Fly København München

Book fly fra København til München i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til München i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og München, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Vi flyver direkte til München op til fem gange dagligt – du finder derfor med sikkerhed en afgang, der passer ind i dine planer hos os. Selve turen fra København til München tager ikke mere end 1,5 time – det er dermed en oplagt destination til en lille weekend-getaway. Husk at vi også flyver direkte fra Aarhus til München hver dag.  

München er en af Tysklands mest kendte byer, og det er bestemt ikke uden grund. I München finder du alt, du kan drømme om på en ferie. Byen er særdeles hyggelig, da den oprindelige og autentiske tyske atmosfære er blevet bibeholdt i form af bygninger helt tilbage til barokken og renæssancen.  

Det er også i München, at du kan opleve den årlige Oktoberfest, der er verdens største ølfestival. For ikke at nævne fodbold, som München også er meget kendt for. Book din rejse fra København til München i dag!

Fly København München – Transport til og fra München Lufthavn 

München Lufthavn, også kaldet Flughafen München Franz Josef Strauß, er placeret 40 km syd for byens centrum. Heldigvis er der gode transportmuligheder i München Lufthavn. Vi har undersøgt transportmulighederne for dig, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvordan du kommer til din destination.  

Tog  

Den hurtigste og nemmeste måde at komme ind til centrum af byen er med tog. I terminal 1 finder du togstationen, hvorfra du kan tage S-Bahn (S1) til Münchens hovedbanegård. Turen fra lufthavnen ind til centrum med tog tager omkring 45 minutter.  

Fra Münchens hovedbanegård er det muligt at skifte til en lang række regionaltoge, hvis du skal til en anden by i Tyskland.   

Bus 

Foretrækker du at køre med bus, så du kan kombinere transport med sightseeing, kan du benytte dig af Lufthansas lufthavnsbusser, som kører hvert 20. minut. Turen til centrum tager omkring 40 minutter afhængig af trafik.  

Er du i München på forretningsrejse, kører der også busser direkte ind til byens forretningsmæssige kerne – Messe München International.   

Taxa  

Hvis du foretrækker at tage en taxi, så finder du taxaholdepladsen uden for terminal 1.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til München i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til München i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig