Fly København Warszawa

Book København Warszawa i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Warszawa i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Warszawa, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

På under halvanden time kan du flyve med SAS fra København til Warszawa. Nyd en ferie eller weekendtur i Polens charmerende hovedstad.

Warszawa byder på masser af kulturelle oplevelser, en hyggelig gammel bydel og små lokale cafeer. Den perfekte destination til en weekendtur fyldt med oplevelser. Book din flybillet fra København til Warszawa i dag!

Fly København Warszawa – Oplev Warszawa

Når din rejse går til Warszawa, vil du få en unik historisk oplevelse, som ingen anden. Warszawa er en storby, der har gennemgået en af verdens mest omfattende og detaljerede restaurationer.  Anden Verdenskrig efterlod byens bygninger totalt-skadet og indbyggettallet dalede fra 1,3 mio indbyggere til blot 600.000. Men byen blev smukt genopbygget. Den står i dag lige så pragtfuld, som den gjorde før krigen og byder på en charmerende atmosfære, der nydes af både turister og lokale.  

Warszawa er den perfekte storby at opleve til fods og her findes et utal af oplevelser for alle besøgende. Her kan du nyde et ophold på skønne hoteller og få kulnariske oplevelser på lokale polske restauranter af international standard. I byen kan opleves alt fra områder som Old Town, deres smukke og velbevarede parker som Lazienkiparken og det imponerende gamle Kongeslot. Denne storby har noget for alle. Uanset om du er til shopping, kulinariske oplevelser, er historie-interesseret eller kunst-nyder, kan du finde det i den polske hovedstad Warszawa.   

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Warszawa i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Warszawa i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Ja Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig