Fly København Bruxelles

Book København Bruxelles i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Bruxelles i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Bruxelles, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Leder du efter direkte fly fra København til Bruxelles til en forlænget weekend eller måske en forretningsrejse? Flyver du med SAS til Bruxelles, skal du ikke gå på kompromis med tidspunktet for din rejse. Vi flyver nemlig fra København til Bruxelles flere gange dagligt. Og det bedste af det hele er, at du kan flyve fra Danmarks hovedstad til Belgiens knudepunkt på blot halvanden time. Du slipper dermed for at bruge oceaner af tid på at rejse, og kan i stedet bruge tiden på at opleve byen og nyde dit ophold.  

Find din afgang fra København til Bruxelles nu

Fly København Bruxelles – Bruxelles Lufthavn  

Bruxelles Lufthavns historie strækker sig helt tilbage til anden verdenskrig, hvor den blev opført af tyskerne. Lufthavnen er placeret omkring 12 km uden for centrum af Bruxelles, og det tager derfor ikke lang tid at komme fra lufthavnen ind til centrum af byen, uanset hvilket transportmiddel du gør brug af.   

Transport til og fra Bruxelles Lufthavn  

Der findes mange forskellige transportmuligheder du kan benytte, når du skal fra Bruxelles Lufthavn ind til centrum af byen.   

Tog  

Fra lufthavnen kan du tage toget ind til Bruxelles eller andre byer i Belgien. Togstationen er placeret i terminalens underetage. Toget til Bruxelles kører fire gange i timen til stationerne: Brussel-Zuid, Brussel-Centrum og Brussel-Noord, og du skal sætte omkring 18 minutter af til at komme fra lufthavnen ind til Brussel-Centrum.   

Bus 

I lufthavnen finder du også mange forskellige busser, som kører til en lang række forskellige destinationer foruden Bruxelles. Busholdepladsen finder du uden for terminalen, og busbilletter kan enten købes via en app, på SMS eller i selve bussen.   

Biludlejning  

Foretrækker du at køre i bil, er der også rig mulighed for at leje en i lufthavnen. Ønsker du at spare tid, bør du bestille bilen hjemmefra. På den måde er du sikker på, at bilen står klar til dig, når du lander, men ellers finder du alle de store biludlejningsfirmaer i ankomsthallen, når du er landet.  

Book din udlejningsbil her

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Bruxelles i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Bruxelles i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig