Fly København Palermo Sicilien

Book fly fra København til Palermo Sicilien i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Palermo Sicilien i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Palermo Sicilien, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Flyv direkte fra København til Palermo på Sicilien på under tre timer, og oplev den unikke italienske charme. Palermo byder på et væld af oplevelser! Besøg den historiske havneby hvor du kan opleve alt fra historisk arkitektur og museer til mumier fra middelalderen, gode strande og masser af god mad. Mulighederne er mange, og én ting er sikkert – du kommer ikke til at kede dig, når du besøger Palermo. 

Fly København Palermo – Værd at se i Palermo

Palermo er en skøn by med mange spændende seværdigheder, god mad og smuk arkitektur. Få lidt inspiration til din rejse i beskrivelserne nedenfor.  

Catacombe dei Cappuccini

Vil du have en oplevelse udover det sædvanlige, er du nødt til at tage et smut forbi Catacombe dei Cappuccini – et bizart sted, men bestemt et besøg værd. Her kan du opleve tusindvis af mumier i forskellig stand – nogle er velbevarede, andre er i forfald. Bagerst i katakomberne finder du en glaskiste, hvor den lille pige Rosalia Lombardo ligger. Pigen er af mange blevet kaldt den sovende skønhed, da det ligner hun blot ligger og sover, selvom hun har været død siden 1920.  

Teatro Massimo

I den smukke bygning finder du Syditaliens største teater og Palermos opera. I salen er der en fantastisk akustik, har du mulighed for det, bør du derfor bestille billetter til en forestilling. I de varme sommermåneder afholdes der dog udendørs koncerter i stedet, men du kan stadig komme ind og se den flotte bygning, hvis du booker en guidet tur. 

Transport fra Palermo Lufthavn 

Palermo Lufthavn er placeret på Siciliens nordkyst, hvilket ligger 33 km fra centrum af Palermo. Nedenfor finde du gode råd og vejledning til transport til og fra lufthavnen. 

Bus 

Fra lufthavnen kan du tage en bus ind til Palermo bymidte eller til stationen. Busserne kører ca. hver halve time. Det er også muligt at tage busser til andre dele af øen såsom Trapani og Ribera, disse kører dog ikke lige så ofte.  

Taxa

Ønsker du at nå frem til bestemmelsesstedet i Palermo hurtigst muligt, kan du også tage en taxi. Taxaholdepladsen er placeret tæt ved terminalens udgang. Her kan du nærmest alltid være sikker på at finde en taxa ligegyldig, hvornår på døgnet du lander. Inden du stiger ind i taxien, er det en god idé at aftale en konkret pris med chaufføren.  

Biludlejning Palermo Lufthavn 

Vejforbindelserne fra lufthavnen ind til centrum og videre til resten af Sicilien er gode. Du kan derfor med fordel overveje at leje en bil til din rejse, da det giver dig mulighed for at se et større område af Sicilien. I Palermo lufthavn findes et stort udvalg af biludlejningsfirmaer, det er dog en god idé at reservere en bil hjemmefra, så du undgår unødvendig ventetid i lufthavnen. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Palermo Sicilien i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Palermo Sicilien i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig