Fly København Færøerne

Book fly fra København til Færøerne i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Færøerne i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Færøerne, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

SAS flyver dig til Færøerne direkte fra København. Der er daglige afgange til Færøerne og flyveturen tager cirka 2 timer og 15 minutter. Du får derfor en dejlig og kort tur til det smukke rejsemål.

Færøerne er et af verdens mest uspolerede og smukke øer og er kendt for sin utroligt smukke natur og charme. Rejs med SAS til Færøerne, for at opleve naturen, kulturen og maden, der er en helt anderledes oplevelse. Book dit København Færøerne fly i dag! 

Fly København Færøerne – Oplev Færøerne

Færøerne er med sine 18 øer blevet kåret af National Geographic Traveler som verdens smukkeste ø-destination. Færøerne har et naturligt og råt klima – uberørt og uforudsigeligt. Her finder du over 200 sjældne fuglearter, den reneste luft, vandfald og fantastiske klippeskrænter.

Færøerne har en dejlig ro og smukke, farverige huse. Hovedstaden er Tórshavn, som er verdens mindste hovedstad. Shop lidt af det færøske design i butikken Østrøm og besøg SMS Shopping Center.

Smag på det færøske køkken, som er helt unik og fantastisk. Fisk og skaldyr smager bedre her, og madtraditionerne vil overraske dig. Prøv Barbara Fish House restauranten i de hyggeligste rammer, eller tag videre til en af caféerne ved havnen.

Mykines på Færøerne har fyrtårnet, klipperne og den fantastiske udsigt til vandet. Kirkjubøur er det vigtigste historiske sted, da Magnus-katedralen, Kirkjubøargarður og Ólavskirkjan.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Færøerne i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Færøerne i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig