Fly Billund Oslo

Book fly fra Billund til Oslo i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Billund til Oslo i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Billund og Oslo, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Flyv direkte med SAS: BLL-OSL

SAS flyver dig fra Billund videre til det spændende Oslo – en by i rivende udvikling. Flyveturen direkte fra Billund til Oslo tager 1 time og 10 minutter. I din rejse får du en dejlig kort tur og fordele inkluderet i dine flybilletter.

Fly Billund Olso – Oplev hovedstaden Oslo

Oslo er en by i udvikling – derfor sker der noget nyt hele tiden. Oslo har først og fremmest en fantastisk natur, der kan nydes året rundt. Her er gode muligheder for shopping, hvis du tager til Karl Johan strøget, og arkitekturen er spændende med både nye og gamle bygninger.

Muligheden for at opleve kunst og historie er stærk med attraktioner som Operahuset, Kongeslottet, Vigelandsparken – og meget mere. Tag til Akerselva for at se den smukke vilde flod, der løber gennem hele byen. Prøv de forskellige naturaktiviteter i Oslo, og få taget nogle uforglemmelige billeder. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Billund Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Billund Oslo i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Billund LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig