Fly København Biarritz

Book København Biarritz i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Biarritz i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Biarritz, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Book flybilletter fra København til Biarritz med SAS.

Biarritz er en naturskøn lille perle i det sydvestlige Frankrig med en ideel placering ud til havet, smuk uforstyrret natur og bjerge. Desuden er området det perfekte sted til dig, der ønsker en aktiv ferie, da Biarritz er fyldt med gode surfsteder og golfbaner

Fly København Biarritz – Værd at se 

Biarritz emmer af liv, charme og feriestemning, og tilbyder noget for enhver smag. Ligegyldig om du er til surf, kultur, natur eller er lidt af en strandløve. Læs mere om hvad en ferie til Biarritz kan byde på nedenfor.  

Musée de la Mer 

Besøg det innovative og enestående museum Musée de la Mer, hvor du kan blive klogere på livet i havet og Biarritz hvalfangsthistorie. På museet kan du opleve spændende formidling i form af interaktive udstillinger, animationer og virtuel surfing.  

Rocher de la Vierge 

Besøger du Biarritz, er du nødt til at opleve den smukke klippeformation Rocher de la Vierge, som er forbundet med fastlandet med en gangbro, som faktisk er tegnet af Gustav Eiffel, som også var arkitekten bag det berømte Eiffeltårn.  

Golf paradis 

Er du vild med golf, er Biarritz oplagt at besøge. I byen finder du den næstældste golfbane i Europa Golf du Phare de Biarritz og den mere moderne Centre International d’Entrainement au Golf d’Ilbarritz. Falder ingen af førnævnte i din smag, eller har du allerede besøgt dem findes der tolv andre golfanlæg i området.

Transport fra Biarritz lufthavn 

Biarritz lufthavn er lille og nem at navigere i. Lufthavnen er placeret kun 5 km fra centrum af Biarritz, det er derfor let at komme fra lufthavnen ind til byen.  

Taxi

Ønsker du at komme hurtigt og nemt til dit bestemmelsessted, kan du tage en taxa direkte fra Biarritz lufthavn. Taxaholdepladsen finder du ude foran terminalen.  

Bus 

I lufthavnen finder du flere busruter, der enten kører ind til centrum af byen eller andre byer i området.  

Biludlejning Biarritz lufthavn 

Vil du opleve et større område af Baskerlandet, kan du også vælge at leje en bil. I Biarritz finder du et stort udvalg af biludlejningsfirmaer, det er dog en god idé at bestille bilen på forhånd, hvis du ønsker den bedste pris, eller har et specifikt ønske til biltypen. På den måde er du også sikker på, at bilen står klar, når du lander, så du undgår unødvendig ventetid i lufthavnen. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Biarritz i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Biarritz i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig