Fly København Luleå

Book fly fra København til Luleå i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Luleå i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Luleå, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly København Luleå – Oplev den smukke skærgård

I Luleå kan du besøge nogle af Norrbottens mest populære udflugtsmål; Gammelstads kirkeby og børnevenlige Teknikens Hus. Gammelstads kirkeby er på UNESCOs Verdensarvsliste og er et perfekt rejsemål en kølig vinterdag. I kirkebyen kan du se, hvordan Luleå så ud, da byen blev grundlagt, og gå rundt bland pittoreske og magiske røde huse.

Hvis du derimod booker fly København Luleå i løbet af sommerhalvåret, bør du tage chancen for at besøge byens fantastiske skærgård. Luleås skærgård består af flere tusinde øer og er i den grad en imponerende oplevelse en stille sommerdag. Der er desuden flere aktiviteter, som du kan lave, såsom at padle kano, køre vandscooter, sejle og fiske.

Fly København Luleå – Land på Luleå Lufthavn

Tag flyet fra København og land i Luleå. Når du er ankommet, gør Luleå Lufthavns bekvemmelighed det let for dig at fortsætte rejsen. Der er gode forbindelser til byens centrum fra lufthavnen med offentlig transport.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Luleå i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Luleå i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig