Fly København Dublin

Book København Dublin i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Dublin i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Dublin, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Overvejer du at bestille fly fra København til Dublin? Måske skal du på en forlænget weekend med en god ven, eller på storbyferie med hele familien, uanset årsagen til din rejse, kan du godt begynde at glæde dig. Flyv direkte med SAS fra København til Dublin på under 2,5 time.

Dublin er alletiders by, som vil berige dig med mange fantastiske oplevelser, ligegyldig hvem du rejser med. I Dublin finder du alt fra spændende seværdigheder og smuk natur til god mad og et levende natteliv. 

Book fly fra København til Dublin i dag!

Dublin Lufthavn – En kort tur til centrum  

Dublin Lufthavn er placeret blot 10 km nord for centrum af Dublin, hvilket betyder, at du på ingen tid kan nå ind til byen, efter du er landet. I lufthavnen finder du flere forskellige muligheder, når det kommer til transport fra lufthavnen ind til centrum.   

Bus

I lufthavnen findes der flere forskellige buslinjer du kan benytte, heriblandt Airlink 747 eller 748 eller Aircoach. De kører alle ind til en eller flere destinationer i centrum af Dublin, og det bedste af det hele – det tager kun omkring en halv time.   

Taxa

Ønsker du at nå hurtigt frem til bestemmelsesstedet, og er du ligeglad med prisen, er taxa et oplagt valg. Du kan altid finde en taxa i Dublin Lufthavn. Taxaholdepladsen finder du udenfor ankomsthallen, og med taxa kan du nå frem til centrum af Dublin på blot 26 minutter.  

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Dublin i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Dublin i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig