mer point med SAS Plus.
  • Mad og drikke ombord.
  • Sædevalg ved reservation.
     

Find flere gode rejsetips om Beijing på Scandinavian Traveler.