Fly København Berlin

Book fly fra København til Berlin i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Berlin i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Berlin, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

SAS flyver dig direkte fra København til Tysklands smukke hovedstad Berlin. Vi har flere direkte daglige afgange fra København til Berlin så du let kan vælge den afgang der passer bedst ind i dit skema. Med en flyvetid på kun 55 minutter fra København til Berlin er det en nem hurtig get-away til f.eks. en miniferie eller en weekendtur.

Her kan du gå på kulturelle opdagelser, imens du finder en bred palette af anerkendte spisesteder i byens forskellige kvarterer. Tag afsted med SAS i dag og udforsk Berlins gader og stræder inden for få timer. 

Hos SAS flyver vi til Berlin Brandenburg lufthavn, som ligger 27 km uden for Berlin.

Fly København Berlin – Et mekka for madelskere og historie- og kulturentusiaster

Berlin bærer stadig præg af fund fra 2. Verdenskrig, hvor den verdenskendte mur opdelte byen i Øst- og Vesttyskland. I dag kan man stadig se rester af muren flere steder i byen, hvor den hver dag fascinerer mange turister.

Oplev hyggelige julemarkeder omkring juletid, eller besøg en af de mange trendsættende klubber eller gallerier, der blomstrer om sommeren. Find flere gode rejsetips om Berlin på Scandinavian Traveler.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Berlin i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Berlin i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig