søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Flyv med SAS til lækre shoppingbyer som London, New York og Berlin

Vi elsker shopping-rejser. Flyv med os til verdensklasse shopping i USA og byer som New York og Chicago, eller flyv til en lidt tættere destination og gå på shopping i Tyskland, hvor du finder lækre Berlin. Danskernes foretrukne by, London, er også en by, der byder på shopping i verdensklasse og har noget for enhver smag! Vi flyver også til lidt mere utraditionelle shoppingdestinationer som Tokyo og Beijing. Læs mere om nogle af de shoppingdestinationer vi tilbyder!

Rejsemål med verdens bedste shopping

New York

Dette er verdens shoppingby. De fleste seværdigheder findes på øen Manhattan, og den bedste måde at komme rundt på, er på gåben. Der er mange små kvarterer i byen. For eksempel Greenwich Village med lave huse og blomsterkasser under vinduerne, Chelsea med gallerier over alt, turistfyldte Times Square, det trendy SoHo kvarter eller Upper East Side med luksusboliger og smarte butikker.
 

Chicago

Oplev USAs tredjestørste by og dens seværdigheder som skyskraberne Sears Tower og John Hancock Center. ”Magnificent Mile” er den lange shopping gade, som byder på shopping for enhver smag og pengepung.
 

Tokyo

Shopping finder du i bydelen Ginza og små templer og butikker findes i Nezu og Zanaka. Det hektiske natteliv opleves bedst i Roppongi, og du finder de super-smarte butikker og den nyeste mode i Aoyama. Den nyeste teknologi kan du finde i Akihabara, elektronik-byen.

Beijing

Beijing har fire store shopping-områder: Wangfujing med mange små modebutikker og relativt høje priser, Xidan med flere store varehuse, Dondang hvor du finder alt designertøj og Qianmen, som samler de billige sko- og tøjbutikker. Jianguomenwai Daije er også et godt sted for tøjindkøb. Det vigtigste sted for elektronik-køb er Zhong-guancum.

London

Hvis du skal shoppe i London, bør du ikke gå glip af Oxford Street. Udover fantastisk shopping, er der også mange andre ting, der lokker. Gåture i Hyde Park, hyggelige markeder, det travle gadeliv og en kop eftermiddagste er blot nogle eksempler. Med over 40.000 butikker har London noget for enhver smag! Leder du efter mere unikke ting at lave, kan du læse vores London Shopping Guide, hvor du får en masse tips om ting eller butikker, der ikke findes andre steder.
 

Paris

Paris – Verdens mode hovedstad. Her er uanede muligheder for shopping, alt fra haute couture til street fashion. Blandt andet Traingle d’Or har rigtigt meget haute couture, mens kvarterer som Place de la Concorde, Triumfbugen og Place de l’Alma huser Paris’ smarteste modebutikker. På Hausmann Boulevard finder du de to ærværdige stormagasiner Printemps og Galeries Lafayette, som har alt man kan ønske sig af store modebrands.

For flere tips om shopping, for dem der søger noget lidt mere utraditionelt, kan du læse i vores Paris Shopping Guide. Er du til retro og drømmer du af og til tilbage til Paris i 60’erne? I så fald anbefaler vi at læse vores guide til shopping i 60’ernes Paris, hvor du kan finde gode tilbud på ægte vintage haute couture.

Milano

Milano er Italiens næststørste by, og er en af verdens førende mode- og designbyer, hvilket gør byen til et ideelt rejsemål for en shoppingtur. De fleste butikker, der sælger modetøj, er i eller nær byens centrum. Via Monte Napoleone er den mest berømte modegade. Men der findes også en hel bunke skjulte skatte og butikker, som du ikke bør gå glip af, hvis du er interesseret i mode. Læs mere i Milano Shopping guide.
 

Stockholm

Nærheden til vandet og øerne, gør Stockholm til noget særligt. Sveriges hovedstad har masser at tilbyde, uanset om du er til shopping, mad eller kultur. På et par timer er du igennem indre by, og på et par timer har du handlet din vej igennem et kæmpe udvalg af designere.

Helsinki

I Finland handler man vaser, tallerkner og andre glasvarer fra Littala, Humppila eller Nuutajärvi, som alle svarer til vores Royal Copenhagen. Det meste shopping kan du klare i det gigantiske stormagasin Stockmann samt gaderne omkring det, som findes i velkendte Marimekko.
 

Berlin

Placeringen tæt på Danmark, gør Berlin ideel til en shoppingtur. For shopping entusiaster kan bl.a. nævnes Wilmersdorfer Strasse, Ku’damm og Tauenzienstrasse. Her finder du almindeligt tøj fra kendte mærker, men også designertøj. ”Europas New York” har meget at tilbyde, og hele byen ånder af retro. Der er uendelige ting at udforske i form af shopping, attraktioner, restauranter og klubber. 

Læs mere om hvad du ikke må gå glip af, når du besøger Berlin

 

København

Billige flybilletter til København, Nordens mest charmerende storby! København er den perfekte destination for weekendture kombineret med shopping. Oplev for eksempel Bredgade, som er fyldt med møbler og antikforretninger. Hvis du vil have flere tips, anbefaler vi dig at læse vores København Shopping Guide med flere tips til butikker og brands. Vi flyver dagligt til København, så det er nemt at finde en afgang, der passer dig!

Bruxelles

Byen der huser NATO og EU's hovedkvarter byder også på shopping-muligheder som Galeries Royales de St-Hubert, Rue des Bouchers/Rue du Marche aux Herbes, den ældste og mest elegante af byens indkøbscentre med marmorhaller og en afslappet atmosfære.
 

Amsterdam

Sammen med Paris, Rom og London er Amsterdam blevet en af Europas mest populære turistbyer. Besøg Amsterdams største marked, Albert Cuyp Market, med mad fra hele verden, samt tøj og andet. Amsterdam er småbutikkernes by. Desuden er de fleste inden for gåafstand, hvilket gør shoppingturen til en mere behagelig oplevelse.
 

Manchester

Selv i Englands tredjestørste by, der nok først og fremmest er kendt for fodbold, er der mindst lige så god underholdning som i London, og der er masser af muligheder for både shopping og besøg på lækre restauranter. I Manchester kan du finde mange af de samme ting, som i London, selvom udbuddet selvfølgelig ikke er lige så stort.

Düsseldorf

Modebyen Düsseldorf er en elegant storby. Den eksklusive og storslåede Köngsallee har mange luksusbutikker, mens der findes flere stormagasiner på Shadowstrasse, og sidst, men ikke mindst, finder du alverdens trendy butikker i det gamle centrum.
 

Frankfurt

Selvom byen først og fremmest er kendt for forretningsrejser, er Frankfurt et glimrende valg for en shoppingtur. Tag til Zeil, som er Frankfurts største shoppinggade. Her findes det meste - fra eksklusivt til små og hyggelige butikker.

BOOK REJSE

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Populære shopping destinationer