Fly København Sälen/Trysil

Book fly fra København til Sälen/Trysil i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Sälen/Trysil i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Sälen/Trysil, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Overvejer du en skiferie til Trysil? Trysil er uden sammenligning Norges mest populære skisportsdestination, hvor du vil opleve en stor variation i udvalget af pister. Med en rejse til Trysil er der lagt op til skiferie for hele familien og du kan flyve direkte fra København til Trysil med SAS. Du slipper altså for at tilbringe en masse timer i bil, hvis du i stedet vælger at flyve dertil. Book din rejse fra København til Trysil nu!

Fly København Sälen/Trysil – Værd at se 

Sälen/Trysil har rigtig mege at byde på, især når det kommer til skisport og natur, men det er langt fra det eneste. I Trysil er der meget mere at lave end blot at stå på ski – oplev alt lige fra surfing til en tur på en hundeslæde. Nedenfor kan du blive lidt klogere på, hvad Trysil har at byde på. 

Stå på ski alle vegne 

I Trysil er princippet ”Ski in & Ski out” prioriteret særdeles højt, hvilket betyder, at du stort set kan stå på ski direkte til hoveddøren, uanset hvor i området du bor. Bor du et af de få steder, hvor det ikke er muligt, kører der skibusser til området. Du får derfor ikke brug for en bil, så snart du er ankommet til skisportsstedet.  

Nyd den smukke natur 

Området omkring skisportsstedet er utroligt smukt og let tilgængeligt. Fra hytteområderne vil du for eksempel kunne opleve den smukkeste udsigt over fjeldene, skov og pister.  

Garanti for sne 

I Trysil lover de snegaranti, hvilket er din garanti for, at du får det maksimale ud af din skiferie. Der kan være rigtig koldt i Trysil, men da området ligger i læ af fjeldene, er vejret ofte godt.  

Stort område med mange muligheder 

Trysil består af fire forskellige skiområder, som alle byder på noget forskelligt. Området er stort, men det er stadig til at finde rundt. Områderne varierer meget fra skov og træer til åbne vidder med udsigt og vind.  

Kom på slædetur i fjeldene 

Har du altid drømt om en slædetur? I Trysil kan din drøm blive til virkelighed. Oplev skovene og fjeldene ombord på en hundeslæde, og skal oplevelsen være endnu vildere, kan du tage en overnatning i telt ude i fjeldene. 

Transport fra Scandinavian Mountains Airport 

Blot 40 minutters kørsel fra Scandinavian Mountains Airport finder du Norges største skiområde – Trysil, der tilbyder skiløb til alle niveauer. Skiområdet består af fire sammenhængende områder, som alle er placeret omkring Trysil-fjeldet. Trysil er et anerkendt skisportssted, der flere år i træk er blevet kåret som det bedste i Norge

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Sälen/Trysil i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Sälen/Trysil i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig