Fly København Hannover

Book fly fra København til Hannover i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Hannover i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Hannover, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

SAS flyver dig direkte fra København til Hannover – En fantastisk tysk by, der har sin helt egen charme. Oplev den tyske by, der har lidt af det hele, både natur, storby aktiviteter som shopping og natteliv, kunst, kultur og historie. Hannover er en by med kontraster, der er både den gamle bydel og det moderne at se. 

Hannover ligger dejlig tæt på, og når du flyver direkte med SAS, tager det kun en time, før du befinder dig i den tyske by. SAS har flere daglige adgange, så du har mulighed for at vælge tidspunktet, der passer dig bedst.

Fly København Hannover – Oplev Hannover

Hannover har meget forskelligt at byde på. Byen er grøn, og har en masse smukke parker, hyggelige caféer og restauranter, teatre og meget mere. Hannover er stort set turistfri, og du kan derfor nyde en ferie i en rolig by med masser at byde på. Byen har smukke slotte, moderne bygninger, ruiner fra middelalderbygninger, hyggelige gader og kvarterer.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Hannover i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Hannover i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig