Fly København Athen

Book København Athen i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Athen i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Athen, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

København Athen – flyv direkte med SAS. Athen er et af de ældste byer i verden og betragtes som et af de vigtigste byer for det vestlige samfunds grundlag. Den græske by er fyldt med seværdigheder, som du ikke må glip af.

Når du flyver med SAS tager flyveturen 3 timer og 15 minutter. Om sommeren kan du flyve dagligt til Athen med direkte fly. Om vinteren er der færre afgange, men stadig flere afgange om ugen. Du lander i Eleftherios Venizelos lufthavn, hvor du kan tage metro, bus eller tog videre.

Book din flybillet til Athen i dag!

Fly København Athen – Oplev Athen

I Athen ligger Akropolis – det gamle tempelområde, som ligger på toppen af en klippe. Herfra får du en fantastisk udsigt til byen. Her ligger flere smukke templer som Parthenon med de ikoniske tynde søjler.

Agoraen er en historisk markedsplads, som i dag er en skøn ruin. Athen er både en antik og moderne by på samme tid. Der er derfor mange forskellige oplevelser. Besøg den smukke Astir strand, som kun ligger 13 kilometer fra centrum.

Athen byder på spændende gadekunst, både på gaderne, bygninger og på kvarterer som Gazi og Monastiraki. Gadekunsten består blandt andet af politiske og sociale budskaber, og du vil kunne se mere end 2000 værker.

Besøg Psirri, som er et boho-distrikt med stærk græsk karakter. Her finder du hyggelige caféer og spændende butikker. Det fantastiske ved at spise i græsk er ikke kun den græske mad, men at mange spisesteder ofte har en fantastisk udsigt til byen.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Athen i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Athen i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig