søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fodboldrejser

Med Scandinavian Airlines kan du nemt finde billige flybilletter til Europas bedste fodbold.

Er du fan af Premier League, La Liga eller Champions League? Med SAS kan du rejse og se fantastiske fodboldkampe i de mest konkurrenceprægede ligaer i verden!

Book din fodboldrejse med SAS

 • Nyd stadionatmosfæren, book en fodboldrejse og se de bedste europæiske fodboldklubber spille live. En oplevelse, du sent vil glemme.

  Tag familie eller venner med til England, Spanien, Tyskland eller andre magtfulde fodboldlande som Frankrig, Italien og Holland. Uanset hvilken liga du foretrækker, flyver vi dig derhen!

  SAS flyver altid til centralt beliggende lufthavne, så du ikke behøver at bruge unødig tid på at komme til/fra lufthavnen.

  Book din drømmefodboldrejse i dag!

Populære fodbolddestinationer i Europa

 • Fodboldrejser til London

  London
  London er ganske enkelt den perfekte by, som man ofte vender tilbage til flere gange. London er perfekt til dem, der konstant vil opdage noget nyt, men samtidig finde deres yndlingssteder.

  I London er der flere tophold end i nogen anden by, og hvis du vil se nogle af verdens mest ikoniske fodbold hold som Arsenal, Chelsea og Tottenham, er dette stedet at tage hen.


  Manchester
  Manchester er den førende by for fodboldelskere – og en selvskrevet destination for en fodboldrejse! Her er du enten fan af Manchester United eller af Manchester City. I nærheden ligger også Liverpool med fantastiske fodboldklubber.

 • Fodboldrejser til Barcelona

  Barcelona
  Hovedstaden i Catalonien, Barcelona, er en af Europas hotteste byer. I Barcelona kan du udforske en tusind år gammel historie med det nyeste inden for arkitektur, mode og design.

  Barcelona huser både FC Barcelona og Espanyol. Se verdens stjerner i aktion på det sagnomspundne Camp Nou!

  München
  München er en by rig på kultur, og Oktoberfest er verdensberømt i alle ølkældre. Se fantastiske fodbold hold som Bayern München, Tysklands største og mest succesrige klub!

  Den imponerende Allianz Arena er et besøg værd i sig selv med sin unikke arkitektur.

 • Fodboldrejser til Amsterdam

  Amsterdam
  Amsterdam er blevet en af Europas mest populære byer, og byen er en given destination for fodboldrejser!

  Ajax regerer i Amsterdam, men da Holland er et lille land, kan du nemt nå andre byer og klubber som Rotterdam med Feyenoord eller Eindhoven med PSV.
   

  Milano
  Milano er Italiens næst største by og hovedstaden i Lombardiet, som er en økonomisk velhavende del af Italien.

  Tag dine venner med til en fodboldkamp i denne trendy by! AC Milan og Inter er rivaler, og i løbet af sæsonen er der en kamp hver uge på det mægtige San Siro-stadion.

 • Birmingham
  Birmingham er Englands næst største by og ligger i det vestlige Midlands. Byen kombinerer gammel engelsk charme med en ungdommelig, pulserende atmosfære, som byens mange studerende bidrager til.

  Byens største klub Aston Villa konkurrerer med andre historiske fodboldklubber som West Bromwich, Wolverhampton og Birmingham FC.

Pris og tilgængelighed opdateres, hver gang en søgning udføres. I vores lavpriskalender kan du se alle vores destinationer og vores bedste priser!

Inspiration til din fodboldrejse

Book fly og hotel på samme tid

Nemt, bekvemt og du optjener EuroBonus-point!

Optjen point på din rejse

 • SAS EuroBonus

  Med vores loyalitetsprogram SAS EuroBonus optjener du point på dine flyrejser, hotelophold, udlejningsbiler og meget mere. Du kan også optjene point, når du handler i en butik eller spiser på en restaurant.

  Download SAS App og åbn kortet "Hvor kan jeg optjene point" for at se alle de steder, hvor du optjener Ekstrapoint på dine indkøb.

 • Bliv medlem af EuroBonus

  Du får flere fordele, jo mere du flyver med os – og et medlemskab af EuroBonus er gratis.

  Som Guld- eller Diamant-medlem kan du starte din ferie med at slappe af i SAS Lounge i lufthavnen (hvis tilgængelig). Der har du adgang til fri WiFi, aviser, mad og drikke, så du kan tanke op, før du går ombord.

   

 • Bliv medlem af EuroBonus i dag!

  Som EuroBonus-medlem kan du optjene point, når du køber flybilletter, som du kan bruge til at betale for nye flybilletter, leje en bil og meget mere.

  Bliv medlem af EuroBonus, før du booker din fodboldrejse, for at deltage i SAS' fordelagtige bonusprogram.

En bæredygtig forretningsmodel

 • En bæredygtig forretningsmodel

  Det er afgørende at finde måder at rejse på uden at påvirke miljøet negativt. SAS er fuldt ud dedikeret til at være en del af at finde løsninger, hvilket vi gør. Vi arbejder løbende på at gøre det muligt at bruge biobrændstof i stor skala.

  Derudover CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter, der købes af vores EuroBonus-medlemmer og rejsende op til 26 år.

  Mere om vores bæredygtighed