Fly København Faro Algarve

Book København Faro Algarve i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Faro Algarve i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Faro Algarve , som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

SAS flyver direkte fra København til Faro flere gange ugentligt, så du nemt og bekvemt kan besøge den smukke portugisiske by. Fly København Faro – Værd at se

For mange er Faro blot en transferlufthavn, hvilket er en skam, da byen i virkeligheden har meget at byde på. Oplev fx den gamle havnemarina, kirken Igreja do Carmo, facinerende museer, den historiske bykerne og de hyggelige pladser og torve. 

Du må heller ikke snyde dig selv for at opleve det spektakulære kapel – Capela dos Ossos, som er et helt kapel dekoreret med knogler fra afdøde munke. Som du nok kan høre, er der mange oplevelser i vente, hvis du besøger den smukke portugisiske by. 

Ønsker du flere gode råd til en dejlig ferie i Faro? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler som er fyldt med tips til restauranter, seværdigheder og shopping i Faro – alt du skal bruge for at få nogle oplevelsesrige dage i Faro. 

Transport Faro Lufthavn 

Faro Lufthavn er placeret 6 km fra centrum af Faro. Ligegyldig hvilket transportmiddel du benytter, tager det under 30 minutter at nå ind til centrum.  

Biludlejning Faro

En god måde at opleve området Algarve på er ved at leje en bil. På den måde kan du hurtigt og nemt komme rundt og opleve de ting, du gerne vil, da du ikke er afhængig af bus- og togtider. Du kan leje en bil i lufthavnen, men vi anbefaler dog, at du bestiller den hjemmefra, så den står klar, når du ankommer.  

Bus

Ønsker du at benytte den billigste transportløsning, anbefaler vi at komme til centrum vha. bus. I lufthavnen kan du enten tage bus nr. 14 eller 16 til Faro centrum. Begge busruter kører regelmæssigt, og det tager ikke mere end 20 minutter at komme fra lufthavnen ind til centrum. 

Taxa

Tag en taxi fra Faro Lufthavn ind til centrum, hvis du vil nå frem hurtigst muligt. En taxi ind til centrum af Faro lidt over 15 minutter. Vær dog opmærksom på at priserne kan variere i løbet af dagen. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Faro Algarve i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Faro Algarve i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Ja Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig