Fly Aarhus Stockholm

Book fly fra Aarhus til Stockholm i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Stockholm i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Stockholm, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aarhus Stockholm – Oplev Stockholm 

Et af Stockholms mest populære steder er Royal Djursgården, hvor der er flere seværdigheder på ét område. Se Vasamuseet, der er det mest populære museum i Skandinavien. Museet er verdens eneste skib fra 1600-tallet, hvor det dengang var et krigsskib.

Fotografiska ligger også i området og er verdens største museum for moderne fotografi. Ved Skeppsholmen ligger Moderna Museet, der byder på moderne kunst og midlertidige udstillinger. Tag til ABBA the Museum eller Swedish Music Hall of Fame, for at opleve music på en helt anderledes made.

Stockholm er kendt for at have en smuk natur og grønne områder. Der er rige muligheder for at tage på bådture og gå rundt i de smukke naturområder. Tag til Monteliusvägen, kolonihavehusene i Tantolunden eller den store park ved Södermalm.

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Stockholm er samlet.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig