Fly København Zürich

Book fly fra København til Zürich i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Zürich i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Zürich, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

SAS flyver dig til den største by i Schweiz, nemlig Zürich. Smag på ost og chokolade og få en helt anden smagsoplevelse, end hvad du kender til herhjemme. Zürich tilbyder en unik ferieoplevelse med storbyliv og ro på samme tid.

SAS tilbyder daglige direkte afgange fra København til Zürich og daglige afgange med 1–2 mellemlandinger fra AalborgÅrhus og Billund. Når du flyver direkte fra København får du en flyvetur på 1 time og 40 minutter. 

Fly København Zürich – Oplev Zürich

Lake Zürich er populær, og her kan du tage en sejltur og se byen eller slappe af i det hyggelige område. Schweiz er kendt for sin fine chokolade af høj kvalitet men kaffen er lige så lækker her. Sørg for at få smagt på den gode kaffe og chokolade, når du befinder dig i Zürich.

Zürich Operahus blev bygget i 1891 i fineste neo-barokstil, og her kommer mange store kunstnere. Find Botanisk Have i Zürich og gå rundt i den smukke have eller besøg Löwenbräu Areal som er en høj bygning med flere anlæg af både national og international kunst.

Zürich er også kendt for sin smukke natur, og der er flere parker at se. En speciel én er Chinese Garden Zürich, men du kan også opleve Zürich om vinteren med en svævebanetur ved Mount Titlis og se området fra oven. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Zürich i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Zürich i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig