søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

Skiferie

Vi tilbyder billige flybilletter til flere destinationer tæt på de bedste skisportssteder i verden.

Med Scandinavian Airlines får du en komfortabel start på din skiferie og kan se frem til en vidunderlig vinterferie med familie eller venner.

Book din skirejse med SAS

 • Hvis du er skiløber eller snowboarder, kan du planlægge din perfekte vinterferie med SAS. Find dit vintereventyr på de bedste skisportssteder, og nyd vinterens iskolde vinde og kraftige snefald. Book din ski- eller snowboardtur til Alperne eller de svenske og norske bjerge.

  Snedækkede pister er aldrig langt væk, når du booker din skiferie hos SAS!

Populære skisportssteder i Frankrig

 • Skiferie til Chambéry

  Chambéry
  Chambéry i de franske alper gør din skiferie nemmere end nogensinde. Mange franske skisportssteder ligger i nærheden, f.eks. Val-d'Isère, Chamonix og Val Thorens. Kom nemt dertil med bustransport eller lejebil.


  Val Thorens
  Book vidunderlige skiferier til Alpernes højeste skisportssted, Val Thorens. Val Thorens har pister, der passer til enhver alder, smag og ethvert niveau. Det er en populær destination både for familier med små børn og festglade teenagere. Kombiner dejlige skiløb om dagen med musik og natklubber om aftenen.

 • Skiferie til Chamonix

  Chamonix
  I det østlige Frankrig finder du det højeste bjerg i Alperne, Mont Blanc, og det populære skisportssted Chamonix. Hvis du længes efter puddersne, perfekte pister eller off-piste, er dette stedet for dig. Skiløbere fra hele verden kommer her på skiferie.

  Efter vidunderlige dage på pisterne er der mange barer, caféer og restauranter at vælge mellem til afterski og middage.

 • Skiferie til Serre Chevalier

  Serre Chevalier
  Serre Chevalier har i lang tid været en favorit blandt skandinaverne. Med en enkelt mellemlanding flyver SAS dig til Torino, og derfra ankommer du til resortet på 1 time og 50 minutter.

  Med 300 solskinsdage om året er du garanteret farve i kinderne i Serre Chevalier. Ud over det gode vejr er dette paradis også kendt for godt off-piste-skiløb, et af de franske alpers største pistesystemer og det svenskejede hotel La Maison Du Bez, som tilbyder direkte adgang til/fra pisterne.
   

  Andre populære skisportssteder i Frankrig
  Avoriaz, Flaine, La Grave Tignes og Val-d'Isère.

Populære skisportssteder i Østrig

 • Skiferie til Innsbruck

  Innsbruck
  I løbet af skisæsonen tilbyder SAS en flyvning fra Stockholm til Innsbruck i Østrig. Med denne flyvning kan du nå op til 15 skidestinationer i Europa fra Skandinavien!

  Vi tilføjer også en ekstra afgang til Salzburg i løbet af skisæsonen (februar/marts).

 • Skirejse til St. Anton

  St. Anton am Arlberg
  St. Anton er et mekka for skandinaviske rejsende. Feriestedet tilbyder fantastiske skiture med fantastiske pister, lettilgængeligt terræn, gode restauranter og livlig afterski. Besøg klassiske afterski-steder som Mooservirt og Krazy Kangaroo, der spiller live musik. Det, der også gør St. Anton fantastisk, er, at dets pister er forbundet med det populære skisportssted Lech.

  Andre populære skisportssteder i Østrig
  Bad Gastein, Garmisch-Partenkirchen, Kitzbühel, Lech Zürs, Zell am See og Saalbach.

Populære skisportssteder i Schweiz

 • Populære ski-destinationer i Verbier

  Verbier
  Skiferier til Alpernes populære skisportssted Verbier er meget værdsat af skiløbere i alle aldre. Hvis du ønsker en mere luksuriøs skiferie, er dette et virkelig godt alternativ, da skisportsstedet har mange luksushoteller og restauranter. Hvem ved, hvis du er heldig, kan du endda se en berømthed på pisterne!

  Verbier byder på gode pister, fantastisk off-piste og fantastisk mad.

 • Engelberg
  Engelberg ligger i midten af Schweiz. På grund af gletsjeren kan resortet tilbyde en lang sæson, hvilket gør det muligt at tage på skiferier her indtil maj. Engelberg er primært kendt for sin puddersne, og det er derfor store dele af freestyle-eliten rejser hertil. Skiture til Engelberg tiltrækker erfarne skiløbere, men også familier med små børn.
   

  Andre populære skisportssteder i Schweiz
  Davos, Saas-Fee, St Moritzs, Wengen og Zermatt.

Populære skisportssteder i Italien

 • Populære skisportssteder i Italien

  Courmayeur
  Ved foden af Mont Blanc ligger den italienske landsby Courmayeur. Den italienske side af Mont Blanc adskiller sig fra den franske ved, at det ofte er dejligt vejr, men ikke med 100 % snegaranti.

  Courmayeur er perfekt til kortere skiture, da landsbyen er tæt på lufthavnene i både Torino og Geneve og har et relativt lille pistesystem.
   

  Cortina
  Cortina er en favorit blandt mange italienere, hvor shopping er lige så godt som skiløb. Liftkøerne i Cortina er ofte korte, hvilket betyder, at du ikke behøver at bruge tid på at stå i kø. Skiture til Cortina er ofte meget værdsatte!


  Andre populære skisportssteder i Italien
  Cervina, Champoluc, Livigno og Sestriere.

Populære skisportssteder i Sverige og Norge

Nyttige tips til din skiferie

 • Nyttige tips til din skirejse
  - Book SAS Plus, hvor 2 x 23 kg indchecket bagage er inkluderet i flybilletten. Perfekt til 1 kuffert og din ski- eller snowboardtaske. (Ski eller snowboardtaske og en mindre taske til et par ski- eller snowboardstøvler betragtes som ét stykke indchecket bagage).

  - Husk at informere os på forhånd, hvis du rejser med ski eller snowboard (sportsudstyr). Kontakt SAS Customer Service.

  - Mange skisportssteder har apps med pistekort, liste over gode restauranter osv. Meget nyttigt, hvis du tager på skiferie til nye steder!