Fly København Hamburg

Book fly fra København til Hamburg i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Hamburg i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Hamburg, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Skal du en smuttur til Hamburg? Hos SAS har vi flere daglige direkte fly fra København til Hamburg, og hvad der er endnu bedre, selve rejsen tager mindre end en time.  

Book din rejse fra København til Hamburg nu!

Fly København Hamburg – Værd at se

De fleste tænker på Berlin og Oktoberfest, når ferie i Tyskland bliver nævnt, men hvad mange ikke ved er, at Hamburg virkelig er en interessant by, som bestemt er et besøg værd. Vi har samlet en række forslag til seværdigheder, du ikke må gå glip af, når du besøger denne perle.   

Oplev Hamburg fra vandet 

Hamburg er især kendt for dets havnemiljø og mange kanaler, af den grund bliver byen i folkemunde kaldt ”Nordeuropas Venedig”. Det sjove er, at der i Hamburg faktisk er flere broer end i Venedig og Amsterdam tilsammen. Det er derfor oplagt at tage en bådtur under dit ophold, hvis du vil se Hamburg fra en anden vinkel.   

Verdens største modelbane  

I Hamburg finder du også verdens største modelbane, hvor du har mulighed for at se en tro kopi af flere byer og lande, der er blevet afbilledet i miniature form. Gå på opdagelse i de 2.300 m2 modelbaner og miniature-bygninger, hvem ved måske finder ud din egen hjemstavn.  

Er du interesseret i flere gode rejsetips, er du velkommen til at besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet en lang række guides til den perfekte tur til Hamburg. 

Transport fra Hamburg Lufthavn  

Hamburg Lufthavn er placeret 11 km nord for centrum af Hamburg, det tager derfor ikke lang tid at komme fra lufthavnen ind til byen. Vi har samlet en række oplysninger om transport fra Hamburg Lufthavn, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvordan du kommer fra lufthavnen ind til centrum af Hamburg.   

Tog  

Fra lufthavnen er det muligt at tage S-Bahn ind til Hamburgs Hovedbanegård – Hamborg Hauptbahnhof. Turen er uden skift og kan klares på blot 24 minutter, det er derfor en nem og hurtig måde at komme ind til centrum på.   

Bus  

Det er også muligt at tage en bus ind til centrum af Hamburg. Busserne kører til og fra lufthavnen alle ugens dage både i dag- og nattetimerne. Du finder busholdepladser udenfor de forskellige terminaler.   

Taxa 

Er du ikke vild med offentlig transport, eller ankommer du sent til Hamburg, kan du også vælge at tage en taxa. Taxaerne holder foran terminal 1 og 2. I Hamburg kan du enten vælge at forhandle en pris forinden eller køre på taxameter.  

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Hamburg i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Hamburg i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig