Fly København Malta

Book København Malta i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Malta i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Malta, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

SAS flyver dig til det skønne Malta direkte, og flyveturen varer cirka 3 timer og 15 minutter. Du kan både flyve fra Billund og København til Malta, hvor du lander i Malta International Airport. I Malta kører man på venstre side på vejene, og der er to transportmuligheder fra lufthavnen. Du kan enten tage taxa eller bus. 

I Malta finder du en masse spændende seværdigheder, historiske steder og kulturen, der er påvirket af både arabiske lande, Italien og England. Find dit fly til Malta i dag!

Fly København Malta – Oplev Malta

Maltas byer er forskellige. HvIs du er interesseret i at se nogle seværdigheder og lære mere om historien, så tag til Valletta, Mdina eller Victoria. Vil du shoppe i Malta er stedet Sliema, mens St. Julians og Paceville er oplagt til at opleve natteliv.

Nogle af Maltas mest populære områder er St. Paul’s Bay og Bugibba. Når man taler om ferie i Malta, kan man ikke komme udenom de smukke strande og naturen. Besøg Paradise Bay bugten, der har en utrolig smuk udsigt til Gozo og Comino. I Malta er vandet azurblåt og fortryllende, og du bør derfor slappe af på Mellieha Bay-stranden.

Besøg Manoel Theatre eller et af de mange kirker. Hypogeum er 5000 år gammelt, og er et underjordisk tempel. Her har mere end 7000 lig været begravet, og der er meget mystik om templet. Man skal bestille billetter for at besøge det. Mirakelkirken i Mosta har en imponerende kuppel, der er verdens tredjestørste.

St. Johns Co-Cathedral var en ordenskirke, som udefra kan se kedelig ud, men som indenfor er utrolig smuk og veludsmykket.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Malta i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Malta i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig