Fly København Pula

Book København Pula i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Pula i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Pula, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Flyv direkte fra København til den kroatiske by Pula på blot to timer i højsæsonen med SAS. I Pula finder du den perfekte kombination af god mad, spændende oplevelser og ren afslapning ved det krystalklare vand.  

Pula er i folkemunde kendt som en miniudgave af Rom. Det skyldes især de mange historiske seværdigheder, som byen har at byde på, der blandt andet tæller verdens største amfiteater.  

Fly København Pula – Transport til og fra Pula Lufthavn  

Pula er placeret blot seks kilometer fra byens centrum. Du kan derfor på ingen tid komme ind til centrum. Er det første gang, du besøger Pula, finder du nedenfor en oversigt over, hvilke transportmidler du kan benytte til at komme ind til centrum.   

Bus 

Den billigste måde at komme ind til centrum er med shuttlebus. Busstoppestedet finder du udenfor terminalbygningen.   

Taxa 

Vil du hurtigt og nemt ind til centrum af Pula, kan du tage en taxa på omkring 15 minutter. 

Selskabet Udruga Taxi Ližnjan er dem, der står for taxaudbuddet i lufthavnen. Vil du spare tid, kan du booke en taxa på deres hjemmeside inden ankomst.   

Biludlejning i Pula Lufthavn  

Ønsker du mere frihed til at udforske Pula og den istriske halvø? Lej en bil gennem en af de mange biludlejningsfirmaer, der er tilknyttet Pula Lufthavn.  

Vil du spare tid i lufthavnen, er det en god idé at bestille udlejningsbilen hjemmefra, så står den klar, når du lander. Bestil udlejningsbil   

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Pula i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Pula i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig