Fly København Alanya

Book fly fra København til Alanya i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Alanya i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Alanya, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

SAS flyver dig direkte fra København til Alanya – den skønne badeby i Tyrkiet. Flyveturen tager 3 timer og 40 minutter, og du lander i Gazipasa lufthavn. Lufthavnen ligger 30 minutter udenfor Alanya, og der er gode muligheder for transport ind til byen. Du kan tage taxa, bus eller udleje bil. Busserne er billige og busturen fra lufthavnen tager cirka 50 minutter. Husk at du kan parkere gratis i Københavns Lufthavn.

Alanya er kendt for sine smukke strande, spændende basarer og historiske steder. Alanya er en perfekt rejsedestination for dig, der både vil slappe af og opleve.

Find dit fly fra København til Alanya i dag!

Fly København Alanya – Oplev en hyggelig by

Når du er i Alanya, bør du besøge en tyrkisk hamam. Det er en gammel tyrkisk tradition, som fornyer din hud og beroliger dit sind. Oplev wellness på tyrkisk vis og få en skrubning af huden, før du fortsætter til strandene for at sole.Oplev wellness på tyrkernes måde, og få skrubbet huden, inden du tager videre til strandene, for at ligge under solen. Smag på det tyrkiske køkken og tyrkisk morgenmad, som er et langt måltid med mange retter.

De mest populære strande i Alanya er Kleopatra-stranden, skildpaddestranden, Dogu Halk Plaji og Belediye Plaji. I nærheden af strandene vil du altid finde cafeer, barer og restauranter.

For den historieinteresserede anbefales et besøg til Kizil Kule, som er et smukt rødt tårn eller byens fæstning.

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Alanya er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Alanya i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Alanya i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig