Fly København Bergen

Book fly fra København til Bergen i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Bergen i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Bergen, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly København Bergen og oplev Vestlandets hovedstad

Bergen er Norges andenstørste by, men går også under navne som Vestlandets hovedstad, byen mellem de syv fjelde og byen hvor det altid regner. Bergen byder både på et stort udvalg af natur og kultur, hvor byen blandt andet kan tilbyde spændende caféer og kaffebarer, gode restauranter, fine koncertoplevelser, flotte naturoplevelser og meget mere. Især de syv byfjelde omkring Bergen har sat deres præg på livsstilen i byen, hvor du har adgang til gode friluftsområder og vandreture uanset hvor du befinder dig.

Bergen centrum er relativt lille og kompakt, men ikke desto mindre kan du gå på opdagelse i byens charmerende gader. Langs østsiden af byfjorden Vågen finder du Bryggen. Bryggen i Bergen er byens ældste bebyggelse og har givet byen en plads på UNESCOs verdensarvsliste. Området er fredet, men er stadig en pulserende del af byen, hvor du blandt andet finder charmerende små butikker og gallerier.

Bergen er også kendt for en spændende kunstscene. Især museet KODE og Bergen Kunsthall er et besøg værd, hvis du er interesseret i kunst. KODE består af hele syv museumsbygninger, der byder på både historiske samlinger og nutidskunst, hvoraf fire af disse er udstillingsbygninger i byens centrum. Bergen Kunsthall er derimod en arena for nutidskunst. Alle steder finder du langs Lille Lundegårdsvann, der ligger midt i Bergen centrum.

Bergen Lufthavn (BGO), Flesland, ligger cirka 15 km syd for Bergen by. Herfra kan du tage både bus og bybane eller taxa, hvis du ønsker det. Flybussen finder du til venstre, når du forlader terminalbygningen, og den tager dig ind til Bergen centrum på kun 20 minutter. Bybanen i Bergen kører også helt til lufthavnen og stopper under terminalen. Denne bruger cirka 45 minutter ind til centrum.

Bestil fly København Bergen allerede i dag!

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Bergen i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Bergen i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig