søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

Shoppingrejser

Book en shoppingtur med SAS og besøg nogle af de mest populære shoppingdestinationer i Europa, USA eller Asien.

Køb kendte mærker i New York, eller se den nyeste mode i Tokyo. Drik afternoon Tea, når du shopper i London, eller udforsk Paris – catwalkens mekka!

Populære shoppingdestinationer i Europa

 • Shoppingrejser til London

  London
  Besøg på Oxford Street i Londons shoppingdistrikt er et must, hvis du vil på en shoppingferie til London. Oxford Street er Europas travleste shoppinggade med hundredvis af butikker.

  Udover fantastisk shopping er der meget andet, der tiltrækker i London. Gåture i Hyde Park, hyggelige markeder, et summende liv og "en dejlig kop eftermiddagste" er blot nogle få eksempler.

  Med over 40.000 butikker har London noget for enhver smag!

 • Shoppingrejser til Paris

  Paris
  Paris – verdens modehovedstad. Oplev de mest fantastiske modeindkøb i Paris, alt fra haute couture til gademode.

  Besøg området Triangle d'Or – hjemsted for verdens fineste haute couture-butikker. I området omkring Place de la Concorde, Triumfbuen og Place de l'Alma finder du masser af smarte modebutikker.

  På Boulevard Haussmann ligger de to berømte stormagasiner Printemps og Galeries Lafayette. To paradiser for modeelskere, hvor du kan finde alt!

 • Shoppingrejser til Milano

  Milano
  Milano er Italiens næst største by og en af verdens førende mode- og designbyer, hvilket gør byen til en fremragende destination for en shoppingtur!

  Den mest berømte modegade i Milano er Via Monte Napoleone. Det er Europas mest sofistikerede modedistrikt. Her finder du alle de berømte mærker og eksklusive skomagere.

  Men du vil også bemærke masser af skjulte modeskatte og butikker, når du tager på modeshopping i Milano.

 • Shoppingrejser til Berlin

  Berlin
  Beliggenheden tæt på Skandinavien gør Berlin perfekt til en shoppingtur! For shoppingentusiaster kan f.eks. nævnes Wilmersdorfer Strasse,Kurfürstendamm og Tauentzienstrasse. Her finder du almindeligt tøj fra velkendte mærker, men også designertøj.

  "Europas New York" har meget at byde på og hele byen ånder retro. Berlin tilbyder uendelige muligheder for shopping, attraktioner, restauranter og klubber.

 • Shoppingture til Helsinki

  Helsinki
  I Helsinki vil du helt sikkert finde vaser, tallerkener og andre glasvarer fra de velkendte finske designermærker Iittala, Humppila og Nuutajärvi.

  Helsinki byder på adskillige indkøbscentre, butikker og lagersalg. De vigtigste shoppinggader er Mannerheimintie, Aleksanterinkatu, Fredrikinkatu og Pohjoisesplanadi.

  Det gigantiske Stockmann-stormagasin ligger i centrum af Helsinki og tilbyder alt fra kosmetik til produkter til hjemmet samt restauranter og caféer. Dette er Nordens største stormagasin.

 • Shoppingture til København

  København
  København er den perfekte destination for weekendrejser kombineret med shopping. Hvis du er interesseret idansk design, kan du besøge Bredgade. En gade fuld af møbel- og antikvitetsbutikker.

  Københavns største shoppinggade er Strøget, hvor du finder butikker med velkendte internationale mærker, men også mere budgetvenlige kæder.

   

Populære shoppingdestinationer i Asien og USA

 • Shoppingture til Tokyo

  Tokyo
  I Tokyo specialiserer mange områder og butikker sig i bestemte artikler, f.eks. Akihabara – de elektriske produkters by og Aoyama med supersmarte butikker og trendy mode.

  En populær shoppingdestination er Ginza-distriktet med flere stormagasiner.

  Der findes blandt andet små templer og butikker i Nezu og Yanaka.

  Dette er blot nogle få tips – Tokyo har uendelige shoppingmuligheder!

 • Shoppingture til New York

  New York
  New York – en af verdens bedste shoppingdestinationer. De fleste seværdigheder er koncentreret på Manhattan Island. Den bedste måde at lære Manhattan at kende på er til fods. Område efter område.

  Fifth Avenue er nok en af de mest berømte shoppinggader i verden. Her finder du luksusmærker, men også et stort udvalg af andre butikker. Shopping i bydele som Greenwich Village og det trendy SoHo giver dig forskellige typer butikker.

  New York har et bredt udvalg af butikker og noget for enhver smag!

 • Shoppingture til Beijing

  Beijing
  Beijing har fire primære shoppingdistrikter. Wangfujing med mange små modebutikker med relativt høje priser. Xidan med flere store stormagasiner. Dongdang, hvor du kan købe designertøj, og Qianmen, som har billige sko- og tøjbutikker.

  Jianguomenwai Dajie er også et godt sted at købe tøj. Hovedområdet for køb af elektronik er Zhong-guancum.

  Book en shoppingtur til Beijing i dag!

Pris og tilgængelighed opdateres, hver gang en søgning udføres. I vores lavpriskalender kan du se alle vores destinationer og vores bedste priser!

Inspiration til din shoppingrejse

En bæredygtig forretningsmodel

 • En bæredygtig forretningsmodel

  Det er afgørende at finde måder at rejse på uden at påvirke miljøet negativt. SAS er fuldt ud dedikeret til at være en del af at finde løsninger, hvilket vi gør. Vi arbejder løbende på at gøre det muligt at bruge biobrændstof i stor skala.

  Derudover CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter, der købes af vores EuroBonus-medlemmer og rejsende op til 26 år.

  Mere om vores bæredygtighed