Fly København Helsinki

Book København Helsinki i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Helsinki i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Helsinki, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Vidste du, at du på 1 time og 45 minutter kan rejse hele vejen fra København til Helsinki? Desuden flyver vi direkte flere gange om ugen fra København til Helsinki og chancen for at finde nogle billetter, der passer ind i dine planer er dermed stor.  

Helsinki er en særdeles hyggelig by, som rummer lidt af det hele. Oplev flot natur, spændende seværdigheder, et rigt kulturliv og gode shopping muligheder. Du har så at sige, mange gode oplevelser i vente, hvis du flyver med os til Helsinki. Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord!  

Fly København Helsinki – Transport Helsinki Lufthavn  

Helsinki Lufthavn også kaldet Helsinki-Vantaa Lufthavn er placeret 17 km nord for centrum af Helsinki. Oprindeligt blev lufthavnen bygget i anledningen af OL i Helsinki i 1952, i dag er lufthavnen dog blandt de største i Norden.  

Har du ikke besøgt Helsinki før, finder du nedenfor et overblik over transportmulighederne, når du skal fra lufthavnen ind til centrum.   

Bus 

I Helsinki Lufthavn finder du flere forskellige buslinjer, som kører ind til centrum, heriblandt bus 615. Tager du 615 ind til centrum, skal du forvente, at turen tager omkring 35 minutter afhængig af trafik.   

Taxa  

Ankommer du sent til Helsinki Lufthavn, eller er du ikke i humør til offentlig transport, er det muligt at tage en taxa ind til centrum. Du finder taxaholdepladsen udenfor ankomstterminalerne. En tur med taxa ind til centrum tager omkring en halv time afhængig af trafikken.    

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Helsinki i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Helsinki i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig