søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

Golfrejser

SAS flyver dig til fantastiske golfdestinationer, hvor du kan nyde at spille golf på golfbaner i verdensklasse.

Book en golfrejse med familie eller venner, og besøg Skotland og Home of Golf. Eller pak golfkøller, og tag til varmere temperaturer i Spanien.

Book din golfrejse med SAS

 • Book din golfrejse med SAS, og nyd at spille golfbaner over hele verden. Vi tilbyder flyvninger til mange populære golfdestinationer som Edinburgh, Dublin, Malaga og Palma de Mallorca – bare for at nævne nogle få. Det er fælles for disse destinationer, undtagen udvalgte, fantastiske golfresorter, at du kan kombinere dine golfrejser med shopping, kultur og god mad.

  Vi tilbyder flyvninger til golfrejser med langt ophold eller en golfweekend, afhængigt af din drømmegolfrejse. Da SAS altid flyver til centralt beliggende lufthavne, behøver du ikke bruge unødig tid på at komme til/fra lufthavnen.

  Book din golfrejse med SAS i dag!

Populære golfdestinationer i Europa

 • Golfrejse til Edinburgh

  Edinburgh
  Edinburghs historie gør Skotlands hovedstad til en fascinerende destination for golfrejser. På grund af de utroligt mange golfbaner er Edinburgh blevet kaldt "golfens hjemby".

  Byen ligger på toppen af vulkaner, hvilket giver den en helt unik beliggenhed. Under dine golfrejser spiller du derfor ikke kun på nogle af verdens bedste golfbaner, men er også omgivet af fantastiske landskaber.

  De to baner ved Dalmahoy Golf and Country Club er blandt de fineste i Edinburgh. Solheim Cup er for eksempel blevet afholdt på East Course.

 • Hvis du tager til Edinburgh, bør du ikke gå glip af et besøg til St Andrews i nærheden. St Andrews er verdens ældste golfområde og går tilbage til det 15. århundrede. Med syv golfbaner er St Andrews Links det største golfkompleks i Europa. Old Course er den mest berømte bane, også kaldet Home of Golf. Hvis du ønsker at spille her, skal du booke din tee-tid mindst et år frem!

 • Golfrejse til Dublin

  Dublin
  Dublin, Irlands hovedstad, er med sine mere end 80 omkringliggende golfbaner, den perfekte destination for en golfrejse. Dublin tilbyder en fantastisk blanding af forskellige golfbaner i verdensklasse. Spil på resortbaner som Druids Glen eller fantastiske kystbaner som Portmarnock Links, bare for at nævne nogle få.

  Ud over golfbaner tilbyder Dublin et rigt udvalg af shopping og kulturliv. Musikken er også vigtig i Dublin. Her kan du lytte til morgendagens irske stjerner, mens du drikker en Guinness på pubben 19th Hole.

   

 • Golfrejse til Malaga

  Malaga
  Malaga er den største by på Costa del Sol og en af Spaniens mest populære golfrejsedestinationer. Vælg mellem hundredvis af golfbaner og golfresorter i Malaga-området. To af de mest berømte golfbaner er Torrequebrada og Lauro Golf.

  Marbella, tæt på Malaga, er også en populær destination for golfrejser.

  Udover fantastiske golfbaner og vidunderligt klima byder byen på mange dejlige restauranter og et stort udvalg af butikker.

 • Golfrejse til Palma de Mallorca

  Palma de Mallora
  Med 300 solskinsdage om året og 20 fantastiske golfbaner er Palma en perfekt golfdestination! Ud over din golfrejse og golfbanerne af høj kvalitet har selve byen meget at udforske!

  Den multikulturelle by Palma består af en vidunderlig blanding af gammelt og nyt. Gaderne er fyldt med caféer og hyggelige barer, mens der i de smalle stræder er paladser og monumenter, der stammer tilbage fra middelalderen.

   

Book SAS Plus – mere bagage og Fast Track inkluderet

En SAS Plus-billet inkluderer 2 x 23 kg bagage. Perfekt til en kuffert og din golftaske!

Mere om SAS Plus

Pris og tilgængelighed opdateres, hver gang en søgning udføres. I vores lavpriskalender kan du se alle vores destinationer og vores bedste priser!

Inspiration til din golfrejse

Altid med SAS

 • SAS lavpriskalender

  SAS lavpriskalender
  Book din golfrejse i god tid for at øge dine chancer for at få billigere flybilletter. I vores lavpriskalender finder du vores bedste priser.

 • 24-timers fortrydelsesret

  24-timers fortrydelsesret
  Vores 24-timers fortrydelsesret giver dig mulighed for at afbestille din flyvning inden for 24 timer uden gebyr.

 • Børnerabat på flybilletter

  Børnerabatter
  Vis dine børn verden med en golfrejse, og få børnerabat på flybilletter.

En bæredygtig forretningsmodel

 • En bæredygtig forretningsmodel

  Det er afgørende at finde måder at rejse på uden at påvirke miljøet negativt. SAS er fuldt ud dedikeret til at være en del af at finde løsninger, hvilket vi gør. Vi arbejder løbende på at gøre det muligt at bruge biobrændstof i stor skala.

  Derudover CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter, der købes af vores EuroBonus-medlemmer og rejsende op til 26 år.

  Mere om vores bæredygtighed